Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 10:38)

Nesuprantu, o ko ten žiūrėt išvis? Žiūri pati ir tada pyksti? biggrin.gif ne to juk einama.
Papildyta:

https://www.instagra...d=1jeijb2pj37l1

Nu bliamba, tu nori nenori matai kas aplink dedasi. Norejau lipt i badeina, gi ziuri oad basronas, o 8r nedidelis, o ten diedas issivertes guli. Nu tai nekeliau palundros, tiesiog nuejau kazkur kitur.
Atsakyti
As tai sakyciau, kad rukymas yra daug blogiau nei nuogumas. Bet rukaliu vaikams nesibodit rodyti? Nors tai kenkia nesuskaiciuojamai labiau  rolleyes.gif
O kuo pensininkai kliuva?
Papildyta:

Nesuprantu, o ko ten žiūrėt išvis? Žiūri pati ir tada pyksti? biggrin.gif ne to juk einama.
Papildyta:

Mauglė

Nekliūnaman nei vaikai, nei pensininkai, rūkaliai -taip. Bet apskritai, mes jei LT, tai varom į Kunigiškes, ten žmonių mažiau, Ventspily irgi šonais nesibraukom, tai nėra problemos. Rūkaliai ne tik smirda, bet dar ir užkasinėja savo atliekas į smėlį, fui.

Papildyta:
As tai sakyciau, kad rukymas yra daug blogiau nei nuogumas. Bet rukaliu vaikams nesibodit rodyti? Nors tai kenkia nesuskaiciuojamai labiau  rolleyes.gif
O kuo pensininkai kliuva?
Papildyta:

Papildyta:

Mauglė

Kas ten ant papo pas ją?
Atsakyti

O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 10:48)
O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu  kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?

Jei auginta nuo mažens taip, nieko baisaus gal.
Mes laikomės psichologų rekomendacijų, tad mums nuogaliai netinka
Atsakyti
O man9 vyras rukalius, ruko tik kieme
Ir nuoruku neuzkasineja, o gali toliausiai eit siukslines ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 11, 11:46)
Nekliūnaman nei vaikai, nei pensininkai, rūkaliai -taip. Bet apskritai, mes jei LT, tai varom į Kunigiškes, ten žmonių mažiau, Ventspily irgi šonais nesibraukom, tai nėra problemos. Rūkaliai ne tik smirda, bet dar ir užkasinėja savo atliekas į smėlį, fui.

Papildyta:

Kas ten ant papo pas ją?

Cenzura lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 11:51)
O man9 vyras rukalius, ruko tik kieme
Ir nuoruku neuzkasineja, o gali toliausiai eit siukslines ieskot.

Bet vis tiek is burnos smirda baisiai, net issivalius dantis
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 11:48)
O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu  kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?

Nuo mazens jei taip, nieko blogo. Aisku, jei pirmakart kokia 12mete ileist i nudistu pliaza, jai butu labai nuostaba didele, neabejoju.
Dabar irgi neplikinejam visisai jau, nes MB ne tetis, tai arba mudu dviese namie, arba su dukra dviese jei liekam. smile.gif
Jai isvis kazkada buvo toks periodas, na butu buvus all time nuoga namie, jai patiko laisve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 birželio 2020 - 11:47
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 11, 05:43)
jėzau, tai kada keltis reikia, kad dvi su puse valandos klube prieš darbą?

Cia buvo kai as darba pradedavau 10 (darbe budavau 9:30). Keldavausi 5:20. Su dviraciu iki klubo 50minuciu kelio. Geri laikai buvo ax.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 07:48)
Nu ir nieko, visos rengiasi, prausiasi, ka jau jus ten tokio turit, kad bijot rodyt, ar bijot, kad nuziures biggrin.gif niekas nespokso.

