Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai visus valgau, ir umėdes .🤣

Kazlėkai geruliai.tokie tik šliurpt ir sutrauki.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 rugsėjo 2020 - 20:28

Beje, umedes yra labai skanios ir vertingos. Tik trupa ir kirmyja, todel renkamos tik, kai kitu grybu ner. 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Rgs 2020 - 21:44, parašė: Beje, umedes yra labai skanios ir vertingos. Tik trupa ir kirmyja, todel renkamos tik, kai kitu grybu ner.
Tai eini, jei matai baravyką ir umėdę,tai imi tik baravyką?
Atsakyti

Dziovintu gali del manes nebut, sugadinti grybai :unsure:​ 

I burokeliu sriuba, troskinius tobulai tinka dziovinti grybai, i padazus kas megsta.

Atsakyti

Man tik sviezi, svieste kepti, arba  prie mesos kepti. Todel saldau zalius. 

Nu bet nebeskanu atšildyti. Pastoviai saldydavau ir paskui iš mesdavo daug. Nes palieka kažkokie vandeningi, ir skonio nebėra. Tai db nebent sviestu pakepintus saldau ir trumpam. O šiaip neberenkam tokiais bezboznais kiekiais, nes konservuoti jų nemoku, džiovinti neturiu sąlygų, o šaldymas gadina

Atsakyti

Beje, umedes yra labai skanios ir vertingos. Tik trupa ir kirmyja, todel renkamos tik, kai kitu grybu ner. 

Ne visos jos skanios. 

Atsakyti

Aš tai visus valgau, ir umėdes .🤣

Kazlėkai geruliai.tokie tik šliurpt ir sutrauki.🤣

Kazleku nerenku, kirmija jie baisiai. O ir skonis šiaip sau

Atsakyti

Tai eini, jei matai baravyką ir umėdę,tai imi tik baravyką?

Taip, aš pvz neimu umedziu. Nebent nieko daugiau totaliai nėra 

Atsakyti

GAILE*, 07 Rgs 2020 - 22:07, parašė: Kazleku nerenku, kirmija jie baisiai. O ir skonis šiaip sau
Man tas tąsumas labai patinka.sakau gi ,tik šliurpt 😁

Iš vis tie grybai man visi beveik vienodo skonio.Va kazlėkas tuo ir išsiskiria,kad kitoks🤣

Atsakyti

Tai eini, jei matai baravyką ir umėdę,tai imi tik baravyką?

Aš jei einu ir matau tik ūmedę, o kitų grybų nėra, neimu ir ūmedės. Ir nesu valgiusi.

Atsakyti

GAILE*, 07 Rgs 2020 - 22:08, parašė: Taip, aš pvz neimu umedziu. Nebent nieko daugiau totaliai nėra
Mano mama tai viską ima.jinai visų grybų žinovė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 rugsėjo 2020 - 21:18

Nu bet nebeskanu atšildyti. Pastoviai saldydavau ir paskui iš mesdavo daug. Nes palieka kažkokie vandeningi, ir skonio nebėra. Tai db nebent sviestu pakepintus saldau ir trumpam. O šiaip neberenkam tokiais bezboznais kiekiais, nes konservuoti jų nemoku, džiovinti neturiu sąlygų, o šaldymas gadina

Tai dziovykles reik. Tobulai isdziovina.

Saldyti skanu pakepti su sviestu arba tesloje.

Atsakyti