Tai sakai, jei pati savo akim nematei, tai nesiskaito?
*** Sėlija, 05 Rgs 2020 - 12:04, parašė: Tai sakai, jei pati savo akim nematei, tai nesiskaito?Tai sakau,kad manau,kad nieko niekada nebuvo,bet žinant,kad tui klausimu daug kam atrodau naivi ir ,kad taip atrodytų mažiau,paliekų tą prielaidą.🤣
Miega jau turbut visos
Man nepatinka toks batu ilgis...patys batai nieko...
Koks miega??? Mieste buvom
Tai sakau,kad manau,kad nieko niekada nebuvo,bet žinant,kad tui klausimu daug kam atrodau naivi ir ,kad taip atrodytų mažiau,paliekų tą prielaidą.🤣
Na, ne visi gi jie bledunai
Amadėja*, 05 Rgs 2020 - 13:26, parašė: Na, ne visi gi jie bledunaiTai sakau,dėl viso pikto.🤣
Šiaip tai iš vis mano vyras 20 metų įsikabinęs į mano sijoną sėdi.neįsivaizduoju nei kur,nei kada galėjo būt.nu gal . Tai gali būt tik tada ,kai kartą į pora mėn.su savo darželio draugais eina į miestą ir grįžta girtutėlis.daugiau nežinau. Bet ir tai,kad pro langą.matau taksi visus tris,jie ten paeiliui išsibarsto.🙈 Dar galėjo būt misijoj,bet ten kažin kaip su moterimis.🤔
Bet irgi turiu pagrindo manyt,kad nelabai. Dėl tam tikrų aplinkybių.🙂
Nu bet kadangi tobulų nėra,tai jis kitokių keistenybių turi.kaip ir aš.😊
Man vaikas gimė 2 kurse
Man irgi. Ėmiau akademines.
Islekiau grybaut. Sudas. Kelios umedes ir dygluciai. Vienas silbaravykis. Gavau lietaus tai oho
Šiaip tai iš vis mano vyras 20 metų įsikabinęs į mano sijoną sėdi.neįsivaizduoju nei kur,nei kada galėjo būt.nu gal . Tai gali būt tik tada ,kai kartą į pora mėn.su savo darželio draugais eina į miestą ir grįžta girtutėlis.daugiau nežinau. Bet ir tai,kad pro langą.matau taksi visus tris,jie ten paeiliui išsibarsto.🙈 Dar galėjo būt misijoj,bet ten kažin kaip su moterimis.🤔
Bet irgi turiu pagrindo manyt,kad nelabai. Dėl tam tikrų aplinkybių.🙂
Karta i pora menesiu? Tai daznokai, sakyciau. Nu va, dirva plati bledstvom
*** Sėlija, 05 Rgs 2020 - 16:57, parašė: Karta i pora menesiu? Tai daznokai, sakyciau. Nu va, dirva plati bledstvomNu nebent kažkur susikoperuoja,susimeta ir per pora trejetą valandų.🙈