Kad ji ner jaunute. 37-38 metu, jei neklystu.
Nežinau,kiek jai metų,iš vis pirmą kartą ją matau.O ir nelandu po tokius saitus.
Nu,bet netikiu šitomis pasakėlėmis.Perdaug paprasta būtų.Jei tai būtų teisybė, tai visa grožio industrija bankrutuotų
Nežinau,kiek jai metų,iš vis pirmą kartą ją matau.O ir nelandu po tokius saitus.
Nu,bet netikiu šitomis pasakėlėmis.Perdaug paprasta būtų.Jei tai būtų teisybė, tai visa grožio industrija bankrutuotų
Na kodel? Tiesiog daug kas tingi daryti veido pratimus, todel klesti ta grozio industrija. Kad kad klesti stebuklingu piliuliu ar arbatu lieknejimui ir pan.
yra ji ikelusi savo dvimkazkiek metu foto, tai dabar atrodo gerokai geriau. Tik man kirba itarimas, del to, kad jai kalbant visai kaktoj nesusidaro rauksleliu. Ar ji pati tai valdo (kas man pavyksta nuolat galvojant, kad nekilnok kaktos) ar ji prisileidusi kazko 😀
Tos veido mankstos treneres veidas tikrai labai gerai atrodo. As dar viena tokia uzsieniete zinau, bet taip ir lieka neaisku ar nesileidzia botulino.
As pati darau pratimus veidui ir pilnai tikiu, kad jei veikia, tik gal reikia nepamirsti, kad ji savaime daug laiko mankstoms skiria kartu su klientais. Normali moteris negales 2 val kasdien pries veidrodi vaipytis.
Žu žu, o kodėl kalbant kaktoj turi darytis raukšlės? Man 40, bet ju nėra. Tos raukšlės man atrodo, kad genetiškai užkoduotos, nes vieniems buna anksti, kitiems daug vėliau. Mano giminej horizontalios kaktos raukšlės vėlai ryškėja, labiau linke tarp antakiu vadinamaja rupescio rauksle tureti. Pas mane ji irgi ryskeja, bet masazai padeda, nes ji nuo itampos metasi.
As ne apie nuolatines rauksles, o apie mimikos. Tu pakelk kakta ir jos pasirodo. O ji tos kaktos nekilnoja. Ar bent nepastebejau. Ir nesirauko 😀