Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pas mus aplink nama pilna tu slyvuku medziu, nieks nerenka. 

Pas mus irgi...bet kažkaip medrįstu rinkti. Nors man jos skanios ir taip valgyt :D ir niekas nerenka, keista man kažkaip. Jei matyčiau, kad kiti renka, gal ir aš įsidrasinčiau :)

Atsakyti

As kazkada buvau parinkus, diedas kompota vire. 

Musu namui ta teritorija priklauso. Vaikai, maciau, kai aplink zaidzia, tai kramsnoja 

Atsakyti

*** Sėlija, 30 Rug 2020 - 15:05, parašė: Zinau ta padaza, nemegstu jo. Rugstus.
O man patinka visokie padažai,su jais bet ką suvalgyt įmanoma.🤣
Atsakyti

oj vaikai budami puszalius tuos slyvukus nulesdavom :D Db vaikai ispindeje.

Atsakyti

Kam  cia salta? Blin, 22 lauke, o namuose, kad uzkaitino, uzsidariau visus plysius :unsure:​ 

Atsakyti

Kam  cia salta? Blin, 22 lauke, o namuose, kad uzkaitino, uzsidariau visus plysius :unsure:​ 

Lauke pas mus apie 18. Namie nešilta visiškai.  Saulės nebuvo.

Atsakyti

Oi, cia kaitina visa diena. O musu butas toks siltas, galvoju, kai apsiltins sienas, tai kita vasara bus pekla. 

Atsakyti

Oi, cia kaitina visa diena. O musu butas toks siltas, galvoju, kai apsiltins sienas, tai kita vasara bus pekla. 

Kai apšiltins sienas, tai tas apšiltinimas vasarą bus apsauga nuo karščio, saulės. ;)

Labas vakarėlis.

Atsakyti

Kai apšiltins sienas, tai tas apšiltinimas vasarą bus apsauga nuo karščio, saulės. ;)

Labas vakarėlis.

O, tai but puiku. 

Atsakyti

Pas mus irgi žadėjo pradėt renovaciją rugpjūtį, bet niekas nevyksta, kažin pastrigo kas ar kame reikalas. 

Atsakyti

Pas mus irgi žadėjo pradėt renovaciją rugpjūtį, bet niekas nevyksta, kažin pastrigo kas ar kame reikalas. 

O visi susirinkimai ivyko, gavot visus leidimus? Pas mus pusantru metu popierizmai uztruko prie labai veiklios organizatores, katra lindo visiems i akis ir krutino visus istisai skambuciais. 

Atsakyti

O visi susirinkimai ivyko, gavot visus leidimus? Pas mus pusantru metu popierizmai uztruko prie labai veiklios organizatores, katra lindo visiems i akis ir krutino visus istisai skambuciais. 

Paskutiniam susirinkime nebuvom, kažkur buvom išvažiavę. Tai kaimynė ir sakė, kad turi prasidėt rugpjūtį. Liepą mačiau visa komisija kostiumuotų aplink namą vaikščiojo, fotkino kažką. 

Gal kažkas pastrigo, nežinau. Bet pas mus jau irgi gan ilgai visas procesas vyksta...

Atsakyti