Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Jau auosciau rasiau - sedasi savo sikynem Druskininku vandens parke. Plikom. Ir jokiu ranksluosciu nesideda. Nebent ten buvo kiaules, nevalos kazkokie. Man man hera malinu sest ten, kur kazkieno subine nuoga buvo.

Jei šiurpą kelia vien mintis,kad kas sėdėjo nuogu užpakaliu, tiesiog neini į tokias vietas.Ir tiek žinių.Nors Druskininkų akva parke, visose pirtyse yra specialūs dušiukai,prieš sėdant galima nuplauti.Nuogalių zonoje nesu buvusi.

Man pirtis labai intymi zona,maudausi tik su tuo žmogumi,su kuriuo miegu.Ir iš viso nesu pirties mėgėja.Man gal baisiausia kai matau kojų nagus,baisius, sustorėjusius,suskilusius kulnus.Taip ir atrodo,kad grybelis sėjasi į visas puses.Kepurėlė yra gerai, nes nebarsto plaukų.Tik gaila, ne visur reikalauja.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 22:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72669416" data-time="1591819083"><div><p>Visokių yra, tegu tik nesimaišo vieni kitiems ir bus taika.</p></div></blockquote><p>Tai, kad neimanoma baseinuose ir pirtyse nesimaisyti vieni kitiems. Pliaze - taip. O baseinai turi savo tvarka, kurios turi laikytis. Kadangi esu gyvenusi skirtingose vietose, tai zinau, kad tenka keisti savo elgesi pagal vietines normas ir taisykles. Tikrai neveikia “visokiu yra ir visokiu reikia”. smile.gif </p>

na jei žinau, kad kažkur pirtis oficialiai nuogalių-ten neinu. Kaip ir su pliažais. To paties tikiuosi ir iš nuogalių, kad nemaskatuos papais ir kiaušiniais bendram paplūdimy smile.gif
Pas mus baseine su kepurėlėm visi, kurie plaukioja taisyklingai, o žiopliai kaip aš be biggrin.gifD Niekas į nieką nežiūri. Nu aš žiūriu piktai į palaidais plaukais plaukiančias žioples. Bet jų mažuma.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669441" data-time="1591821511"><div><p>Yra medvilniniu triusiku. Ir is bambuko. Ir is lino pirties megejas naturalas ar sveikuolis gali pasisiut.
Ner ko plikom sikynem lajstyt visur.</p></div></blockquote><p>As tai nesuprantu, kodel plikos sikynes taip kliuna. smile.gif </p>

nekliūna, kol jos savo erdvėj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 11, 00:14)
Kaip gerai, kad pas mus kiekvienas dusas atskiras. Neisivaizduoju maudymosi bendroje erdveje  unsure.gif
Pirtis yra geris  4u.gif

Man sporto klubas be pirties tai nesusipratimas. As visada po sporto dar apie valanda atsipalaiduodavau pirti ir tik tada i darba.

jėzau, tai kada keltis reikia, kad dvi su puse valandos klube prieš darbą?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 11, 06:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669446" data-time="1591822015"><div><p>Jau auosciau rasiau - sedasi savo sikynem Druskininku vandens parke. Plikom. Ir jokiu ranksluosciu nesideda. Nebent ten buvo kiaules, nevalos kazkokie. Man man hera malinu sest ten, kur kazkieno subine nuoga buvo.

</p><p></p></div></blockquote><p>Jei šiurpą kelia vien mintis,kad kas sėdėjo nuogu užpakaliu, tiesiog neini į tokias vietas.Ir tiek žinių.Nors Druskininkų akva parke, visose pirtyse yra specialūs dušiukai,prieš sėdant galima nuplauti.Nuogalių zonoje nesu buvusi.
</p><p>Man pirtis labai intymi zona,maudausi tik su tuo žmogumi,su kuriuo miegu.Ir iš viso nesu pirties mėgėja.Man gal baisiausia kai matau kojų nagus,baisius, sustorėjusius,suskilusius kulnus.Taip ir atrodo,kad grybelis sėjasi į visas puses.Kepurėlė yra gerai, nes nebarsto plaukų.Tik gaila, ne visur reikalauja.
</p>

Nuogaliu zona yra paskutimiam aukste berods
Bet tie nuogaliai lenda i tas pirtis kur ala faraonai, dar pirmam aukste kur baseine atsigulusi su grozybem teko matyt. Nu tai sorry ten tai isvis vaikai laksto.

