Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Panterą tuoj laidosime, paliatyvi slauga, skysčių atstatymas lašalinemis, maitinimas nekoks, neėda. Svoris siaubingai kritęs. Vetai rankomis skėsčioja. Ligų nėra, uždegimo nėra. Toks vaizdas, kad atsisako gyventi.

Kaip gailiai susiskaitė :( Kol jai neskauda tai taip, o paskui paleiskite.O gal pati užges?

Man tai taksas nervus gadina.14,5 metų ne juokas.Baisu ir pagalvoti apie finalą.Gerai jei pats išeis,o jei reikės padėti?

Gražus kilimuko raštas,man tai šaliko tokiu raštu norėtųsi :ax:

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 07, 15:27)
Pas mus namie visi nerimastingai laukia.
Abu vaikinai nosimi trūkčioja, kai užsimenu.
Vyras nešioja pastoviai prisiglaudęs, aš vaistais ir maisto papildais apsiginklavusi, nors jau pati nelabai matau vilties.

Nakvisa, o nuvezti pas kiti veta, gauti kita nuomone nebandet?

QUOTE(Žu žu @ 2020 09 07, 15:38)

Aciu.
Atsakyti
Aš kai pagalvoju, kad neteksim kadanors savo triušio, net sutraukia unsure.gif

Zuzu, kaip fainiai aprašei. Aš tik Varšuvoj buvus, nesužavėjo. Palei upę gražiausia ir tiltai.
Ai dar vaikystėj tam Hitlerio guoly.
Norėčiau į Krokuvą.
O Gdanskas koks, kaio kurortas, ar mūsų Klaipėda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 rugsėjo 2020 - 16:09
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 07, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72702624" data-time="1599473750"><div><p>Panterą tuoj laidosime, paliatyvi slauga, skysčių atstatymas lašalinemis, maitinimas nekoks, neėda. Svoris siaubingai kritęs. Vetai rankomis skėsčioja. Ligų nėra, uždegimo nėra. Toks vaizdas, kad atsisako gyventi.
</p></div></blockquote><p>Kaip gailiai susiskaitė verysad.gif Kol jai neskauda tai taip, o paskui paleiskite.O gal pati užges?
</p><p>Man tai taksas nervus gadina.14,5 metų ne juokas.Baisu ir pagalvoti apie finalą.Gerai jei pats išeis,o jei reikės padėti?
</p><p>Gražus kilimuko raštas,man tai šaliko tokiu raštu norėtųsi ax.gif

</p>

Baisu. Blioviau balsu, bet vetai tokių prisižiūri, tai... būni kol užmiega...kalbi viską gražiausio, pirštais bandai įsimint kiekvieną snukio linkį, atrodo įlįstum į ją visą.. bučiuoji bučiuoji... kai užmiega išeini už durų... kali relaniumo, nes tik miegant nesiilgi, o skausmas drasko taip, kad balsu staugtum..... aš negyvos nemačiau, negaliu. Vyras pasirūpino. Po ąžuolu ji ilsisi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 07, 17:19)
Baisu. Blioviau balsu, bet vetai tokių prisižiūri, tai... būni kol užmiega...kalbi viską gražiausio, pirštais bandai įsimint kiekvieną snukio linkį, atrodo įlįstum į ją visą.. bučiuoji bučiuoji... kai užmiega išeini už durų... kali relaniumo, nes tik miegant nesiilgi, o skausmas drasko taip, kad balsu staugtum..... aš negyvos nemačiau, negaliu. Vyras pasirūpino. Po ąžuolu ji ilsisi.

Bet ir tema pradejot...
Savaji atsiminiau, keturacio nutrenkta.
Atsakyti

Patiko vardas Degimantas, atsiminsiu, is vardo itariu cia yra degu. Nors ir zmogui labai tiktu, svarus toks, su stuburu vardas.

Pas mus gyveno laboratorinė žiurkė, tokia pilka, su baltu pilvuku.Vardu Dilaila.Sūnaus išmonė toks vardas.Epilepsija sirgo.Tai jos vienos pakako, daugiau graužikų nenorėjau laikyti.

Baisu. Blioviau balsu, bet vetai tokių prisižiūri, tai...

Žinau viską.Man teko paprastam rainiukui padėti išeiti.15 metų,onko susirgimas.Dar ir dabar jaučiu negerumą.Ir pykstu ant veto,kad tą procedūrą atliko pereiname kabinete.Blioviau kaip karvė, pofik buvo,kad dar kažkas iš pacientų nosį įkišo. Kažkaip nediskretiškai viskas išėjo.Tas katinas buvo sūnaus meilė.Kai pasakiau,kad nebėra Fredžio(katino vardas). Suaugęs,25 metų vyras verkė,ir pasakė,kad dabar tikrai baigėsi jo vaikystė.

