Nu kodel ,gi gladijoles ir balioneliai cia gal tik pirmas etapas. Taigi gal kas nors ir ivyks.O tu mona galvoji ,kad burzuazines revoliucijos ivyko gelelem pamojavus?
Dabar jau nebe 🤣
na, gal jis testamento nesudaręs dar? Tai kas belieka.
Vieninteli vaika turi. Tai viskas jam.
Pažiūrėjom ką tik Selijos rekomenduota filmą. Tikrai geras
as irgi paziurejau...jau buvau macius..Man tai kazkaip didelio ispudzio nepadare..net neisivaizduoju, kurioj vietoj ten Seli apsiasarojo
as irgi paziurejau...jau buvau macius..Man tai kazkaip didelio ispudzio nepadare..net neisivaizduoju, kurioj vietoj ten Seli apsiasarojo
Na dėl ašarojimo nežinau. Tiesiog pati mintis, kokia stigma žmogui yra beraštiskumas, kad net sutinka visą gyvenimą kalėti, užuot prisipažinus tai. Gėda didesnė už norą gyventi laisvėje. Man jos gaila buvo. Ir to vyro. Ir jo gerumas toks tikras, meilė jai lb gili.
As visada asaroju ne ten, kur asaroja visi.
Buvau vakar kine..dviejuose filmuose..Tenet ir Grenlandija. Grenlandija patiko, bet toks nuspejamas filmas..kaip ir visi katastrofu filmai. O Nolanas yra Nolanas..trecdalio filmo nesupratau Kada nors reiks ziuret dar karta, kai jau bus internete. Filma Pradzia irgi ziurejau 3 kartus kol supratau galu gale
http://mintys.lt/filmai/skaitovas
Puiki to filmo recenzija. Sutinku su kiekvienu zodziu.
Mane labiausiai jaudino tai, kad morale, kuri siandien laikoma gera, rytoj gali pavirsti bloga, uz kuria teisiama.
Kazkaip mintys krypsta i Baltarusija.
O kas is tikruju zino, kas yra geris, ir kas blogis? Tik Dievas. Gal...
Nu kodel ,gi gladijoles ir balioneliai cia gal tik pirmas etapas. Taigi gal kas nors ir ivyks.O tu mona galvoji ,kad burzuazines revoliucijos ivyko gelelem pamojavus?
Ne, bet ir laikai keičiasi, ir žmonės. Bent man atrodo, kad seniau žmonės kažkaip ar tai drąsesni buvo, ar tai kvailesni, kaip pažiūrėsi. Bet kraujas liedavosi laisvai, o dabar nu ar kas rizikuos mirti dėl to, kad pasikeistų santvarka?
Nors... jau mirė, tik turbūt nesitikėjo, kad taip gali nutikti.
Mire, ne vienas. Ir vistiek demonstracijos tesiasi.