Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na tas Lavinax pasakymas, kad zmones sekso metu bjauresniais dalykais uzsiima, nei tas suns lyztelejimas :D

na, tai ar galima lyginti. Gyvenime yra DAR bjauresnių dalykų ir už tai, kuo žmonės užsiima sekso metu.

Bet va pvz. Susitinka du šunys, apsiuosto ir vienas kitam lyžteli pauodegį. Tai man iškilo tokia asociacija, kad aš niekam to nesu darius. :lol:​ 

Atsakyti

Pinotija, 02 Rgs 2020 - 22:45, parašė: na, tai ar galima lyginti. Gyvenime yra DAR bjauresnių dalykų ir už tai, kuo žmonės užsiima sekso metu. Bet va pvz. Susitinka du šunys, apsiuosto ir vienas kitam lyžteli pauodegį. Tai man iškilo tokia asociacija, kad aš niekam to nesu darius. :lol:
Daro tai žmonės .kamasutroje yra tokia poza.😁
Atsakyti

Tai kas čia per liga?

Eina po kiemą pasivaikščiot.

Grybelis mikrosporium. Niežtincios baisiai, plintančios dėmės ant odos. Susiformuoja spuogas, didėja, vidury atsiranda idubimas su grybelio sporom. Dėmė didėja, plinta į kitas odos vietas. Niežti žiauriai. 3-4 mėn tepem lamisil po kelis kartus dienoj. Ir visus rūbus lygint reikėjo iš vidinės pusės. Skalbti karštai. Patalyne, rankšluosčiai virint. Ir vistiek nenusaugojom, vyresnelis kažkaip užsikrėtė nuo jo 

Atsakyti

GAILE*, 02 Rgs 2020 - 22:49, parašė: Grybelis mikrosporium. Niežtincios baisiai, plintančios dėmės ant odos. Susiformuoja spuogas, didėja, vidury atsiranda idubimas su grybelio sporom. Dėmė didėja, plinta į kitas odos vietas. Niežti žiauriai. 3-4 mėn tepem lamisil po kelis kartus dienoj. Ir visus rūbus lygint reikėjo iš vidinės pusės. Skalbti karštai. Patalyne, rankšluosčiai virint. Ir vistiek nenusaugojom, vyresnelis kažkaip užsikrėtė nuo jo
Aišku.tfu tfu tfu.
Atsakyti

O šuo mažiau pavojingas?

Atsakyti

Nu tai zmones ir be sunu uzsikrecia. LPL, niezais, utelem, kirminais, viskuo, kas imanoma. Nu gydoma viskas, jei ka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 rugsėjo 2020 - 22:02

Ant telefono pavirsiaus, ko tik ner. Nu ir nelekiam plaut ranku, pasinaudoje. Mokykloj, atsimenu, spaliniu kiausiniu amzinai ant klasiu rankenu rasdavo. Ir visi gyvi, nu toks gyvenimas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Rgs 2020 - 23:02, parašė: Nu tai zmones ir be sunu uzsikrecia. LPL, niezais, utelem, kirminais, viskuo, kas imanoma. Nu gydoma viskas, jei ka.
Corona pvz.😁
Atsakyti

O šuo mažiau pavojingas?

Nemanau kad mažiau, tie patys gi jų parazitai. 

Tiesiog tu parašei kad nepažįsti tokių žmonių, tai ir parašiau kaip esam susidūrę. 

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Rgs 2020 - 23:02, parašė: Nu tai zmones ir be sunu uzsikrecia. LPL, niezais, utelem, kirminais, viskuo, kas imanoma. Nu gydoma viskas, jei ka.
Nu jo,bet nenoriu to grybelio,bet dėl tikimybės kažkokios,neišmesiu gi katuko iš namų,ir glostyt nenustisiu ir pasidžiaugt nenustosiu,ir miegot kartu nenustisiu,nes kam man tada katė,jei negalima net pilvuko paniurkyt🤣
Atsakyti

GAILE*, 02 Rgs 2020 - 23:18, parašė: Nemanau kad mažiau, tie patys gi jų parazitai. Tiesiog tu parašei kad nepažįsti tokių žmonių, tai ir parašiau kaip esam susidūrę.
Nu ne ,nepažįstu,skaityt ir girdėt,aišku,kad teko.
Atsakyti

Ant telefono pavirsiaus, ko tik ner. Nu ir nelekiam plaut ranku, pasinaudoje. Mokykloj, atsimenu, spaliniu kiausiniu amzinai ant klasiu rankenu rasdavo. Ir visi gyvi, nu toks gyvenimas. 

Tai faktas kad nuo visko neapsisaugosi. Bet gi nebūtina pvz miegot vienoj lovoj su katinu ar šuniu, kuris dieną  leidžia kaime lauke laisvas  ir neaišku ką veikia. Ir na elementariai mes gi vistiek rūpinamės augintinių higiena, maudom, nukirminam, gydoma, skiepijam. Jei jau taip fatališkai žiūrėt, tada neverta to daryt 😂

Atsakyti