Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nusiaubiau kaimynes soda, tiksliau obuolius.
Pirma kart gyvenime gaminu obuoliu suri. Primakliavojau 20 suriu i kepimo popieriu, suslegiau, jau para stovi, bet galvoju gi nedzius taip. Isdelioti ant stalo, prislegti lentelem su knygom, " kvepuoja" tik sonai.
Kas gaminot, kada is popieriaus reikia traukt ir i orkaite kist 2- 4 valandom?
Ar as kazka ne taip darau?
Atsakyti
Cambala
Kodėl trūkinėja pomidorai dar ant šakų? Net nedanokę būna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 15, 14:52)
Cambala

Nzn. Pas mane trukineja tik tie, kurie siltnamio grynai puetinej pusej buna. Bet j8e priinoje. Jauciu maniesiems per karsta kada saule sviecia.
Atsakyti

Cambala

Aš linkusi manyti,kad nuo persirpimo trūkinėja šonai.Tiek lauke, tiek šiltnamyje.

Cambala,aš savo šiltnamio pietinė sieną apkaišiau balta agro plėvele, nes pietinę pusę saulė deginte degina.Pas tave irgi lyg ir polikarbonatas? :hmm:

Blyn, tai netingėjimas su obuoliniu sūriu terliotis. Keliu kepurę prieš tavo darbštumą. h131.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 15, 17:57)
Cambala,aš savo šiltnamio pietinė sieną apkaišiau balta agro plėvele, nes pietinę pusę saulė deginte degina.Pas tave irgi lyg ir polikarbonatas? hmm.gif
</p><p>Blyn, tai netingėjimas su obuoliniu sūriu terliotis. Keliu kepurę prieš tavo darbštumą. vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Ne taip siltnami reikejo statyt. Reikejo is siaures i pietus pagal ilgi, o mes statem rytai - vakarai. Bet cia del kiemo estetinio vaizdo taip gavosi.
Kiti su kalkem balina is vidaus..
Oi, nesakyk, kiek darbo su suriu buvo. Ir viriau 10 litri puode ir orkaitej stiko taroj kepiau.. Puse kaimynei atiduosiu( nes jos obuolia)i, kelis Kaledom prie dovanu idesiu, likusius sunui. Mes su vyru tai saldaus nevalgom.
Atsakyti
As is obuoliu surio darau eglutes zaisliukus (saldainius).
Supjaustau gabaliukais, padarau skylute, veliau, kai nudzius ten iveriu linini spagata. Gabaliukus-varvekliukus imerkiu i karsta sokolada ir kokosu drozlese, ar riesutu, dazniausiai lazdynu, trupiniuose apvolioju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 18:13)
As is obuoliu surio darau eglutes zaisliukus (saldainius).
Supjaustau gabaliukais, padarau skylute, veliau, kai nudzius ten iveriu linini spagata. Gabaliukus-varvekliukus imerkiu i karsta sokolada ir kokosu drozlese, ar riesutu, dazniausiai lazdynu, trupiniuose apvolioju.

Nu va. Eisiu pas kaimyne dar obuoliu vogt.
Nerealus zaisliukai Kaledu eglutei turetu but.

Simet rojaus obuoliuku daug raudonuoja. Ta obelaite sodinom del grozio, neskanus tie obuoliukai. Gal zinai kaip juos grazius islaikyt del kaledu eglutes?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 09 15, 19:29)
Nu va. Eisiu pas kaimyne dar obuoliu vogt.
Nerealus zaisliukai Kaledu eglutei turetu but.

Simet rojaus obuoliuku daug raudonuoja. Ta obelaite sodinom del grozio, neskanus tie obuoliukai. Gal zinai kaip juos grazius islaikyt del kaledu eglutes?

Marinuoti kartu su kaukazietiškom sulyvutemis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 15, 15:52)
Cambala

Šiltnamis dieną stipriai įkaista, o naktį labai atvesta. Žymus temperatūrų skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 15, 20:17)

Šiltnamis dieną stipriai įkaista, o naktį labai atvesta. Žymus temperatūrų skirtumas.

Todel mano anyta statydavo i siltnami statinaite su vandeniu. Diena jis ikaista, o nakti atiduoda siluma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 15, 19:17)
Marinuoti kartu su kaukazietiškom sulyvutemis.
Papildyta:

Ant kaledu egles gi nepakabinsi obuolio is stiklainio.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 09 15, 21:04)
Todel mano anyta statydavo i siltnami statinaite su vandeniu. Diena jis ikaista, o nakti atiduoda siluma  mirksiukas.gif

O cia ne pavasari, kai daigus i siltnami pasodinam?
As dar zvakes kapu degiau.
Atsakyti
mes tai vis baravykus džiovinam biggrin.gif
Atsakyti
O as baravykus saldziau siemet. dali pati prigrybavau, gali pirkau is vietiniu grybautoju.
ir sakiau bandysiu pomidorus riekutemis saldyti. tuos sausesnius tokius. tik va, reik saldikli didesni pirks, o tai jau nebetelpa gerybos biggrin.gif braskes, avietes. patinka man saldyt, nekenciu prie puodu stovet, tai kas belieka biggrin.gif
Atsakyti