Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tokia demoniška biški 🤭🤭🤭

Atsakyti

Mes saviškei įtariam netikrą nėštumą 🤦‍♀️ labai keistas elgesys, sukasi miegot ant visokių daiktų, kaime buvom tai visur po namu, ūkiniu kasė kažkokius urvus, ko niekad nedarydavo, suprastėjęs apetitas, namie sekioja iš paskos ir cypauja, o žaislų vaikui grojančių negalim išvis duoti, nes prasideda šuniui kažkoks isterinis cypimas..

Mūsų šunei būdavo kartą ar net du per metus. Na siaubas. Kai jau įsijausdavo, tai ir guolius sukdavo ir spintoj įsitaisydavo, o blogiausia, kai pradėdavo pienas bėgti, kaip tikros žindančios beveik. Guolis būdavo nuolat šlapias, papai išbrinkę. O dar pradėdavo staugti, viauksėti iki tiek, ieškoti savo tariamos vados, kad turėdavom garaže uždaryti. bet ji mokėjo rankenas nuspausti ir atsidaryti, tai niekas nepadėdavo. Valerijonų tabletės, tiesa padėdavo kažkuriam laikui.

Taip, ir žaislus reikėdavo suslėpti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 29 rugpjūčio 2020 - 20:51

Mamos bultikei tai nebudavo sito. 

Atsakyti

LavinaX, 29 Rug 2020 - 21:28, parašė: Tokia demoniška biški 🤭🤭🤭
Iliuzija, charakteris angelo,murklė rankinukė.🙈
Atsakyti

Mamos bultikei tai nebudavo sito. 

Ne visoms kalytėms būna. Kažkaip kai kurios būna jautresnės. Mes nuo metų tai patyrėm, o paskui vis stiprėjo. Galiausiai nutarėm jai leisti susilaukti palikuonių. Bet nepadėjo, tęsėsi iki 10 metų, paskui kažkaip retėt pradėjo tie požymiai. Paskui dar beveik 4 metus nebebuvo.

Atsakyti

Kokie gražūs gyvūnai visų. :wub: Savo trioškę nufotkint bandžiau prieš porą dienų, nu kur tau, nebent su lipnia juosta reiktų prilipdyt. Jei vienas sėdi, kiti du kažkur lekia ir atvirkščiai :D 

Liūdna, ruduo už lango.

Atsakyti
Pinot , tu rytu reicho biski zinai ,kur riba ,kai garsas g pareina h? Ties mogiliovu? Prisiklausiau siandien tu hrazdani biggrin.gif
Atsakyti

Pinot , tu rytu reicho biski zinai ,kur riba ,kai garsas g pareina h? Ties mogiliovu? Prisiklausiau siandien tu hrazdani biggrin.gif

Tikrai nežinau. Man tai visai nieko skamba tas h, kai pvz ukrainiečius girdžiu.

Atsakyti

Vakar man buvo šalta namuose, nekalbant apie lauką.. Išsitraukiau net pūkuotą chalatą ir papildomą apklotą.

Tikrai jau ruduo, nežiūrint į tai, kad lapai dar negeltonuoja.

Su tuo visas ir sveikinu. :D 

Atsakyti
Vadint huculais irgi netikslu. biggrin.gif
Musu kaime visi ruskiai tai chiud belaglazaja biggrin.gif Siaurieciai. Labai skiriasi nuo pietiniu slavu.
Atsakyti

Vadint huculais irgi netikslu. biggrin.gif
Musu kaime visi ruskiai tai chiud belaglazaja biggrin.gifSiaurieciai. Labai skiriasi nuo pietiniu slavu.

Mane tai stebina, kad tu vadini huculais, juk huculai - tai kalniečiai Karpatų, prie ko čia.  Nieko daugiau nevadina taip. 

Atsakyti
O pas mane paskutiniai apdeitai nesiinstaliavo. Nei chiud nei huculai kazkaip neisizeidzia biggrin.gif
Atsakyti