Pirtis yra gerai. Megstu karsti ir siluma. O kas turi savo pirtele, tai wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 06:45)
Nuogaliu zona yra paskutimiam aukste berods
Bet tie nuogaliai lenda i tas pirtis kur ala faraonai, dar pirmam aukste kur baseine atsigulusi su grozybem teko matyt. Nu tai sorry  ten tai isvis vaikai laksto.

Pirtis yra gerai. Megstu karsti ir siluma. O kas turi savo pirtele, tai  wub.gif .

tai jei ten jiems negalima, staigiai apsaugą iškviesčiau ir skandalą iškelčiau biggrin.gif tegu savo kiaušinius išverčia ten, kur jiems tai leidžiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 11, 06:51)
tai jei ten jiems negalima, staigiai apsaugą iškviesčiau ir skandalą iškelčiau biggrin.gif tegu savo kiaušinius išverčia ten, kur jiems tai leidžiama biggrin.gif

Man atrodo yra kazkuri diena ar savaotgalis, kur jiems islisti visur galima. Cia apie Druskininku.
Bet tai pvz mazam vaikui ten pirmam auksre nelabai paaiskinsi kodel dede pluduriuoja su savo grozybem. Turetu nuogaliai but supratingesni.
Na o parkui kas, jiems svarbu kad visi patenkinti butu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 07:14)
Man atrodo yra kazkuri diena ar savaotgalis, kur jiems islisti visur galima. Cia apie Druskininku.
Bet tai pvz mazam vaikui ten pirmam auksre nelabai paaiskinsi kodel dede pluduriuoja su savo grozybem. Turetu nuogaliai but supratingesni.
Na o parkui kas, jiems svarbu kad visi patenkinti butu

na bet jei ta diena skirta nuogaliams, tėvai turėtų pagalvoti, ar vesti vaikus. Nuogalius neturi apsirengti sau skirtą dieną sau skirtoje vietoje, jei kažkas atvedė vaikus.
Atsakyti

na jei žinau, kad kažkur pirtis oficialiai nuogalių-ten neinu. Kaip ir su pliažais. To paties tikiuosi ir iš nuogalių, kad nemaskatuos papais ir kiaušiniais bendram paplūdimy smile.gif

Gal pasirodysiu grubi, bet netrykštu džiaugsmu,kai bendrame paplūdymyje, šalimais įsitaiso kelios šeimos su vaikais.Kodėl aš turiu klausytis klyksmo,kaprizų,ir dar saugotis ,kad negaučiau kamuolių per kuprą.Ar smėlio į veidą.O jei dar tai močiutės su anūkais, tai iš viso, galima krautis šmutkes ir keliauti toliau.Nes kai pradeda terkšti - oi,vaikuti, sušlapsi,sušalsi,perkaisi,oi koks protingas mano aukselis ir t.t ir t.t. Aš už tai,kad visi turėtų savo zonas ir vieni kitiems netrukdytų.

Atsakyti
Pritariu Lisitejai del vaiku pliaze.
Dar uzknisa visokie maroziukai, ateina su muzika, alkoholiu, ir keiksmai riksmai liejasi. Va nuo tokiu i kupra tikrai gali gaut is kamuolio. Zodziu, manes netrikdo tik nuogaliai D
Bet cia kazkokie prisiminimai is vaikystes ir paauglystej, dabar viskas pagereje mano akimis, arba nesilankau, kur buduliai renkasi.

Vilniuj tik vienoj vietoj esu buvus, kur pirtintis nuogai galima, impulse, o daugiau nezinau.
Jaspis gal zino biggrin.gif

Ir manes visiskai neglumina nuogybes, i paskutini baseina kur ejau, ten ne tik duse kabinu nera, bet ir pertvaru, tiesiog erdve su atskirom duso galvom. Nu ir nieko, visos rengiasi, prausiasi, ka jau jus ten tokio turit, kad bijot rodyt, ar bijot, kad nuziures biggrin.gif niekas nespokso.

