Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aha, suprantu tik ja teblia liubliu ir keiksmažodžius biggrin.gif
Na biškį daugiau, bet tikrai ne laisvai.
Papildyta:

Sakiau kada parodysiu
Iš Šviesos, va su tokiu prausiamės
Kai pasakei, kad žiauriai sutraukė tau pas draugę, specialiai pasiprausiau ryte vakare savaitę kokią, man jokio sutraukimo visiškai, na ne daugiau negu šiaip nuo vandens kad būna. Greičiausiai ten buvo kokia priemaiša, kuri džiovina odą, nors šiaip priemones reikėtų tepti ant drėgno ar net šlapio veido, net nelaukiant kol sutrauks, nes jau tada darysis plėvelė ant sausos odos. Gal tau odai šiaip drėgmės trūksta?
Nebesivalau per karščius su aliejum, molio dalelės labai mažytės, švelniai prausia, geria nuima riebalą ir nesausina visai.

e44b24544d9b.jpg

Tai, kad as niekada nerasiau apie prausimasi moliu. Ten buvo kazkoks alia ekologiskas muilas. Lyg juodasis, bet nesu tikra. Pati drauge nebenaudoja nei to prausiklio, nei to baisaus naturalaus sviesto veidui. Perka krema, kuri daviau pabandyt, tai negali atsidziaugti. :) 

Netruksta mano veidui dregmes. :) Ir as esu tikrai daug visokiu prausikliu isbandziusi, pigiu, brangiu, todel tikrai galiu atpazinti tragiska priemone, kai atrodo su fairiu per veida perejai. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 13, 13:24)
 Tai, kad as niekada nerasiau apie prausimasi moliu. Ten buvo kazkoks alia ekologiskas muilas. Lyg juodasis, bet nesu tikra. Pati drauge nebenaudoja nei to prausiklio, nei to baisaus naturalaus sviesto veidui. Perka krema, kuri daviau pabandyt, tai negali atsidziaugti. smile.gif </p><p>Netruksta mano veidui dregmes. smile.gif Ir as esu tikrai daug visokiu prausikliu isbandziusi, pigiu, brangiu, todel tikrai galiu atpazinti tragiska priemone, kai atrodo su fairiu per veida perejai. smile.gif 

Aaaa tada viskas aišku biggrin.gif na yra kas ūkišku plaukus plauna ir džiaugiasi biggrin.gif
Žinau aš tą muilą.
Sviestas tai nebent labai jau sausai odai, bet turbut geriau kuna tept.
O koks ten stebuklingas kremas, gal ir as pabandyciau ir patiktu ax.gif
Atsakyti

Aaaa tada viskas aišku biggrin.gifna yra kas ūkišku plaukus plauna ir džiaugiasi biggrin.gif
Žinau aš tą muilą.
Sviestas tai nebent labai jau sausai odai, bet turbut geriau kuna tept.
O koks ten stebuklingas kremas, gal ir as pabandyciau ir patiktu ax.gif

Taip, yra kas plauna ukisku muilu ir itikeje, kad labai geras, nors kitu priemoniu nebande ir nesuvokia koki suda naudoja. MB seimos moterys zalio supratimo neturi kaip veidu rupintis, prausiasi muilu (omg), tepa bele ka. As joms nuperku tai prausikli, tai seruma, tai krema, bet ziuriu mama padeda i stalciu neispakavusi ir toliau suda tepa ant veido. :D

Sita va firma: http://zeroid.com/main/

"Zeroid’s products are trusted and can be safely used as they have all completed clinical trial tests.

All products in the collections have completed hypoallergenic tests (testing agency: US AMA).

All products are reliable as they are free from harmful elements—fragrances, dyes, ethanol, parabens, mineral oil, phenoxyethanol, PG, PEG, benzyl alcohol, sulfate, and other skin-irritating ingredients"

Situos kremus man rekomendavo kosmetologe, kuri labai labai atidziai nagrineja sudetis, rekomenduoja tik produktus, kurie nekamedoniski, neturi (arba turi mazai) alergenu ir viduje yra butent tai, ko reikia odai. Ir nera ko, nereikia. Jie daug skirtingu produktu turi, priklausomai nuo odos tipo. MB, beje irgi labai patinka, nors jis dauguma kremu isbrokuoja, tai jam limpa veidas, tai dar kas darosi, o sita va tepasi neburbedamas.

