Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2020 09 16, 08:31)
O as baravykus saldziau siemet. dali pati prigrybavau, gali pirkau is vietiniu grybautoju.
ir sakiau bandysiu pomidorus riekutemis saldyti. tuos sausesnius tokius. tik va, reik saldikli didesni pirks, o tai jau nebetelpa gerybos  biggrin.gif  braskes, avietes. patinka man saldyt, nekenciu prie puodu stovet, tai kas belieka  biggrin.gif

Pomidorus džiovinu. Bėda tik, kad neišsilaikys džiovinti iki kito sezono.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 16, 09:18)

Kodėl?
Aš džiovintus aliejuj darau, labai skanu.
Atsakyti

Gera mintis.Tik aš nedžiovinsiu,o sutrynus užšaldysiu.Nes dbr masiškai vėlyvos veislės noksta.

Nei vieno grybo šiemet neišroviau.Gal ne lietuvė esu?🙄🤣

Atsakyti
kamera nėra didelė, vienas stalčius su braškėm užkimštas, truputį baravykų, šuns maistas...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 16, 09:18)

Kodėl? Man ipuikiausiai šsilaiko, tik aš jų nedaug prisidarau, apie 200 ml indelį, ir nedaug naudoju, tik į barščius dedu, ir tai ne visada
O Jūs kur naudojatre džiovintus?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 09 16, 10:36)
Kodėl? Man ipuikiausiai šsilaiko, tik aš jų nedaug prisidarau, apie 200 ml indelį, ir nedaug naudoju, tik į barščius dedu, ir tai ne visada
O Jūs kur naudojatre džiovintus?

Gal kitiems ir išsilaiko. Man ne. Eina baisiau nei čipsai ar saulėgrąžos.

Visur naudoju, mėgstu patroškinti su jautiena.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 16, 09:55)
<p>Nei vieno grybo šiemet neišroviau.Gal ne lietuvė esu?🙄🤣</p>

Esu absoliučiai abejinga grybams. Visokiems.
Mamukas antra diena kaip su savo antra puse poilsiauja SPA, tai bent jau nustojo foto siųsti su krepšiais. Aš čia vienu momentu buvau užklaususi ar ji visą žiemą žada tik grybais maitintis. Nes tik grybai ir grybai. Dabar bent jau foto iš tinginiavimo vietos ateina.
Atsakyti
Gal susapnavau, ar ne jūs čia kažkuri rašėt, kad glotnučiai nieko gero? Ir kodėl? g.gif
Atsakyti

Kažkas rašė apie glotnučius,nepamenu kas.

Su tais glotnučiais lengva dienos kalorijų normą viršyti.O ir nesotūs man jie.

Atsakyti

Gal susapnavau, ar ne jūs čia kažkuri rašėt, kad glotnučiai nieko gero? Ir kodėl? g.gif

Pašalinama ląsteliena.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 09 16, 12:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72706993" data-time="1600245148"><div><p>Gal susapnavau, ar ne jūs čia kažkuri rašėt, kad glotnučiai nieko gero? Ir kodėl? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Pašalinama ląsteliena.</p>

O kaip ji pašalinama, gal tu su sultim painioji, nes jos išspaudžiamos, o glotnutis, tai ir visa "mėsa" lieka kartu, todėl jis tirštas.
Tik aš radau, kad jie nėra gerai žarnynui, nes nereikia kramtyti, neišsiskiria seilės, todėl gali sulėtėti žarnyno veikla, užkietėt viduriai.
Atsakyti

O kaip ji pašalinama, gal tu su sultim painioji, nes jos išspaudžiamos, o glotnutis, tai ir visa "mėsa" lieka kartu, todėl jis tirštas.
Tik aš radau, kad jie nėra gerai žarnynui, nes nereikia kramtyti, neišsiskiria seilės, todėl gali sulėtėti žarnyno veikla, užkietėt viduriai.

Ok, ne pašalinama, o suardoma. Organizmui nereikia dirbti, maistinės vertės nebelieka, vietoj to gaunama akimirksniu įsisavinama angliavandenių dozė, cukrus kraujyje šauna į viršų, jam iš paskos - insulinas. 

Atsakyti