O tai kitų vyrai su draugais neina į miestą kokio alaus išgert, vyriškai pabendraut? Net įdomu. Maniškiui seniau labai reikdavo, dabar vaikui gimus dar niekur nebuvo, bet aišku, kad norėtų 
Maniškis eina kartą į mėnesį, ar du į knygyno kavinę puodeliui kavos. Susitinka trys bendraminčiai. Aptaria Formulę - 1, futbolą, keliones, šiaip kas jiems svarbu - remontas, automobiliai.... Na, jis man papasakoja kartais, kad va - anas tai auto keis, ar keitė, o tas - keliavo, buvo ten ir ten, viešbutis, lėktuvas bla bla bla... Ar statė namą, tai taip ir anaip, arba, kad buvo vieno gimtadienis, kad gavo dovanų skrydį parašiutu, ar ten kažkokią įdomią pramogą. Tai ir žinau, apie ką ten jis bendrauja. Pabendrauja jie tryse valandą - pusantros. Ir grįžta maniškis namo.
Dėl įtarinėjimų, tai manau, kad darbe irgi puikiai galėtų, arba sakyti, kad važiuoja į darbą, bet nevažiuoti, nuvažiuoti daug veliau. Arba net nenuvažiuoti. Pas jį daug galimybių
Bet nežadu apkrauti savo galvos. Mes net nesusiskambinam darbo dieną. Aš jo netrukdau, jis manęs. Skambinam tik labai svarbiais klausimais. Bet turim programėlę šeimoj susiinstaliavę visi keturi. Tai ten pasirašom per dieną sakinuką kitą. Pvz aš parašau, kad man pertraukėlė dabar ilga. Tai uždeda kokį liuksą, ar parašo kokį žodelį. Jo telefono gyvenime neskaitau, neimu į rankas, prie jo kompo irgi nesijungiu.... Jis mano irgi neima, nebent paprašau kažką pažiūrėti, sutvarkyti. 20 metų gyvenam kartu. Beje, jis mane išleidęs per bendrą gyvenimą ir į Palangą tūsintis, ir į Kauno naktinius klubus, ir kelis kartus su nakvyne prie ežero su moterimis iš sporto klubo į tokią kaip kelių dienų stovyklą, ar į žygius su jomis ir pradėjau eiti pvz. Aš visada kur norėjau, ten variau. Dabar, jau kokie 5-6 metai, aš pradėjau niekur nenorėti varyti. Mes dviese su MB buvom kartu su draugais klube prieš kelis metus - pamatėm, kad namie fainiau
Gal čia jau senatvė pareina, nžn 😄😄😄
Labas rytas 😊