Moonte,atsiprašau, tikrai nenorėjau skaudinti.Ruduo, matomai į liūdesį traukia.

Viskas, nebekalbam šita tema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 rugsėjo 2020 - 16:39
QUOTE(Moonte @ 2020 09 07, 16:43)
Nakvisa, o nuvezti pas kiti veta, gauti kita nuomone nebandet?

Nebandžiau ir tikrai nekeisiu. Ji su jais užaugo.
Matyt tikrai jai laikas, bet mes - egoistai, paleisti nenorim.
Atsakyti

Pas mus namie visi nerimastingai laukia.
Vyras nešioja pastoviai prisiglaudęs, aš vaistais ir maisto papildais apsiginklavusi, nors jau pati nelabai matau vilties.

Bučkiai jai nuo mūsų. Abu bliaunam.

O čia jau kriokiu. Blyn, bijau net pagalvot kas bus, kai maniškėms ateis laikas pereiti vaivorykštę.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 09 07, 16:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72702674" data-time="1599481679"><div><p>Pas mus namie visi nerimastingai laukia.
Vyras nešioja pastoviai prisiglaudęs, aš vaistais ir maisto papildais apsiginklavusi, nors jau pati nelabai matau vilties.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Bučkiai jai nuo mūsų. Abu bliaunam.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72702737" data-time="1599488340"><div><p>Baisu. Blioviau balsu, bet vetai tokių prisižiūri, tai... būni kol užmiega...kalbi viską gražiausio, pirštais bandai įsimint kiekvieną snukio linkį, atrodo įlįstum į ją visą.. bučiuoji bučiuoji... kai užmiega išeini už durų... kali relaniumo, nes tik miegant nesiilgi, o skausmas drasko taip, kad balsu staugtum..... aš negyvos nemačiau, negaliu. Vyras pasirūpino. Po ąžuolu ji ilsisi.</p></div></blockquote><p></p><p>O čia jau kriokiu. Blyn, bijau net pagalvot kas bus, kai maniškėms ateis laikas pereiti vaivorykštę.</p><p></p>

Ooo, taip.... mano gi katinas mirė per operaciją, vetė sakė-neoperuosim-mirs tikrai, gal po mėnesio, gal po pusmečio. Operuosim-50:50 kad gyvens. Va čia pasirinkimas buvo kakton... raudu, dievu turiu būti. ...palikau operuoti. Skambina vakare...nepavyko. prieš pat kūčias. Kaip peiliu, atrodo sprogau viduj. Sudribau, viduj klykiu, nes už durų kitam kambary vaikai, reik susitvarkyt su savim, kad pranešt. Eina sau. Bet taip būna... o dar kaimiršta dėl tavo ksltės, tai išvis pzdc
Atsakyti

Ooo, taip.... mano gi katinas mirė per operaciją, vetė sakė-neoperuosim-mirs tikrai, gal po mėnesio, gal po pusmečio. Operuosim-50:50 kad gyvens. Va čia pasirinkimas buvo kakton... raudu, dievu turiu būti. ...palikau operuoti. Skambina vakare...nepavyko. prieš pat kūčias. Kaip peiliu, atrodo sprogau viduj. Sudribau, viduj klykiu, nes už durų kitam kambary vaikai, reik susitvarkyt su savim, kad pranešt. Eina sau. Bet taip būna... o dar kaimiršta dėl tavo ksltės, tai išvis pzdc

Apkabinu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 07, 19:53)

Montekrista, mieloji, na kokia ta tavo kalte... Juk niekas nezino, kaip bus, kas bus, juk noreta kaip geriau. Tiesiog visi gi sergam, tu gi viska padarei kad palengvintum, toks gyvenimas.

console.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 07, 19:23)
Montekrista, mieloji, na kokia ta tavo kalte... Juk niekas nezino, kaip bus, kas bus, juk noreta kaip geriau. Tiesiog visi gi sergam, tu gi viska padarei kad palengvintum, toks gyvenimas.

console.gif ,

Oi nesakyk, šičia mano kaltė. Istorija tokia: kai rezervavom kačiuką, ėmiau sakyt MB, dėk tinklą balkone, dėk. Nedėjo, tipo, nelips. Nelipo beveik 3 metus, kol sykį žaisdamas su šuniu bėgdamas šoko ant turėklų. Ir iš 4 aukšto. Tuokart gerai baigėsi-nulaužta iltim ir kirk sutrenktsis plaučiais. Lašelinės, aišku, kasdien savaitę, bet jau pokelių dienų bimbibėjo lyg niekur nieko. O po pusmečio atkreipiau dėmesį, kad keistai kvėpuoja. Nuvežiau šviest
Trūkus diafragma. Greičiausiai kritimo pasekmė, matyt buvo įtrūkę, o su laiku ir visai trūko. Tad čia jau mūsų kaltė, visiška.
Aišku, dabar tinklas yra. Vėlu.
Atsakyti