Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Karta i pora menesiu? Tai daznokai, sakyciau. Nu va, dirva plati bledstvom :D​ 

Na tikrai. Maniškis per 20 metų nėjo nei su kokiais darželiniais, klasiokais ar grupiokais. Gal daba tik, jei kokia darbo vakaruška kalėdų proga būna. Bet jau čia niekur nedingsi, aš irgi ainu.

Atsakyti

Maniskis buvo 1 klases susitikime. Karta be manes darbo kalediniam renginy. Daugiau niekur nevaiksto. 

Atsakyti

Nu ,tai tik tiek.ir eina.daugiau niekur,kartą į du tris mėn.kokiom 3_4valandom.aš turbūt dažniau.tai su bendradarbiais,net su nakvynėm,tai kur į svečius.bet taip ,kai labai kviečia ir nėr kaip išsisukt.tingiu,bet kai jau nueinu,tai visai patinka.   Jie tiesiog trys draugai.nuo darželio.mokėsi vienoj klasėj,studijavo vienam univere t .pačią specialybę. Buvau ir aš su jais kelis kartus,bet man tas ėjimas pro cenrtą į visus barus ir po bokalą,tai jau jaučiuosi tam per.sena.ar per tingi.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 rugsėjo 2020 - 17:14

MB parveze is sodo maisa nerealiu kriausiu. Saldzios, sultys bega, jau issipuciau, kaip balionas :D​ 

Atsakyti

Nemėgstu kriaušių.nu ta prasme aš viską valgau,bet kriaušę paskutinę paimčiau iš visų vaisių.

Atsakyti

O tai kitų vyrai su draugais neina į miestą kokio alaus išgert, vyriškai pabendraut? Net įdomu. Maniškiui seniau labai reikdavo, dabar vaikui gimus dar niekur nebuvo, bet aišku, kad norėtų :D 

Atsakyti

LavinaX, 05 Rgs 2020 - 21:41, parašė: O tai kitų vyrai su draugais neina į miestą kokio alaus išgert, vyriškai pabendraut? Net įdomu. Maniškiui seniau labai reikdavo, dabar vaikui gimus dar niekur nebuvo, bet aišku, kad norėtų :D
Aha.man irgi įdomu.mes taigi einam,bent jau aš.
Atsakyti

Neina maniskis. Ir as nea, su kolegom labai retai, ir niekad i nakti neuzsitesia. Su masinom visos, taure isgeria ir vsio.

Alaus MB isvis nelabai megsta. 

Atsakyti

Nemėgstu kriaušių.nu ta prasme aš viską valgau,bet kriaušę paskutinę paimčiau iš visų vaisių.

As paskutini paimciau greipfruta, tiksliau, isvis jo neimciau. Nevalgau zaliu braskiu, vysniu. O kriauses labai gut. 

Atsakyti

Ai jo,greifruitą ir aš paskutinį,tada kriaušę pričšpaskutinę.o vyšnių galiu kibirą suėst,man skaniau nei  trešnės.tik jos uogos,ne vaisiai.

Atsakyti

Maniškis alaus ,kaip žinia neatsisakys,tai to jis ten ir eina.Tiesiog žinau ,kad tik tiek.negi pasigauna kokią ir už kampo nueina.kažkaip nesitiki.🤣

Atsakyti

O tai kitų vyrai su draugais neina į miestą kokio alaus išgert, vyriškai pabendraut? Net įdomu. Maniškiui seniau labai reikdavo, dabar vaikui gimus dar niekur nebuvo, bet aišku, kad norėtų :D

Maniškis eina kartą į mėnesį, ar du į knygyno kavinę puodeliui kavos. Susitinka trys bendraminčiai. Aptaria Formulę - 1, futbolą, keliones, šiaip kas jiems svarbu - remontas, automobiliai.... Na, jis man papasakoja kartais, kad va - anas tai auto keis, ar keitė, o tas - keliavo, buvo ten ir ten, viešbutis, lėktuvas bla bla bla... Ar statė namą, tai taip ir anaip, arba, kad buvo vieno gimtadienis, kad gavo dovanų skrydį parašiutu, ar ten kažkokią įdomią pramogą. Tai ir žinau, apie ką ten jis bendrauja. Pabendrauja jie tryse valandą - pusantros. Ir grįžta maniškis namo. 

Dėl įtarinėjimų, tai manau, kad darbe irgi puikiai galėtų, arba sakyti, kad važiuoja į darbą, bet nevažiuoti, nuvažiuoti daug veliau. Arba net nenuvažiuoti. Pas jį daug galimybių  :D Bet nežadu apkrauti savo galvos. Mes net nesusiskambinam darbo dieną. Aš jo netrukdau, jis manęs. Skambinam tik labai svarbiais klausimais. Bet turim programėlę šeimoj susiinstaliavę visi keturi. Tai ten pasirašom per dieną sakinuką kitą. Pvz aš parašau, kad man pertraukėlė dabar ilga. Tai uždeda kokį liuksą, ar parašo kokį žodelį. Jo telefono gyvenime neskaitau, neimu į rankas, prie jo kompo irgi nesijungiu.... Jis mano irgi neima, nebent paprašau kažką pažiūrėti, sutvarkyti. 20 metų gyvenam kartu. Beje, jis mane išleidęs per bendrą gyvenimą ir į Palangą tūsintis, ir į Kauno naktinius klubus, ir kelis kartus su nakvyne prie ežero su moterimis iš sporto klubo į tokią kaip kelių dienų stovyklą, ar į žygius su jomis ir pradėjau eiti pvz. Aš visada kur norėjau, ten variau. Dabar, jau kokie 5-6 metai, aš pradėjau niekur nenorėti varyti. Mes dviese su MB buvom kartu su draugais klube prieš kelis metus - pamatėm, kad namie fainiau :geda: Gal čia jau senatvė pareina, nžn 😄😄😄

Labas rytas 😊

Atsakyti