As sita perku: https://www.kosmetik...c-cream-urea-5%

Salia to, as dar serumus naudoju, su vit c, hialuronu, retinoliu, peptidais. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 13 birželio 2020 - 16:13

:D Turejom sita diskusija kokius 2 kartus iki susipjovimo. As irgi nesuprantu rusiskai. :)

Nelabai suprantu, ko čia pjautis.

Tiesiog kai aš tą kalbą moku nuo pat mažumės, tai man automatu atrodo, kad ir kiti ją mokėti turi.  :D 

Atsakyti
As jau i svetimus namus nesikisu, kas ka naudoja, bet mamai kartias nuperku, tai mielai naudoja, aisku taupydama. Bet paskutinikart prigrasinau netaupyt, nes sviezias kremas galioja mazdaug tiek, per kiek laiko susitepi ta induka biggrin.gif

Is sviesos, tai kada tu speji juos visus susitept? Viska iskart ar kasdien vis kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 birželio 2020 - 17:47
As is tu, kur nieko netepa arba kai reikia, tai bet ka. Veidui naudoju vandeni, micelinini vandeni, pasveiciu anglies kempine arba su zaliaja arbata kempine. Paskutinius metus pakius su margaritos kremu patepu. Kartais veido oda pasauseja (labai reaguoja i stresus ir miego trukuma), tai arba ka is meginuku isbandau (babor patiko), arba tuo paciu paakiu kremu patepu ir veida. Rauksliu neturiu, nors jau 40. Svarstau geresni paakiu krema nusipirkti, nes laikas labiau akiu zona drekinti maitinti.
Atsakyti

As jau i svetimus namus nesikisu, kas ka naudoja, bet mamai kartias nuperku, tai mielai naudoja, aisku taupydama. Bet paskutinikart prigrasinau netaupyt, nes sviezias kremas galioja mazdaug tiek, per kiek laiko susitepi ta induka biggrin.gif

Is sviesos, tai kada tu speji juos visus susitept? Viska iskart ar kasdien vis kita?

:D Vit c ir hialurona galima naudoti kartu. Retinolis tepamas tik vakare. Ir as kaitalioju, netepu kasdien retinoliu, pvz kas antra-trecia diena. Siaip jei ziureti ko reikia odai, tai kasdien naudoti tik hialurona ir krema yra mazoka. :)

Atsakyti

As is tu, kur nieko netepa arba kai reikia, tai bet ka. Veidui naudoju vandeni, micelinini vandeni, pasveiciu anglies kempine arba su zaliaja arbata kempine. Paskutinius metus pakius su margaritos kremu patepu. Kartais veido oda pasauseja (labai reaguoja i stresus ir miego trukuma), tai arba ka is meginuku isbandau (babor patiko), arba tuo paciu paakiu kremu patepu ir veida. Rauksliu neturiu, nors jau 40. Svarstau geresni paakiu krema nusipirkti, nes laikas labiau akiu zona drekinti maitinti.

Micelinio vandens kasdien naudoit negalima. :) Daug kas ji naudoja makiazui valyti, bet tai yra didele klaida.

Atsakyti

Nelabai suprantu, ko čia pjautis.

Tiesiog kai aš tą kalbą moku nuo pat mažumės, tai man automatu atrodo, kad ir kiti ją mokėti turi.  :D

Tai kitoms irgi atrodo, kad rusu kalba automatu turi visi. :) Nelabai suvokia, kad as vaikysteje ne rusiska tv ziurejau, o cartoon netwoorks ir Dexter laboratory :)

Atsakyti

Aš taip pat Zeroid naudoju,patinka labai ir kiekis normalus.O tuos visus papildomus būtent kokius esi įsigijusi?

Atsakyti
Anksciau micelinini vandeni naudojau kasdien, makiazui valyti. Dabar retai dazausi, retai naidoju. O kodel jo kasdien negalima?
Atsakyti

Aš taip pat Zeroid naudoju,patinka labai ir kiekis normalus.O tuos visus papildomus būtent kokius esi įsigijusi?

Serumai Medik8 arba ka nors is vaistines.

Yra ordinary serumai is Douglas labai pigus, tik as negaliu patvirinti, kad jie geri. :) Sudetis kaip ir nieko.

Atsakyti