Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 11, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72669469" data-time="1591850585"><div><p>na jei žinau, kad kažkur pirtis oficialiai nuogalių-ten neinu. Kaip ir su pliažais. To paties tikiuosi ir iš nuogalių, kad nemaskatuos papais ir kiaušiniais bendram paplūdimy vartotojo įkelta nuotrauka
Pas mus baseine su kepurėlėm visi, kurie plaukioja taisyklingai, o žiopliai kaip aš be vartotojo įkelta nuotraukaD Niekas į nieką nežiūri. Nu aš žiūriu piktai į palaidais plaukais plaukiančias žioples. Bet 
</p></div></blockquote><p>As manau kai kuriose salyse tu taip nepasirinksi. Ir jus cia snekate apie Druskininku vandens parka. O yra Vilniuje pirtis nuogiems? As niekada nemacius. Tai ir gaunasi, kad tu negali rinktis, o taikaisi prie to, kas yra norma salyje. smile.gif </p>

Kokiose salyse i pirty su maudomu neileis?
Atsakyti

As dali savo gyvenimo praleidau treniruodamasi diena is dienos. Su ne taip jau daug aprangos. Ir kai treniruojiesi, naturaliai turi stebeti savo ir kitu kunus, gal is dalies del to manes ir netrikdo nuogumas. Turiu tam tikras ribas, tarkim issirengti pries pazistamus zmones, kolegas, bet nei nuogumas pirtyse, nei nuogi zmones pliazuose man nesukelia kazkokiu nemaloniu jausmu. MB gyvenes ten kur turbut 30% moteru pliazuose nuogais papais guli, todel jo nei as topless viesumoje, nei kokia kita moteris nesokiruoja. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 11, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669605" data-time="1591865290"><div><p>O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?</p></div></blockquote><p>Tokio amziaus nereikia eiti i pirti. As isvis neprisimenu kada vaikus pirtyje maciusi. </p>

O kas blogai? Mane mama caro laikais vesdavosi i pirti Palangoj( nes caro laikais daug kas karsto vandens neturejo) ir Ukrainoj maza esu buvus pirty rastineje. Bet ten nuosava pas zmones buvo, prie trobis, tai pradzioj vyrai eidavo, paskui moterys. Va ten tai gera buvo, atsiguli ant gultu , tave pavanoja. Po tos pirties toks svarumas jausdavosi, miegodavau kaip uzmusta.
Atsakyti

Kaip gerai, kad pas mus kiekvienas dusas atskiras. Neisivaizduoju maudymosi bendroje 

Tai labai jau retai i baseinus vaikstai, jei neisivaizduoji dusu bendroje erdveje. :) As einu karta per savaite (pries korona bent jau) ir keliaudami daznai uzsukam, tai siaip atskiros kabinos yra mazumoje vietu.

Nu nieko, kiekvienam savo, yra kas pas gydytoja bijo eiti ar pries vyra nusirengti. :) 

Atsakyti

Jei ruko tik lauke 8r normalias cigaretes( marlboro, camel) jokie plaukai ar rubai nesmirda.
As irgi turiu su kuo oalygint - sunus mano gimnazijoj ruke paslapciom 8r greiciausiai kontrabanda, tai iskart uzuosdavau.
Metu kvapo negaliu 0akest. Man smirda bet kas yai butu - guma, arbata ar tiesiog zoles.
Man rukomas kaljanas kvepia. Ypac obuoliu kvapo. Bet pati netraukiu, nesiluprantu as to rukymo kaifo.

Rūkaliai dvokia iš toli, kad ir ką berūkytų. Patalpoj rūkantys, aišku, dvokia stipriau, bet kad neužuost lauke parūkiusio reikia visai su uosle susipykus būt. 

Atsakyti

O kas blogai? Mane mama caro laikais vesdavosi i pirti Palangoj( nes caro laikais daug kas karsto vandens neturejo) ir Ukrainoj maza esu buvus pirty rastineje. Bet ten nuosava pas zmones buvo, prie trobis, tai pradzioj vyrai eidavo, paskui moterys. Va ten tai gera buvo, atsiguli ant gultu , tave pavanoja. Po tos pirties toks svarumas jausdavosi, miegodavau kaip uzmusta.

Vaikai i pirtis isvis neileidziami. Yra amziaus riba, lyg 16 m. Sakiau jau, kad yra familly sauna, tai ten maza temperatura, specialiai vaikams. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 11, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669680" data-time="1591872744"><div><p>Jei ruko tik lauke 8r normalias cigaretes( marlboro, camel) jokie plaukai ar rubai nesmirda.
As irgi turiu su kuo oalygint - sunus mano gimnazijoj ruke paslapciom 8r greiciausiai kontrabanda, tai iskart uzuosdavau.
Metu kvapo negaliu 0akest. Man smirda bet kas yai butu - guma, arbata ar tiesiog zoles.
Man rukomas kaljanas kvepia. Ypac obuoliu kvapo. Bet pati netraukiu, nesiluprantu as to rukymo kaifo.</p></div></blockquote><p></p><p>Rūkaliai dvokia iš toli, kad ir ką berūkytų. Patalpoj rūkantys, aišku, dvokia stipriau, bet kad neužuost lauke parūkiusio reikia visai su uosle susipykus būt. </p>

Na tikrai nelakstau paskui parukusi vyra ir neuostau. O vakare huk prausiames, dantu- burnos higiena.
Uosle turiu lb gera. Bet pasikartosiu - nuo cigareciu daug kas priklauso. Mano vaikystej tokios berods Prima buvo. Ojoj kokia smarve.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 11, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669703" data-time="1591873818"><div><p>O kas blogai? Mane mama caro laikais vesdavosi i pirti Palangoj( nes caro laikais daug kas karsto vandens neturejo) ir Ukrainoj maza esu buvus pirty rastineje. Bet ten nuosava pas zmones buvo, prie trobis, tai pradzioj vyrai eidavo, paskui moterys. Va ten tai gera buvo, atsiguli ant gultu , tave pavanoja. Po tos pirties toks svarumas jausdavosi, miegodavau kaip uzmusta.</p></div></blockquote><p>Vaikai i pirtis isvis neileidziami. Yra amziaus riba, lyg 16 m. Sakiau jau, kad yra familly sauna, tai ten maza temperatura, specialiai vaikams. </p>

Laikai pasikeite ir tiek. Kitoks pozuris. Nuo pirties nenumiriau.
Atsakyti

Laikai pasikeite ir tiek. Kitoks pozuris. Nuo pirties nenumiriau.

Tai taip. 

Atsakyti
jei žmogus rūko-iškart žinau. Jautri uoslė.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 11, 14:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669605" data-time="1591865290"><div><p>O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?</p></div></blockquote><p>Tokio amziaus nereikia eiti i pirti. As isvis neprisimenu kada vaikus pirtyje maciusi. </p>

Oi as labai daznai matydavau, kur eidavau. Nuo maziuku visai, aisku trumpai ir apacioj, kur vesiau. O kodel negalima, kas atsitiks?
Atsakyti

Oi as labai daznai matydavau, kur eidavau. Nuo maziuku visai, aisku trumpai ir apacioj, kur vesiau. O kodel negalima, kas atsitiks?

As situ taisykliu nenustatau, tai galiu tik speti.  :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 13:51)

Vaikas nuo karscio gali nualpt arba gaut silumos smugi.
Todel ir buna apacioj kur vesiau.
Atsakyti