Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atsakyti

O jūs namuose laikot su petnešom ar čia šiaip sutapo taip? 

Mielas sliekiukas, galėtų draugaut su Mona, kažkaip pas ją drauguose panašūs visi 😁

Atsakyti

juokingas Gailes suniukas :D

Atsakyti

O jūs namuose laikot su petnešom ar čia šiaip sutapo taip? 

Mielas sliekiukas, galėtų draugaut su Mona, kažkaip pas ją drauguose panašūs visi 😁

Nelaikom, tik būna ne iškart nuimam iš lauko grįžę.

Maniškis su niekuo nedraugauja 🤣. Na tik su mamos kaimynų 2 šunimis, nes jie lb taikūs ir nesuėda jo, kai jis puola 😂 

Atsakyti

mano senis :D

Atsakyti

Dalmatinas 😀

Atsakyti

Nelaikom, tik būna ne iškart nuimam iš lauko grįžę.

Maniškis su niekuo nedraugauja 🤣. Na tik su mamos kaimynų 2 šunimis, nes jie lb taikūs ir nesuėda jo, kai jis puola 😂 

Mano sesės šuniukai irgi puldinėja ją, net kanda, bet Mona kažkaip to nepastebi 🤭

Atsakyti

Intemora, paro savo juodaja :D​ 

Atsakyti

Mano sesės šuniukai irgi puldinėja ją, net kanda, bet Mona kažkaip to nepastebi 🤭

Tai gal tada ir draugautu su mano savižudžiu 😀

Atsakyti

Ai,kažkur slampinėja.Ateis miegot,pasiprašys po kaldra. Tą Skaitovą labai senai mačiau,prieš kelis metus. Nebelabai ir prisimenu.Tik,kad Kate Winslet vaidino,lyg ji buvo kažkokia nacių veikėja,besislapstanti po karo,jei nieko nepainioju. Kažkokia meilė,bičiukas jaunas...🙈  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 rugpjūčio 2020 - 20:09

kristij, 29 Rug 2020 - 20:40, parašė: mano senis :D attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268027"]pi.jpg[/url]
Katukai kitas reikalas♥️
Atsakyti

Atėjo.☻

Atsakyti