Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai man dabar belieka tik katės išmetyt,nes siaubo istorijų čia prisiskaičiau😁

Katės laižo šeimininkus,taip išreiškia savo pripažinimą,prausia.😁

Tiesiog neleisti į lauką užtektų. Nes jie užsikrečia nuo kitų kačių, ne iš lempos atneša

Na ir maudyti  

Atsakyti

Net nezinojau, kad kates maudomos.. 

Visi gyvūnai maudomi, jei lovoj miega

Atsakyti
O mane tas daiktas... darzelis...nervuoja iki negaliu. Viskas velniop: nei reikalu tvarkytis, nei savaitgali kazkur, o planu buvo, reikia... Ir ka... 
Atsakyti

Nei dienos be uogu, vaisiu, darzoviu.

Ore grynam. Ir tai veikia puikiai iki darzelio :D

Atsakyti

O mane tas daiktas... darzelis...nervuoja iki negaliu. Viskas velniop: nei reikalu tvarkytis, nei savaitgali kazkur, o planu buvo, reikia... Ir ka... 

Tai biski suskaudo vaikui gerklę ir jau ne vedi? 

Atsakyti

Į mokyklą irgi nevesi dėl to?

Atsakyti

Tai biski suskaudo vaikui gerklę ir jau ne vedi? 

Tai nevedziau, negalima gi. Dabar ypac. Ryte vakar su asarom, kad skauda. Nevalge nieko apart vaisines tyreles. Visa diena lovoj, vakarop 37,8

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 rugsėjo 2020 - 08:43

Nors db įvedė gi namų mokymo opcija įmanoma ir Lt

Atsakyti

Tai nevedziau, negalima gi. Dabar ypac. Ryte vakar su asarom, kad skauda. Nevalge nieko apart vaisines tyreles. Visa diena lovoj, vakarop 37,8

O šiandien? 

Atsakyti

GAILE*, 03 Rgs 2020 - 09:42, parašė: Į mokyklą irgi nevesi dėl to?
Sergancio? Nevesiu tikrai.

O ka normalu i darza vest vaika, kuris verkia, kad skauda gerkle??? Ir ta sako zmogus, kuriam nesvetima medicina? :blink:

Atsakyti

O šiandien? 

Nakti tempos buvo, o dabar nzn. Verkaliojo, kad gerkle skauda. Papurskiau. Toliau miega

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 09 03, 08:25)

Civilizacija jums patinka, o kaina per brangi.
Ne darzelis kaltas , o modernus gyvenimo budas. Ka Boris sake- bandos imunitetas. Ir buvo teisus. Na bet argi jo kas klauso. Reikejo vaika kiek imanoma daugiau vasara bandoje laikyt. Kad kuo daugiau imunitetas visokios biosferos pazintu. Siaip tai dar nevelu gi.
O tas darzelis netinka, nes pas vaika individualus termoreguliacijos sutrikimas. Is amadejos beje paveldetas.
Amadeja ,zmones ,kuriems nesvetima medicina ,dar turi ka ir riebiau pasakyt. Tik mane pinot jau ir taip durnyno hitleriu vadina, ar kazkaip ten panasiai , nepamenu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 rugsėjo 2020 - 08:57