Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu jo,bet nenoriu to grybelio,bet dėl tikimybės kažkokios,neišmesiu gi katuko iš namų,ir glostyt nenustisiu ir pasidžiaugt nenustosiu,ir miegot kartu nenustisiu,nes kam man tada katė,jei negalima net pilvuko paniurkyt🤣

Bet tai tu jo neleidi į lauką, prausi? Gydytum jei pamatytum kailio pažeidimų? Ar dzin?

Atsakyti

GAILE*, 02 Rgs 2020 - 23:25, parašė: Bet tai tu jo neleidi į lauką, prausi? Gydytum jei pamatytum kailio pažeidimų? Ar dzin?
Leidžiu į lauką.nu tegul katukas prasilaksto.neprausiu,katėa praustis nenėgsta.nupirkau tokių miltelių,sauso šampūno spec,vaikai kartais ištrina,gydyčiau,jei kas ne taip būtų.šita katė man labai patinka.ji kaip žmogus,net beveik suprantu ką ji šneka.😁
Atsakyti

Tuomet rizikuoji stipriai grybeliu. 

Atsakyti

Gal.nežinau.

Atsakyti

Net nezinojau, kad kates maudomos.. 

Atsakyti

*** Sėlija, 03 Rgs 2020 - 07:13, parašė: Net nezinojau, kad kates maudomos..
Vienur rašo,kad kartą į pusmetį reikia,kitur,kad jos nemėgsta ir nereikia.
Atsakyti

Tai faktas kad nuo visko neapsisaugosi. Bet gi nebūtina pvz miegot vienoj lovoj su katinu ar šuniu, kuris dieną  leidžia kaime lauke laisvas  ir neaišku ką veikia. Ir na elementariai mes gi vistiek rūpinamės augintinių higiena, maudom, nukirminam, gydoma, skiepijam. Jei jau taip fatališkai žiūrėt, tada neverta to daryt 😂

Bet gi tas grybelis turejo matytis ant kates. Gi plaukai iskrenta.

Atsakyti

Mane labai ramina ir migdo katės murkimas ir šiluma,todėl visada pasikviečiu miegot kartu.dar palaižo kokią koją,irgi gera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 rugsėjo 2020 - 07:36
QUOTE(Intemora @ 2020 09 03, 08:05)
<p>Mabw labai ramina ir migdo katės murkimas ir šiluma,todėl visada pasikviečiu miegot kartu.dar palaižo kokią koją,irgi gera.</p>

Nesu mačiusi ir nežinojau, kad katės laižo šeimininkus blink.gif
Amadėja, nebūtinai, esam parsinešę gražų, mažą, pūkuotą kačiuką, užsikrėtėm grybeliu, buvau ką tik ištekėjus, užsikrėtė ir uošviai, anytai net galvoje.... siaubas kol išsigydėm blink.gif
Atsakyti

Nu tai man dabar belieka tik katės išmetyt,nes siaubo istorijų čia prisiskaičiau😁

Katės laižo šeimininkus,taip išreiškia savo pripažinimą,prausia.😁

Atsakyti

Prie lachudros tai iš vis nelendu.sterilizavom ir vaikšto ji kažkur,kada nori ,tai pareina,bet stengiamės jos neliesti,maža ką..bet aišku,namuose būna,tai kartais pagalvoju.bet tai ratu apeinu ir pamirštu tam kartuū.

Atsakyti

Bet gi tas grybelis turejo matytis ant kates. Gi plaukai iskrenta.

Nea, matosi tik kai lb pažengusi infekcija 

Atsakyti