Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O pas mane paskutiniai apdeitai nesiinstaliavo. Nei chiud nei huculai kazkaip neisizeidzia biggrin.gif

Juk yra tarptautiniai prasivardžiavimai. Rusus įžeidžiamai vadina kacapais, ukrainiečius -chocholais, lietuvius- labusais, latvius- neprismenu, rodos zirgas galva, latviai lietuvius irgi kažkaip, leišiais, arba atvirkščiai. O pagal  apdeitus- tai  rusai amerikiečius jau vadina  pindosais ir t.t. Reikėtų dar prisiminti tą folklorą. Kažkur fb platybėse yra.

Bet kad kažką vadintų huculais, tai tik iš tavęs ir girdžiu.

Atsakyti

O pas mane paskutiniai apdeitai nesiinstaliavo. Nei chiud nei huculai kazkaip neisizeidzia biggrin.gif

Dar įdomu tai, kad pas tave niekas neįsižeidžia, nei už dikus, nei už kažką, bet tu pati tai nuolat įsižeidi bet kokia proga. Jei gyveni tarp tokių neįžeidžių žmonių, tai ko pati tokia netapai? Čia tik pastebėjimas. :D​ 

Atsakyti
O pribaltus jie vadina shprotais, lenkus - isvis europos juodaja skyle,o isizeisti del siu geopolitiniu kontrakciju nera jokios prasmes.
Siaip tai as visokiu prasivardziavimu zinau ,nemanykit kad kitos tautos ju neturi biggrin.gif
Atsakyti

Aciu, Pinot, man nesalta nei namie, nei lauke. Godziai uodziu nukritusiu geltinuju slyvukiu kvapa ant rasotos zoles, mmmm... 

Atsakyti

Prasmė yra tik tada kai tu įsižeidi.tada tikslinga ir prasminga ir teisinga.ir dar dėl kiekvieno šūdo t.y žodžio,pajuokavimo ,ištraukimo iš konteksto ir vynioji vynioji.

Atsakyti

Aciu, Pinot, man nesalta nei namie, nei lauke. Godziai uodziu nukritusiu geltinuju slyvukiu kvapa ant rasotos zoles, mmmm... 

Lyja.. Vėl viskas subujojo, nasturčių lapai kaip kokios vandens lelijos, o rožės vėl žydėti susiruošė.  Žiauriai drėgmės augalams trūko.

Iš geltonųjų slyvukių gaunasi skanūs pagardai žiemai.  Bet.. negaliu nugalėti savo tinginystės.

Atsakyti

O pribaltus jie vadina shprotais, lenkus - isvis europos juodaja skyle,o isizeisti del siu geopolitiniu kontrakciju nera jokios prasmes.
Siaip tai as visokiu prasivardziavimu zinau ,nemanykit kad kitos tautos ju neturi biggrin.gif

Čia tai negirdėta, kodėl šprotais? :D​ 

Atsakyti
Jau prispaudziau vynuogiu sulciu ,pririnkau figu ir zaliu pomidoru. Rytoj chatni virsiu biggrin.gif
Atsakyti

Jau prispaudziau vynuogiu sulciu ,pririnkau figu ir zaliu pomidoru. Rytoj chatni virsiu biggrin.gif

kai taip rašai, tai pavydą sukeli.

Atsakyti

Pas mus aplink nama pilna tu slyvuku medziu, nieks nerenka. 

Atsakyti

Pas mus aplink nama pilna tu slyvuku medziu, nieks nerenka. 

Tai ir aš nerinkčiau viešoje teritorijoje.

Turiu sode, vis tiek reikės panaudoti.

Su jomis labai nesunku, nieko rakinėti nereikia. Patroškinti  truputį, masę  suversti į kiaurasamtį ir pertrinti, kaulai ir odelės lieka. O tada galima daryti ką nori, su prieskoniais ir kitais ingridientais. Vienais metais dariau a la gruzinišką padažą, aišku juokinga kokiam gruzinui pasirodytų, bet buvo žiauriai skanu. Stiklainiukai keliavo ant stalo vienas po kito.

Atsakyti

Zinau ta padaza, nemegstu jo. Rugstus. 

Atsakyti