Neįsivaizduoju saviškio einant puodelio kavos.kavūs galima ir namie pagert.(turbūt nei valamdos neišbūtų,pokalbis neišsivystytų🤣)va trys_ penki bokalai alaus su bendraminčiais visai kitas reikalas.🙈 Bet irgi viską taip pat pasakoja.Ryžas namą stato,Vycka Gruzijoj buvo,ir pan.
Neįsivaizduoju saviškio einant puodelio kavos.kavūs galima ir namie pagert.(turbūt nei valamdos neišbūtų,pokalbis neišsivystytų🤣)va trys_ penki bokalai alaus su bendraminčiais visai kitas reikalas.🙈 Bet irgi viską taip pat pasakoja.Ryžas namą stato,Vycka Gruzijoj buvo,ir pan.
Tai žinai, visi mes skirtingi. MB nėra abstinentas, bet išgeria alaus kai jau laiko daug, žino, kad nevairuos. Jam parvairuot pačiam labai svarbu, nenori jis niekaip kitaip varyt. Net pvz į balius kokius varom, tai jis, kad tik grįžt pačiam - negeria. Vestuvės, jubiliejai, nesvarbu jam. Taurė vyno baliaus pradžioj ir viskas 😄👍Tai išgeria rimčiau (ta prasme kokias 3 alaus) tik sodyboj 👍čia būna tik kokius 4-5 kartus į metus.
Bet va tai kavai turi du bendraminčius Ir ta kava būna apie 12 val dienos savaitgaliais
Tai jau aišku,kad nevairuoja tada su savo bendraminčiais🤣.pirmyn su autobusu,atgal jau taxi. Aš net žinau kur pradeda.Ten kur buvo Ritos slėptuvė ir baigia"Būsi trečias".vat toks kaip žygis.
Trys alaus visai nerimta🙈 Vaikams.nu aš čia apie saviškį.trys alau,net nepastebiu ,kad gėręs.užsigrūdinęs turbūt.tai jei.tik.trys alaus,reiškia kažkam iš trijulės yra reikalų kitai dienai.
Tai jau aišku,kad nevairuoja tada su savo bendraminčiais🤣.pirmyn su autobusu,atgal jau taxi. Aš net žinau kur pradeda.Ten kur buvo Ritos slėptuvė ir baigia"Būsi trečias".vat toks kaip žygis.
Tai va, MB su autiku į priekį, su taxu atgal nė už ką nenori 😄😄😄
Nea,taviškis taip nenori išgert kaip maniškis.manau,kad autikas čia ne pagrindinį vaudmenį vaidina.maniškus į susitikimą su ryžu ir vycka keturiom nuropotų į centrą.čia jau šventa.
Trys alaus visai nerimta🙈 Vaikams.nu aš čia apie saviškį.trys alau,net nepastebiu ,kad gėręs.užsigrūdinęs turbūt.tai jei.tik.trys alaus,reiškia kažkam iš trijulės yra reikalų kitai dienai.
Jo jo, maniškis rimtai gėręs lb seniai. Paskutinį kartą gydžiau jį nuo pachmielo, kai dar nevedę buvom. Tai prieš daugiau nei 20 metų.
Nu ir šiaip keli kartai yra per tą 20-metį, kai brendžio bonką su tais pačiais bendraminčiais (😄) išgėrė sodyboj
Ką veiki ankstų rytą?
Aš tai "Mano meilė karantinas" pažiūrėjau. Vakar vakare rodė. Tai taip lafa laiką praleidau, dabar Moterys meluoja geriau atsisukau. Net nepastebėjau, kad aną savaitę pradėjo rodyti. Tai pasmalsausiu, ar įdomu, ar ne.
Nea,taviškis taip nenori išgert kaip maniškis.manau,kad autikas čia ne pagrindinį vaudmenį vaidina.maniškus į susitikimą su ryžu ir vycka keturiom nuropotų į centrą.čia jau šventa.
Nu gal čia aplinka kalta 😄
Sode po kaldra drebu.gal jau paskutinį kartą.atsibudau gal 6.Versalį dakaliau,bulkos su aguonom užkandau.nu ir nieko.laukiu kol atsibus.kitą savaitgalį kažkur važiuosim į sodybą visam savaitgaliui iš vyro darbo.
Atseit šeimos savaitgalis.
Sode po kaldra drebu.gal jau paskutinį kartą.atsibudau gal 6.Versalį dakaliau,bulkos su aguonom užkandau.nu ir nieko.laukiu kol atsibus.kitą savaitgalį kažkur važiuosim į sodybą visam savaitgaliui iš vyro darbo.
Atseit šeimos savaitgalis.
Savaitgalio rytas po kaldryte su arbata ir skanėstu - vienas didžiausių malonumų man 👍
Už valandos mažoji kelsis. Keps picą pusryčiams. Bliamba, jau alkį jaučiu, bet reik dar pakentėti. Bananą suėdžiau su arbata. Gal nenumirsiu kaip nors 😄
Niekad nesulaukiu oficialių pusryčių,nes prabundu pirma ir valgyt noriu.tai einu ir valgau ką matau.😁