Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Pas mus klube pirty nefaug žmonių būna, bet neretai plepiai ateina, bl užknisa kaimas kryžkelėj.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 11, 15:59)
Kolega ne vyras biggrin.gif
Ir ne buves exas, ant kilurio db galima visus velnius nurasyt.  biggrin.gif
Man tai sm8rda isgere biggrin.gif .

Oi, baik, smirda ir geriausia drauge biggrin.gif nesvarbu kokias ruko. zinoma yra zmoniu, nuo kuriu smirda labiau, nuo kitu maziau, bet vistiek jauciasi, kad rukes, nebent rukes buna vakar, tada gal nesijaucia biggrin.gif bet jei pries pusvalandi - jauciasi.

o kad isgere dvokia, tai tikra tiesa 4u.gif tik nezinau kurie labiau paruke ar isgere. o vat nervina labiau - isgere biggrin.gif

Man del pirties problemu ner. megstu labai, turim savo, tai kai dviese - nuogi, kai su sveciais su maudyem. bet nepasakyciau, kad ta sintetine maudymke blokuoja kazkoki tai ten pirties geruma bigsmile.gif biggrin.gif man vienodai gerai tiek nuogai, tiek su maudymke. blogai su maudymke tik tuom, kad paskui ja skalbt reikia biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 11, 19:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72669841" data-time="1591885559"><div><p>Tokiu atveju taip, dideliuose parkuose atskirai ir vaiku nepaliksi. As kur eidavau, tiek pries karantina, tiek seniau lazdynu, tai pirtis prie pat baseino, niekur klaidziot nereikia. Tevai arba iseidavo anksciau arba vaikus didesnius paleisdavo is patalpos. Bet manau dauguma reguliariai kai eina, tai ir vaikai iprate jau yra. Ir daugumai paaiskina, kad necypautu pirty, <strong>nors labiau buna diedai uzbaubia nei tie vaikai. </strong>
</p></div></blockquote><p>Pas mane diedai nebaubia tikrai. Jei kas ir kalba pirtyje, tai dazniausiai buna imigrantai is kitu saliu, nesusiprate ir nepriprate prie pirtinimosi. Tie ir sneket pradeda ir akis isvercia pamate, kad negali su maudymke i pirti ieiti (kaip man nutiko). biggrin.gif
</p><p>Beje, FR pavyzdziui vaikai ne tik i pirti neina, bet ir i restoranus. Nesiveda tevai. smile.gif Per pietus galima pamatyt seimas, bet vakare buna labai labai retai. smile.gif
</p>

Tai pas mus į prabangesnius gal irgi nelabai vedasi, o eiline picerija ar koks uzkampis nera restoranas, net jeigu taip ir vadinasi biggrin.gif
Bet as tikrai uz tai, kad butu vietos, kur grieztai nepriima vaiku (man rods yra tokiu pas mus ir dar labai pasipiktinima sukele).

Zuzu
daznai i savo pirti einat? Seniai jau turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 birželio 2020 - 19:30
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 16:25)
Tokiu atveju taip, dideliuose parkuose atskirai ir vaiku nepaliksi. As kur eidavau, tiek pries karantina, tiek seniau lazdynu, tai pirtis prie pat baseino, niekur klaidziot nereikia. Tevai arba iseidavo anksciau arba vaikus didesnius paleisdavo is patalpos. Bet manau dauguma reguliariai kai eina, tai ir vaikai iprate jau yra. Ir daugumai paaiskina, kad necypautu pirty, nors labiau buna diedai uzbaubia nei tie vaikai. doh.gif
Papildyta:

Nu kad labai prie ko.
Man kazkaip nesivercia liezuvis moralizuot dukrai del kazko, ka pati darau. Sitos taisykles laikausi.  Ypac kai kalba eina apie tokius dalykus, kur nei vaikam, nei suaugusiem nera gerai.

Ania? Tu- Jus maukiat alu. Smiirda moteris alum .

Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2020 06 11, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72669841" data-time="1591885559"><div><p>Man kazkaip nesivercia liezuvis moralizuot dukrai del kazko, ka pati darau. Sitos taisykles laikausi. Ypac kai kalba eina apie tokius dalykus, kur nei vaikam, nei suaugusiem nera gerai.</p></div></blockquote><p></p><p>O aš pamoralizuoju. Sakau buvau jauna ir durna, o tu durnas nebūk.</p>

Ajai.. ir tipo paklauso?
Juk savo proto turi.

Kuri ar kuris cia be nuodemes? Neruke, negere, viska tevam prisipazine?
Todel juokas ima is moraluuotoju del rukalu.. Ny as nerukau, man nereikia. Kitiems gal kitaip.

O zole dar kur...Ech biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Cambala, supykai biggrin.gif
Taip, mes kartais išgeriam alaus, ir taip, mes greičiausiai smirdim kitiems, negeriantiems. Neneigiu to visiškai.
Šiaip pasakymas, kad rūkalai smirda, visokie, nėra moralas. Nematau reikalo tai neigti, tu tiesiog nori pateisinti vyrą, kuris rūko. Dėl manęs tai rūkykit, tik ne prie manęs smile.gif
Žolė tikrai jau n kartų skaniau kvepia nei cyzos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 11 birželio 2020 - 23:03
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 23:03)
Cambala, supykai biggrin.gif
Taip, mes kartais išgeriam alaus, ir taip, mes greičiausiai smirdim kitiems, negeriantiems. Neneigiu to visiškai.
Šiaip pasakymas, kad rūkalai smirda, visokie, nėra moralas. Nematau reikalo tai neigti, tu tiesiog nori pateisinti vyrą, kuris rūko. Dėl manęs tai rūkykit, tik ne prie manęs smile.gif
Žolė tikrai jau n kartų skaniau kvepia nei cyzos  biggrin.gif

