Nu nekisk sau i burna galNegaliu 🤣🤣🤣
ir as ciulptuka pati nulaizydavau. Bet nuo vejo labai saugojau, nes laringitiniai abu buvo.
Mes iš tikro nesaugom mūsų mažės taip jau kruopščiai...paskaitau, kaip kitos steriliai augina ir neturiu ką pasakyt. Nu pas mus taip nebus ir viskas. Bet ir tie steriliai auginami su žarnyno visokiom ligom reanimacijoj atsiduria...tai nemanau, kad prisaugosi. Arba pasiseks, arba ne.
Nemokeciau su ciulptuku elgtis. Pamesciau jauciu greit
Lyginau rubus lygiai savaite. Kol bambute uzgijo. Nevirinau isvis, nei vienam.
Lyginau rubus lygiai savaite. Kol bambute uzgijo. Nevirinau isvis, nei vienam.
Aš išlyginau tik tuos, kuriuos į ligoninę vežiausi. Grįžus jau net mintis nekilo kažkaip...
Mūsiškei bamba dar ligoninėj nukrito po kelių dienų.
Niekad nieko nelyginau
O virinus esu rubus, kad demes isimt
As, kai nuo obuolio atsirasdavo demiu, su Belizna isimdavau, paskui isskalbdavau.
Žodžiu, laikykis, kada nors vaikai užaugs ir vėl atgsusi savo gyvenimą !!! Man tai būtų paguoda, tik nežinau, ar tau..
Man dabar neseniai prisiminimai buvo grįžę, kaip jos buvo mažytės, ką aš jaučiau. Man tikrai atrodė, kad tęsis amžinai ir aš kartais drąskiausi, reikalavau kažko, nerimavau... Dabar prisiminus, praėjo tas laikas, kaip greitai. Ko aš ten nervinaus "praradus tą savo gyvenimą"... Ta jų kūdikystė tikrai greitai pralėkė. Atrodo nė nėbuvo.
Labas rytas
Čiulptukus nulaižo daugelis. Aš turėjau situaciją kadaise, kai ateinu į vonią pas žmones, o ten keičia pampersą apie 5 mėn kūdikiui. Ir kad vaikiukui būtų smagiau, padavę savo dantų šepetuką. Žmogus apie 50 metų, nekeistas tas šepetukas metų metais. Paradantoze sergantis... Fu, kaip man šlykštu pasidarė. Pasakiau, ką čia duodat vaikui. Sako, aš mačiau ir mama duoda. Sakau, tai jei mama duoda, tai nors Jūs neduokit. Fu, žodžiu 🤢

Susproges burbulas butu buves jei butumet dare turne po vilniaus zaidimu aiksteles ,butu ejes imtyniu su ivairiais vaikais. Tai but susipazines su ivairia bioma ir turejes sioki toki atsparuma.
O siaip gi jau sakiau ,kad termoreguliacija problemine. Gydytoja susirask.
Alta, bet pvz aš, kol nevedžiau vaikų į darželį, tai lankė jos būrelį -mokyklėlę tokią leliukišką, tuomet nevairavau -tai su viešuoju transportu visur. Nesėdėdavom namie -tai vaikų kambariai patalpose, tai lauke tos aikštelės kaip naujiena buvo statomos. Važiuodavom specialiai ten čiuožinėti, varinėti.
Nu ir kaip jau rašiau. Slogos kartą į mėnesį mokykloj. Aš labai viliuosi, kad dabar bus kitaip... O darželio tai beveik negalėjom lankyti. Paeina savaitę maximum, tris serga.
Vasarą Baltijos jūra, ežerai maudynės....
Nesakau, aš buvau iš tų, kur skarytė ant ausų nuo vėjo. Ir apkutotos.... Man pačiai visada šalta, tai atrodydavo, kad ir vaikams taip. Jau tą supratau, kad šalta tik man.... Kad aš su džemperiu ir kelnėm, o mergaitės pa trusam beveik