Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(LavinaX @ 2020 08 29, 14:09)
<p>Bet kaip žiauru, žmonės nori laisvės, demokratijos ir nėra kaip to pasiekti 😔</p>

Nu kodel ,gi gladijoles ir balioneliai cia gal tik pirmas etapas. Taigi gal kas nors ir ivyks.O tu mona galvoji ,kad burzuazines revoliucijos ivyko gelelem pamojavus?
Atsakyti

Dabar jau nebe 🤣

na, gal jis testamento nesudaręs dar? Tai kas belieka. :D​ 

Atsakyti

na, gal jis testamento nesudaręs dar? Tai kas belieka. :D 

Tai ji gi oficialiai jo žmona? Reiškia vistiek vargšė neliks 😀

Atsakyti

Vieninteli vaika turi. Tai viskas jam. 

Atsakyti

Bet atrodo tai ji žiauriai. Gryna anoreksike

Atsakyti

Pažiūrėjom ką tik Selijos rekomenduota filmą. Tikrai geras

as irgi paziurejau...jau buvau macius..Man tai kazkaip didelio ispudzio nepadare..net neisivaizduoju, kurioj vietoj ten Seli apsiasarojo :)

Atsakyti

as irgi paziurejau...jau buvau macius..Man tai kazkaip didelio ispudzio nepadare..net neisivaizduoju, kurioj vietoj ten Seli apsiasarojo :)

Na dėl ašarojimo nežinau. Tiesiog pati mintis, kokia stigma žmogui yra beraštiskumas, kad net sutinka visą gyvenimą kalėti, užuot prisipažinus tai. Gėda didesnė už norą gyventi laisvėje. Man jos gaila buvo. Ir to vyro. Ir jo gerumas toks tikras, meilė jai lb gili. 

Atsakyti

As visada asaroju ne ten, kur asaroja visi.

Atsakyti

Buvau vakar kine..dviejuose filmuose..Tenet ir Grenlandija. Grenlandija patiko, bet toks nuspejamas filmas..kaip ir visi katastrofu filmai. O Nolanas yra Nolanas..trecdalio filmo nesupratau :D Kada nors reiks ziuret dar karta, kai jau bus internete. Filma Pradzia irgi ziurejau 3 kartus kol supratau galu gale :)

Atsakyti

http://mintys.lt/filmai/skaitovas

Puiki to filmo recenzija. Sutinku su kiekvienu zodziu. 

Mane labiausiai jaudino tai, kad morale, kuri siandien laikoma gera, rytoj gali pavirsti bloga, uz kuria teisiama.

Kazkaip mintys krypsta i Baltarusija. 

O kas is tikruju zino, kas yra geris, ir kas blogis? Tik Dievas. Gal... 

Atsakyti

Nu kodel ,gi gladijoles ir balioneliai cia gal tik pirmas etapas. Taigi gal kas nors ir ivyks.O tu mona galvoji ,kad burzuazines revoliucijos ivyko gelelem pamojavus?

Ne, bet ir laikai keičiasi, ir žmonės. Bent man atrodo, kad seniau žmonės kažkaip ar tai drąsesni buvo, ar tai kvailesni, kaip pažiūrėsi. Bet kraujas liedavosi laisvai, o dabar nu ar kas rizikuos mirti dėl to, kad pasikeistų santvarka? 

Nors... jau mirė, tik turbūt nesitikėjo, kad taip gali nutikti.

Atsakyti

Mire, ne vienas. Ir vistiek demonstracijos tesiasi. 

Atsakyti