Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Anksciau micelinini vandeni naudojau kasdien, makiazui valyti. Dabar retai dazausi, retai naidoju. O kodel jo kasdien negalima?

Man sake kosmetologe (ji studijavo kolegijoje bakalaura), kad jis kenkia odai. As nepasakysiu kaip tiksliai, bet alia ardo naturalia odos apsauga ir visiskai neturi buti naudojamas kasdien, skirtingai, nei dauguma mano. As irgi galvojau, kad cia alia svelni priemone makiazui nuvalyti. Pasirodo visai ne. :)

Atsakyti
O tai su kuo makiaza valai?
Atsakyti

O tai su kuo makiaza valai?

su makiazo valikliu - pieneliu. Siaip gi micelinis vanduo ne taip seniai atsirado. Pries 10 m tokio daikto nebuvo nei kvapo. Moterys gi valydavosi makiaza kazkaip.

Atsakyti
Tai aš gi nesakau, kad daugiau nera kuo valyti 😉 tiesiog klausiau, kuo valai, nes akivaizdu, kad savo oda rūpiniesi labiau nei aš.
Atsakyti
Aš ir girdėjau, kad micelinis negerai, anksčiau labai mėgau, dabar atsisakiau.

Iš Šviesos, o tai vitamino C su maistu neužtenka?

Aš kažkaip vistiek galvoju, kad visos pasensim savo laiku, tepk netepęs biggrin.gif gražiausiai veide išlieka miegas ir no-stress smile.gif
Atsakyti

Nei micelinis man netinka, nei pienelis. Abu odą palieka lipnią ir po kelių dienų prasideda bėrimai. Būtinai turiu prausti prausikliu, jei ryte. O makiažą pirmiausia valau hidrofiliniu apiejum, paskui prausiu putojančiu prausikliu.

Atsakyti

Aš ir girdėjau, kad micelinis negerai, anksčiau labai mėgau, dabar atsisakiau.

Iš Šviesos, o tai vitamino C su maistu neužtenka?

Aš kažkaip vistiek galvoju, kad visos pasensim savo laiku, tepk netepęs biggrin.gifgražiausiai veide išlieka miegas ir no-stress smile.gif

Gal uztenka su maistu, bet tai gal tada isvis kremo nereikia naudoti, tiesiog geriam aliejus ir uzteks “is vidaus”. :) 

Man plaukams su maistu uztenka. Nenaudoju metu metus jokiu balzamu, issiplaunu tik ir plaukai zvilga, bet veidui as nusiteikus padeti. :)

Visos pasensim, bet vienos veliau, kitos anksciau. Ir manau itaka daro genai, gyvenimo budas ir kosmetika. 

Atsakyti

Nei micelinis man netinka, nei pienelis. Abu odą palieka lipnią ir po kelių dienų prasideda bėrimai. Būtinai turiu prausti prausikliu, jei ryte. O makiažą pirmiausia valau hidrofiliniu apiejum, paskui prausiu putojančiu prausikliu.

As vistiek po to kai nuvalau makiaza, naudoju prausikli. Man cia atrodo savaime suprantama. :) 

Atsakyti

Tai aš gi nesakau, kad daugiau nera kuo valyti 😉 tiesiog klausiau, kuo valai, nes akivaizdu, kad savo oda rūpiniesi labiau nei aš.

Makiazo valymui tikrai nesu suradusi tobulos

priemones. Neseniai tik suzinojau, kad micelinis netinka. :) 

Atsakyti
Dėl genų sutinku. Lengva įsitikinti pažiūrėjus tos pačios giminės žmones. Man genų biškį pagailėjo, tai stengiuosi no-stress ir gyvenimo būdu. Kai nedamiegodavau, vakarėliai, stresas, istisa diena prie kompo, tai veidas labai rausdavo, sudirgęs toks būdavo. Dabar atsigavus, sesė sakė, aš ties 25iais kažkur sustojau ir nebesikeičiu biggrin.gif

O šimto priemonių naudojimas man nepasiteisino, oda kaip išprievartauta būdavo. Neatmetu, kad netiko priemonės. rolleyes.gif
Geriausia gyvenime veikia - mažiau yra daugiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 birželio 2020 - 19:34

Dėl genų sutinku. Lengva įsitikinti pažiūrėjus tos pačios giminės žmones. Man genų biškį pagailėjo, tai stengiuosi no-stress ir gyvenimo būdu. Kai nedamiegodavau, vakarėliai, stresas, istisa diena prie kompo, tai veidas labai rausdavo, sudirgęs toks būdavo. Dabar atsigavus, sesė sakė, aš ties 25iais kažkur sustojau ir nebesikeičiu biggrin.gif

O šimto priemonių naudojimas man nepasiteisino, oda kaip išprievartauta būdavo. Neatmetu, kad netiko priemonės. rolleyes.gif
Geriausia gyvenime veikia - mažiau yra daugiau. smile.gif

Saule labai pjauna oda. Pora pazistamu degindavosi iki vidutines ispanes odos spalvos, i soliariuma eidavo, tai 30ies demes ant veidu. Is pradziu sake kam tie kremai, nepatinka kvapas, nesveika, o po to panikoje jau klause ar zinau kosmetologe kuri su rugstimis dirba, kad demes issimt.  :) 

Atsakyti

Va va ,aš taip pat valau makiažą.Nesenai atradau Cerave prausiklį,vienintelis nesausina odos iš visų bandytų.

Atsakyti