Ne del nuziurejimo. As neturiu problemu persirengineti ir nesu ejusi i persirengimo kabina sporto klube (kuri daznai buna tik viena). Bet man patinka asmenine erdve maudantis ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 11:47)
Cenzura lotuliukas.gif
Papildyta:

Bet vis tiek is burnos smirda baisiai, net issivalius dantis
Papildyta:

Nuo mazens jei taip, nieko blogo. Aisku, jei pirmakart kokia 12mete ileist i nudistu pliaza,  jai butu labai nuostaba didele, neabejoju.
Dabar irgi neplikinejam visisai jau, nes MB ne tetis, tai arba mudu dviese namie, arba su dukra dviese jei liekam.  smile.gif
Jai isvis kazkada buvo toks periodas, na butu buvus all time nuoga namie, jai patiko laisve biggrin.gif

Is burnos smirdeti negali, nebent ka tik parukius is plauciu. Ir tai ziurint kokias cigaretes ruko. Maniskis nei namie, nei masinoj neruko, todel i rubus neisigeria.
Va jei butu koks nevala, nesiprauses ar riebaluotas, tada fui. O rukalius- tai cia isvis maza blogybe.
Va rukanti moteris man negrazu. Ypac sedinti uz vairo su nuoruka burnoj ir apsidumyjus.

O tai jei tetis butu, tai paaugle galetu namie nuoga vaiksciot? Tiesiog siaip idomu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 13:08)
Is burnos smirdeti negali, nebent ka tik parukius is plauciu. Ir tai ziurint kokias cigaretes ruko. Maniskis nei namie, nei masinoj neruko, todel i rubus neisigeria.
Va jei butu koks nevala, nesiprauses ar riebaluotas, tada fui. O rukalius- tai cia isvis maza blogybe.
Va rukanti moteris man negrazu. Ypac sedinti uz vairo su nuoruka burnoj ir apsidumyjus.

O tai jei tetis butu, tai paaugle galetu namie nuoga vaiksciot? Tiesiog siaip idomu.
[right][snapback]72669652[/snapback][/right]

Nu kad ne, smirda visada, is burnos, ir i rubus, plaukus net lauke rukant, Bet gal tu pripratus ir nejauti. Man irgi kazkada budavo nieko tokio. Bet mano uosle jautri labai. Zinau, ka sakau, MB ruke ilgai, paskui mete, kai susipazinom, tai skirtumas akivaizdus. Ir oda kaip pagrazejo paskui.
O prie ko cia cigareciu rusis? Visos smirda. Tik nesakyk, kad kokios metines kvepia ir skanu biggrin.gif berods uzdraude jas ar planuoja.

Taip, jei tetis, tai manau butu kiek kitaip. Bet sakau, visa tai tik tokiu atveju, jeigu nuo mazens tai matytu, o ne 13os op sugalvojam visi nusirengt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 birželio 2020 - 12:31
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 12:28)
Nu kad ne, smirda visada, is burnos, ir i rubus, plaukus net lauke rukant, Bet gal tu pripratus ir nejauti.
O prie ko cia cigareciu rusis? Visos smirda. Tik nesakyk, kad kokios metines kvepia ir skanu biggrin.gif berods uzdraude jas ar planuoja.

Jei ruko tik lauke 8r normalias cigaretes( marlboro, camel) jokie plaukai ar rubai nesmirda.
As irgi turiu su kuo oalygint - sunus mano gimnazijoj ruke paslapciom 8r greiciausiai kontrabanda, tai iskart uzuosdavau.
Metu kvapo negaliu 0akest. Man smirda bet kas yai butu - guma, arbata ar tiesiog zoles.
Man rukomas kaljanas kvepia. Ypac obuoliu kvapo. Bet pati netraukiu, nesiluprantu as to rukymo kaifo.
Atsakyti

na jei žinau, kad kažkur pirtis oficialiai nuogalių-ten neinu. Kaip ir su pliažais. To paties tikiuosi ir iš nuogalių, kad nemaskatuos papais ir kiaušiniais bendram paplūdimy smile.gif
Pas mus baseine su kepurėlėm visi, kurie plaukioja taisyklingai, o žiopliai kaip aš be biggrin.gifD Niekas į nieką nežiūri. Nu aš žiūriu piktai į palaidais plaukais plaukiančias žioples. Bet 

As manau kai kuriose salyse tu taip nepasirinksi. Ir jus cia snekate apie Druskininku vandens parka. O yra Vilniuje pirtis nuogiems? As niekada nemacius. Tai ir gaunasi, kad tu negali rinktis, o taikaisi prie to, kas yra norma salyje. :) 

Atsakyti

O tai sakai gerai kad pries mergaite pvz kokiu kokiu 7 -15 metu kazkokie diedai maskatuotu savo pimpiais ir sikynem?

Tokio amziaus nereikia eiti i pirti. As isvis neprisimenu kada vaikus pirtyje maciusi. 

Atsakyti