Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai sakai, jei pati savo akim nematei, tai nesiskaito? 

Atsakyti

O pats graziausias gyvenimo tarpsnis tai buvo pirmieji du studiju metai. 

Man vaikas gimė 2 kurse

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Rgs 2020 - 12:04, parašė: Tai sakai, jei pati savo akim nematei, tai nesiskaito?
Tai sakau,kad manau,kad nieko niekada nebuvo,bet žinant,kad tui klausimu daug kam atrodau naivi ir ,kad taip atrodytų mažiau,paliekų tą prielaidą.🤣
Atsakyti

Miega jau turbut visos :D Man nepatinka toks batu ilgis...patys batai nieko...

Koks miega??? Mieste buvom

Atsakyti

Tai sakau,kad manau,kad nieko niekada nebuvo,bet žinant,kad tui klausimu daug kam atrodau naivi ir ,kad taip atrodytų mažiau,paliekų tą prielaidą.🤣

Na, ne visi gi jie bledunai :D

Atsakyti

Amadėja*, 05 Rgs 2020 - 13:26, parašė: Na, ne visi gi jie bledunai :D
Tai sakau,dėl viso pikto.🤣
Atsakyti

Šiaip tai iš vis mano vyras 20 metų įsikabinęs  į mano sijoną sėdi.neįsivaizduoju nei kur,nei kada galėjo būt.nu gal . Tai gali būt tik tada ,kai kartą į pora mėn.su savo darželio draugais eina į miestą ir grįžta girtutėlis.daugiau nežinau. Bet ir tai,kad pro langą.matau taksi visus tris,jie ten paeiliui išsibarsto.🙈 Dar galėjo būt misijoj,bet ten kažin kaip su moterimis.🤔

Bet irgi turiu pagrindo manyt,kad nelabai. Dėl tam tikrų aplinkybių.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 rugsėjo 2020 - 15:16

Nu bet kadangi tobulų nėra,tai jis kitokių keistenybių turi.kaip ir aš.😊

Atsakyti

Man vaikas gimė 2 kurse

Man irgi. Ėmiau akademines.

Atsakyti

Islekiau grybaut. Sudas. Kelios umedes ir dygluciai. Vienas silbaravykis. Gavau lietaus tai oho :D​ 

Atsakyti

Šiaip tai iš vis mano vyras 20 metų įsikabinęs  į mano sijoną sėdi.neįsivaizduoju nei kur,nei kada galėjo būt.nu gal . Tai gali būt tik tada ,kai kartą į pora mėn.su savo darželio draugais eina į miestą ir grįžta girtutėlis.daugiau nežinau. Bet ir tai,kad pro langą.matau taksi visus tris,jie ten paeiliui išsibarsto.🙈 Dar galėjo būt misijoj,bet ten kažin kaip su moterimis.🤔

Bet irgi turiu pagrindo manyt,kad nelabai. Dėl tam tikrų aplinkybių.🙂

Karta i pora menesiu? Tai daznokai, sakyciau. Nu va, dirva plati bledstvom :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Rgs 2020 - 16:57, parašė: Karta i pora menesiu? Tai daznokai, sakyciau. Nu va, dirva plati bledstvom :D
Nu nebent kažkur susikoperuoja,susimeta ir per pora trejetą valandų.🙈
Atsakyti