Kazkaip dziaugiuosi, kad turiu toki poziuri i kuna, nuogo nebijau, nors niekas vaikystej nieko nemoke, neaiskina, bet bent tarp moteru visada buvo normalu ir but nuogai ir persirenginet, prie mamos, mociutes, tetos ir kitu smile.gif
Dukra, panasu, irgi auginasi sveika poziuri i savo kuna, nesigedija jo smile.gif
Esam buve kazkada nudistu pliaze, bet jai buvo 5m tik, tai visai nuogybiu neprieme rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 11, 08:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72669469" data-time="1591850585"><div><p>na jei žinau, kad kažkur pirtis oficialiai nuogalių-ten neinu. Kaip ir su pliažais. To paties tikiuosi ir iš nuogalių, kad nemaskatuos papais ir kiaušiniais bendram paplūdimy vartotojo įkelta nuotrauka

</p><p></p></div></blockquote><p>Gal pasirodysiu grubi, bet netrykštu džiaugsmu,kai bendrame paplūdymyje, šalimais įsitaiso kelios šeimos su vaikais.Kodėl aš turiu klausytis klyksmo,kaprizų,ir dar saugotis ,kad negaučiau kamuolių per kuprą.Ar smėlio į veidą.O jei dar tai močiutės su anūkais, tai iš viso, galima krautis šmutkes ir keliauti toliau.Nes kai pradeda terkšti - <em>oi,vaikuti, sušlapsi,sušalsi,perkaisi,oi koks protingas mano aukselis ir t.t ir t.t. </em>Aš už tai,kad visi turėtų savo zonas ir vieni kitiems netrukdytų.
</p><p><em></em>
</p>

Na tada pensininkus į atskiras zonas, rūkalius į atskiras ir tt.
Nuogumas yra kas kita.
Papildyta:
Pas mus klube dušai vieni su užuolaidėlėm, kiti be, persirengiam moterys bendrai, nieko ten nespoksom
Atsakyti
Pas mus dušai su pertvarom, bet be durų. Nepastebėjau, kad kas su maudymosi kostiumeliu praustųsi, bet ir nestebėjau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 08:48)

Kazkaip dziaugiuosi, kad turiu toki poziuri i kuna, nuogo nebijau, nors niekas vaikystej nieko nemoke, neaiskina, bet bent tarp moteru visada buvo normalu ir but nuogai ir persirenginet, prie mamos, mociutes, tetos ir kitu smile.gif
Dukra, panasu, irgi auginasi sveika poziuri i savo kuna, nesigedija jo smile.gif

Tu ne taip supranti
As savo kuno 8rgi nesigedyju, vandens parke moteru dusuose nuoga prausius. Ir i mot papludimi vaiksciojau, kai vuro neturejau. As kalbu kad man visai nemalonu ziuret i kokio neaiskaus mastumo diedo pimpala
Juk sutik su tuo, kad visokiu zmoniu yra. Vienas eina " susiliieti su gamta", kitas " issipirtinti teisingai, nes druskos i sikyne neitrinsi per glaudes", o trecias isvis neaisku ko biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 11, 07:49)
na bet jei ta diena skirta nuogaliams, tėvai turėtų pagalvoti, ar vesti vaikus. Nuogalius neturi apsirengti sau skirtą dieną sau skirtoje vietoje, jei kažkas atvedė vaikus.

Pazejau - paskut men penktad tu nuogaliu balius Druskininku parke. Matomai tada ir buvo uztaike.
Jo, pries apsilankant kazur, reikia pirma info pasiieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 11, 10:00)
Na tada pensininkus į atskiras zonas, rūkalius į atskiras ir tt.
Nuogumas yra kas kita.
Papildyta:
Pas mus klube dušai vieni su užuolaidėlėm, kiti be, persirengiam moterys bendrai, nieko ten nespoksom

As tai sakyciau, kad rukymas yra daug blogiau nei nuogumas. Bet rukaliu vaikams nesibodit rodyti? Nors tai kenkia nesuskaiciuojamai labiau rolleyes.gif
O kuo pensininkai kliuva?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 11:27)
Tu ne taip supranti
As savo kuno 8rgi nesigedyju, vandens parke moteru dusuose nuoga prausius. Ir i mot papludimi vaiksciojau, kai vuro neturejau. As kalbu kad man visai nemalonu ziuret i kokio neaiskaus mastumo diedo pimpala
Juk sutik su tuo, kad visokiu zmoniu yra. Vienas eina " susiliieti su gamta", kitas " issipirtinti teisingai, nes druskos i sikyne neitrinsi per glaudes", o trecias isvis neaisku ko biggrin.gif ..

Nesuprantu, o ko ten žiūrėt išvis? Žiūri pati ir tada pyksti? biggrin.gif ne to juk einama.
Papildyta:

Mauglė
https://www.instagra...d=1jeijb2pj37l1
Atsakyti