Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Kad ji ner jaunute. 37-38 metu, jei neklystu.

Nežinau,kiek jai metų,iš vis pirmą kartą ją matau.O ir nelandu po tokius saitus.

Nu,bet netikiu šitomis pasakėlėmis.Perdaug paprasta būtų.Jei tai būtų teisybė, tai visa grožio industrija bankrutuotų

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 15, 07:50)
<p>Mano nuomone max 23 metai.</p>

biggrin.gif nu ne, gal bent 30?
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 06 15, 08:50)
<p>Kad ji ner jaunute. 37-38 metu, jei neklystu.</p>

Panašiai,manau. Nepavyko rast tikro amžiaus, vienoj vietoj rašyta, kad 36,tai čia minimum tiek.

Kad ir gera oda, bet jeigu netinkamom priemonėm prižiūrima, tai gali ir nusausėti, ir nuriebėti,sudirgus būti, raudonuoti, kimštis poros, kilti spuogeliai ir tt. g.gif
Atsakyti

Nežinau,kiek jai metų,iš vis pirmą kartą ją matau.O ir nelandu po tokius saitus.

Nu,bet netikiu šitomis pasakėlėmis.Perdaug paprasta būtų.Jei tai būtų teisybė, tai visa grožio industrija bankrutuotų

Na kodel? Tiesiog daug kas tingi daryti veido pratimus, todel klesti ta grozio industrija. Kad kad klesti stebuklingu piliuliu ar arbatu lieknejimui ir pan. 

yra ji ikelusi savo dvimkazkiek metu foto, tai dabar atrodo gerokai geriau. Tik man kirba itarimas, del to, kad jai kalbant visai kaktoj nesusidaro rauksleliu. Ar ji pati tai valdo (kas man pavyksta nuolat galvojant, kad nekilnok kaktos) ar ji prisileidusi kazko 😀 

Atsakyti
Žu žu, o kodėl kalbant kaktoj turi darytis raukšlės? Man 40, bet ju nėra. Tos raukšlės man atrodo, kad genetiškai užkoduotos, nes vieniems buna anksti, kitiems daug vėliau. Mano giminej horizontalios kaktos raukšlės vėlai ryškėja, labiau linke tarp antakiu vadinamaja rupescio rauksle tureti. Pas mane ji irgi ryskeja, bet masazai padeda, nes ji nuo itampos metasi.
Atsakyti

Tos veido mankstos treneres veidas tikrai labai gerai atrodo. As dar viena tokia uzsieniete zinau, bet taip ir lieka neaisku ar nesileidzia botulino.

As pati darau pratimus veidui ir pilnai tikiu, kad jei veikia, tik gal reikia nepamirsti, kad ji savaime daug laiko mankstoms skiria kartu su klientais. Normali moteris negales 2 val kasdien pries veidrodi vaipytis.:) 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 06 15, 12:56)
Žu žu, o kodėl kalbant kaktoj turi darytis raukšlės? Man 40, bet ju nėra. Tos raukšlės man atrodo, kad genetiškai užkoduotos, nes vieniems buna anksti, kitiems daug vėliau. Mano giminej horizontalios kaktos raukšlės vėlai ryškėja, labiau linke tarp antakiu vadinamaja rupescio rauksle tureti. Pas mane ji irgi ryskeja, bet masazai padeda, nes ji nuo itampos metasi.

kalbant mimikos yra, vienos ar kitos, jos yra.
Faktas, kad stambesni žmonės mažiau raukšlėti, taip jau yra
Atsakyti

As ne apie nuolatines rauksles, o apie mimikos. Tu pakelk kakta ir jos pasirodo. O ji tos kaktos nekilnoja. Ar bent nepastebejau. Ir nesirauko 😀

Atsakyti

Jei nesirauko,tai gal  botokso yra.Arba labai gerai save kontroliuoja.

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 06 15, 19:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72671176" data-time="1592218613"><div><p>Žu žu, o kodėl kalbant kaktoj turi darytis raukšlės? Man 40, bet ju nėra. Tos raukšlės man atrodo, kad genetiškai užkoduotos, nes vieniems buna anksti, kitiems daug vėliau. Mano giminej horizontalios kaktos raukšlės vėlai ryškėja, labiau linke tarp antakiu vadinamaja rupescio rauksle tureti. Pas mane ji irgi ryskeja, bet masazai padeda, nes ji nuo itampos metasi.</p></div></blockquote><p>As ne apie nuolatines rauksles, o apie mimikos. Tu pakelk kakta ir jos pasirodo. O ji tos kaktos nekilnoja. Ar bent nepastebejau. Ir nesirauko 😀</p>

Yra moteru, kurios taip saugosi rauksliu, kad stengiasi kuo maziau mimiku rodyti, nesisypsot, nesiraukyt. Man tai biski nesamone, geriau rauksles negu pastoviai taip ant kontroles biggrin.gif
As kartais pasimasazuoju veida, kai video koki ziuriu, tai rankos laisvos, du zuikiai vienu suviu.

Is sviesos
O tu kasdien veida masazuoji?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 12, 14:36)
Įdomu pasidarė, kas prižiūri cambalos mamą, kai jie visi išvažiuoja. Ir katinas dar.
Bet gal atsakys grįžus smile.gif

Moteriske priziuri. Pensinyke, buvusi med sesuo.
Katinas tai pifig, bet vilkas tai isdresuotas biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 12, 09:59)
šalia nešalia, kai žmogus parūko, jis smirda kurį laiką. Ir šiaip galima jaust per rūbus, plaukus.
Negalėčiau gyventi su rūkančiu žmogum, man staigiai galvą ima skaudėti nuo smarvės verysad.gif

Rukantis proton nepraranda. O va geriantys yra uzknisantys durniai.

Buvom Birstone. Snd skaiciau, kad ten nebuvo ne vieno coroninio arvejo per ta buma.
Bet pailsejau. Ne taip, kaip pris zaraza, bet viskas ok. Nusiveziau geliu purkstuve dezinfekcinio, iejom i kambari - viska ispurskiau( wc, duso kab, lova, patalyne, stala, kedes, saldytuva...) ir pakabinau, kas kambario netvarkyt.
I proceduras su kauke, darbuotojos su kaukw. Vandens peiceduris aisku be kaukes, o purvo vyniojime ir masaze kauke reikejo devet...
Ryt lyg karantinas baigiasi.
I nuo liepos 1 Egiptas kurortus atidaro wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 birželio 2020 - 21:16
QUOTE(Žu žu @ 2020 06 15, 18:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72671176" data-time="1592218613"><div><p>Žu žu, o kodėl kalbant kaktoj turi darytis raukšlės? Man 40, bet ju nėra. Tos raukšlės man atrodo, kad genetiškai užkoduotos, nes vieniems buna anksti, kitiems daug vėliau. Mano giminej horizontalios kaktos raukšlės vėlai ryškėja, labiau linke tarp antakiu vadinamaja rupescio rauksle tureti. Pas mane ji irgi ryskeja, bet masazai padeda, nes ji nuo itampos metasi.</p></div></blockquote><p>As ne apie nuolatines rauksles, o apie mimikos. Tu pakelk kakta ir jos pasirodo. O ji tos kaktos nekilnoja. Ar bent nepastebejau. Ir nesirauko 😀</p>

Negerkit is siaudelio. Nebus panosej rauksliu.
Atsakyti