Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 07, 20:32)
Oi nesakyk, šičia mano kaltė. Istorija tokia: kai rezervavom kačiuką, ėmiau sakyt MB, dėk tinklą balkone, dėk. Nedėjo, tipo, nelips. Nelipo beveik 3 metus, kol sykį žaisdamas su šuniu bėgdamas šoko ant turėklų. Ir iš 4 aukšto. Tuokart gerai baigėsi-nulaužta iltim ir kirk sutrenktsis plaučiais. Lašelinės, aišku, kasdien savaitę, bet jau pokelių dienų bimbibėjo lyg niekur nieko. O po pusmečio atkreipiau dėmesį, kad keistai kvėpuoja. Nuvežiau šviest
Trūkus diafragma. Greičiausiai kritimo pasekmė, matyt buvo įtrūkę, o su laiku ir visai trūko. Tad čia jau mūsų kaltė, visiška.
Aišku, dabar tinklas yra. Vėlu.

Montekrista, cia susidejo daug veiksniu, uz kuriuos pati neali nesti VISA atsakomybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 07, 19:46)
Montekrista, cia susidejo daug veiksniu, uz kuriuos pati neali nesti VISA atsakomybe.

Šiuo atveju galiu. Galėjau primygtinai reikalauti tinklo, galų gale pasamdyt ką nors. Aš tai priėmiau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 07, 20:52)
Šiuo atveju galiu. Galėjau primygtinai reikalauti tinklo, galų gale pasamdyt ką nors. Aš tai priėmiau.

Jeigu žinotum kur nugriūsi - pasidėtum pagalvę.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 07, 19:54)
Jeigu žinotum kur nugriūsi - pasidėtum pagalvę.

Tas taip. Bet TAI galima buvo numatyti. Kai atvarėm pas vetą tada, pasakė-o, parašiutininkų sezonas prasidėjo. Krenta tos katės, reikia tinklo būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 07, 21:16)
Tas taip. Bet TAI galima buvo numatyti. Kai atvarėm pas vetą tada, pasakė-o, parašiutininkų sezonas prasidėjo. Krenta tos katės, reikia tinklo būtinai.

Pameni kaip mes savo “parašiutininko” ieškojom? Kelias dienas keliais šliaužiojau po mašinomis, vaikis visus rūsius aplandžiojo, diedas kažkokį valkataujantį buvo partempęs ir man bandė įrodyti, kad mūsų katinas (kuris peralkęs čepsejo į papūgos narvą žiūrėdamas). Kaimynų vaikai tempė visus, kurie labiau atsišėrę ir kailio daug turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 07 rugsėjo 2020 - 21:12
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 07, 21:12)
Pameni kaip mes savo “parašiutininko” ieškojom? Kelias dienas keliais šliaužiojau po mašinomis, vaikis visus rūsius aplandžiojo, diedas kažkokį valkataujantį buvo partempęs ir man bandė įrodyti, kad mūsų katinas (kuris peralkęs čepsejo į papūgos narvą žiūrėdamas). Kaimynų vaikai tempė visus, kurie labiau atsišėrę ir kailio daug turi.

Žemiau gyvenat:) aš iškart pajutau kad kažkas ne taip ir atėjusi į balkoną pamačiau gulintį. Tai staigiai vežėm. Nebūtų pabėgęs matyt pats, nzn.
Atsakyti
Nakvisa, Montekrista, labai liudna del katuku...

Atsakyti
Aš nesuprantu....
Viena ranka gelbėja, kita remia kankintojus.... huh.gif
https://m.delfi.lt/a...php?id=85174597
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 08 rugsėjo 2020 - 07:55
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 08, 08:54)
Aš nesuprantu....
Viena ranka gelbėja, kita remia kankintojus....  huh.gif
https://m.delfi.lt/a...php?id=85174597

Na, cia parama verslui. zmones is to gyveno, mokescius mokejo. kiek tas verslas etiskas - cia kitas klausimas. galimai atitinka keliamus reikalavimus narvai ir zvereliu gyvenimo salygos.

Del Gdansko, jis man daugiau i Klaipeda panasus. tik senamiestis labai grazus wub.gif o papludimiuose net persirengimo kabinu nera biggrin.gif bet kai mes ne gulinetojai, tai nuejom, pabuvom kelias val prie juros ir toliau keliavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 09 08, 08:59)
Na, cia parama verslui. zmones is to gyveno, mokescius mokejo. kiek tas verslas etiskas - cia kitas klausimas. galimai atitinka keliamus reikalavimus narvai ir zvereliu gyvenimo salygos.

Del Gdansko, jis man daugiau i Klaipeda panasus. tik senamiestis labai grazus  wub.gif o papludimiuose net persirengimo kabinu nera biggrin.gif  bet kai mes ne gulinetojai, tai nuejom, pabuvom kelias val prie juros ir toliau keliavom  biggrin.gif

Koks dar etiškas verslas, kai žvėreliai žudomi dėl ponių pasipuikavimo??? blink.gif
Tai ir daugintojai juk versliukus suko....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 08, 09:02)
Tai ir daugintojai juk versliukus suko....

nelegalius. ir gyvenimo salygos neatitiko reikalaujamu. nes jei atitiktu, niekas sarsalo nekeltu.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 09 08, 09:08)
nelegalius. ir gyvenimo salygos neatitiko reikalaujamu. nes jei atitiktu, niekas sarsalo nekeltu.

Tai svarbu tik legalumas? Nesvarbu, kokiais tikslais tie verslai sukasi? Ar jau žmonės tikrai nebeturi ko be kailinių apsirengt? unsure.gif
Svarbiausia, kad audinės turi "geras" sąlygas, bet nesvarbu, kad paskui lengvabūdiškai išžudomos?
Atsakyti