O ar tureciau? biggrin.gif Negi nezinai, kad mam absoliuciai pifik kitu nuomone?
Bet siaip idomiai iseina ( netaikau niekam asmeniskai) - maukiat alu, kuris rimtai smirda, bet rasot kaip cigatetes smirda. O jau rukalius tai isvis didziausias zalingas iprotis biggrin.gif . Nu man juokinga ir tiek.
Nu jau, nu jau - neprisimeni kaip man rasei kokiom ligom rukaliai serga biggrin.gif ?
Beje, mano vyras ruke turbut nuo mokyklosir mums susipazistant tai zinojau. Bet man netrukde, niekada nebuvo minties zysti " mesk rukyt". Nei as pateisinu nei nepateisinu, zmogus yra suauges, nesiruosiu jo keist.
Ir dar juokingai atrodo tai, kad viena vakar rase, kad su exu slykstu budavo buciuotis. Va tikrai nesuprantu tokiu zmoniu. Jei slykstu, tai kam isvis draugaut/ gyvent su tokiu zmogum?

Vsio, varom dviem dienom atostogu. Tikiuosi zarazos nepasigausim biggrin.gif .
Atsakyti

Ajai.. ir tipo paklauso?
Juk savo proto turi.

Tikrai ne visur, bet, o stebukle, ima ir paklauso. 

O ar tureciau? biggrin.gifNegi nezinai, kad mam absoliuciai pifik kitu nuomone?
Bet siaip idomiai iseina ( netaikau niekam asmeniskai) - maukiat alu, kuris rimtai smirda, bet rasot kaip cigatetes smirda. O jau rukalius tai isvis didziausias zalingas iprotis biggrin.gif. Nu man juokinga ir tiek.
Nu jau, nu jau - neprisimeni kaip man rasei kokiom ligom rukaliai serga biggrin.gif?
Beje, mano vyras ruke turbut nuo mokyklosir mums susipazistant tai zinojau. Bet man netrukde, niekada nebuvo minties zysti " mesk rukyt". Nei as pateisinu nei nepateisinu, zmogus yra suauges, nesiruosiu jo keist.
Ir dar juokingai atrodo tai, kad viena vakar rase, kad su exu slykstu budavo buciuotis. Va tikrai nesuprantu tokiu zmoniu. Jei slykstu, tai kam isvis draugaut/ gyvent su tokiu zmogum?

Vsio, varom dviem dienom atostogu. Tikiuosi zarazos nepasigausim biggrin.gif.

Na, tau nesmirda, o mums smirda. Ko čia taip asmeniškai reaguoji?

Alus irgi smirda. Bet kai kaimynas geria alų balkone ir rūko, iki kitų tik rūkalų dvokas ateina. Tai ir kalbam daugiau apie tai.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 11, 20:30)
Zuzu
daznai i savo pirti einat? Seniai jau turit?

Ziema praktiskai kiekviena savaitgali. Atsyla oras - nebeinam biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 06 12, 08:22)

Nu jau, nu jau - neprisimeni kaip man rasei kokiom ligom rukaliai serga biggrin.gif ?

bet siaip, sveikatos poziuriu, rukymas daugiausia zalos atnesantis iprotis, daugiausiai ligu sukeliantis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 12, 08:21)
<p></p><blockquote  class=vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p></p><p>Na, tau nesmirda, o mums smirda. Ko čia taip asmeniškai reaguoji?</p><p>Alus irgi smirda. Bet kai kaimynas geria alų balkone ir rūko, iki kitų tik rūkalų dvokas ateina. Tai ir kalbam daugiau apie tai.</p>

Todel kad man nesmirda, nez zmogus ruko kieme. Ir jau vakar rasiau, kad ziurint ka ruko. As su rukalium gyvenu 25 m, tai gal geriau zinau kada man smirda.

Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 06 12, 08:47)
Ziema praktiskai kiekviena savaitgali. Atsyla oras - nebeinam  biggrin.gif
bet siaip, sveikatos poziuriu, rukymas daugiausia zalos atnesantis iprotis, daugiausiai ligu sukeliantis.  4u.gif

As galvoju, kad alkoholizmas ir narkomanija.

Bet Cercelis gere ir ruke, bet gyveno iki 90 su kazkiek.
Atsakyti

Todel kad man nesmirda, nez zmogus ruko kieme. Ir jau vakar rasiau, kad ziurint ka ruko. As su rukalium gyvenu 25 m, tai gal geriau zinau kada man smirda.

Aš irgi su rūkalium gyvenau. Ir net pati savo laiku rūkiau. Ir vis tiek man bet kurios cigaretės dvokia. Norėčiau taip kaip pati neužuost. 

Atsakyti

As galvoju, kad alkoholizmas ir narkomanija.

Alkoholis ir narkomanija žaloja (fiziškai) tik juos vartojantį žmogų, o pasyvus rūkymas sargdina ir aplinkinius. 

Bet. Artimą žmogų geriau rinkčiausi rūkalių, nei kad alkoholiką ar narkomaną.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 12, 10:00)

Smirda, cambala, smirda. Esu rūkanti, ne per seniausiai perėjau prie iqos. Tai ypatingai jaučiu dabar degančio tabako kvapą, užuodžiu ir parūkiusio. Na smirda, rožėmis nekvepia.
Atsakyti