Nu mano buvo žiauriai jautrus ir visiškas naminį aš beveik iki 4 m. Bet rimtai nustojo sirgti. Ir ne sukausi kažkaip, tiesiog baigėsi tas panikavimas turbūt iš mano pusės
Nieks ten nepanikuoja.tiesiog serga.išaugs.
Man kitaip atrodo
Matai... Ne visada ir ne pas visus buna kaip, kad pas tave buvo. Ne velnio dickis maziau sirgt nepradejo dirbt pradejus. Sunku buvo... Kazkiek namie budavau, be tempos i darba vezdavaus. Buvo reikalu...bet sukaus kazkaip
Jis tik priesmokyklinej jau maziau tu persalimu turejo, bet buvo kitu bedu (kazkas su zandikauliu, vejaraupiai), o pirmoj klasej nebesirgo. Na, porasyk gal per sezona.
O siaip, tai as moralinio palaikymo tenorejau...
Gi ne patarimu ar sprendimu. Ir ne kritikos tai tiktai...
Dekui kam tas nors kiek dasilo
Tai tiesiog įgimta.aš nenormaliai popindavau savo dukras,vasarą kepurė būtinai su ausytėm,nes vėjukas pripūs ir skarytė,kad gerklės neskaudėtų.Dabar supranti,kad buvo ku ku 🙈,bet nesirgo labai.
Čiulptuką virindavau ir t.t.
Tai jau tikrai
Mes prie jūros kur didelis vėjas. Kepurę uždedu tik tada, kai tikrai pučia, prie jūros. Bet nelaikau nuolat. Aišku pasaugau.
Jokių šalikų skarelių neturiu.
O dabar baisiausia - čiukptukui nukritus mes jį tiesiog sai į burną įsikišam ir duodam jai 🤭 žinau, jau tėvų daržely skaičiau, kaip tai žiauru, bet tokie jau mes... ir ant.smėlio prie jūros nukrirus tiesiog smėlį nuvaliau, nubraukiau ir daviau atgal (žaislą).
![]()
![]()
Sunku palaikyti kai nesupranti/nepritari ar pan.
Bet tą norą tai puikiai suprantu. Realiai prieš daug metų į sm ir atėjau tikėdamasi palaikymo, o gavau priešingai, bet gal tai ir įtraukė...
Žodžiu, laikykis, kada nors vaikai užaugs ir vėl atgsusi savo gyvenimą !!! Man tai būtų paguoda, tik nežinau, ar tau..
![]()
![]()
Čia ne kritika. Tik kitas požiūrio kampas.
Tai jau tikrai
Mes prie jūros kur didelis vėjas. Kepurę uždedu tik tada, kai tikrai pučia, prie jūros. Bet nelaikau nuolat. Aišku pasaugau.
O dabar baisiausia - čiukptukui nukritus mes jį tiesiog sai į burną įsikišam ir duodam jai 🤭 žinau, jau tėvų daržely skaičiau, kaip tai žiauru, bet tokie jau mes... ir ant.smėlio prie jūros nukrirus tiesiog smėlį nuvaliau, nubraukiau ir daviau atgal (žaislą).
Ir nieko neatsitiks nuo to čiulptuko.
![]()
![]()
Dar taip nebuvo, kad nebūtų kritikos.
Mes- moterys. Nepatarti negalim, nes visada viską žinom geriau...
Tai jau tikrai
Nu nekisk sau i burna gal
Sunku palaikyti kai nesupranti/nepritari ar pan.
Bet tą norą tai puikiai suprantu. Realiai prieš daug metų į sm ir atėjau tikėdamasi palaikymo, o gavau priešingai, bet gal tai ir įtraukė...
Žodžiu, laikykis, kada nors vaikai užaugs ir vėl atgsusi savo gyvenimą !!! Man tai būtų paguoda, tik nežinau, ar tau..
Mam vaikai netrukdo, nereik kazkokio gyvenimo atgaut. Uztektu pilnai, kad nesirgtu non stop ir i darza eitu
Dar taip nebuvo, kad nebūtų kritikos.
Mes- moterys. Nepatarti negalim, nes visada viską žinom geriau...
O taip