Aš tai visus valgau, ir umėdes .🤣
Kazlėkai geruliai.tokie tik šliurpt ir sutrauki.🤣
Man tik sviezi, svieste kepti, arba prie mesos kepti. Todel saldau zalius.
Nu bet nebeskanu atšildyti. Pastoviai saldydavau ir paskui iš mesdavo daug. Nes palieka kažkokie vandeningi, ir skonio nebėra. Tai db nebent sviestu pakepintus saldau ir trumpam. O šiaip neberenkam tokiais bezboznais kiekiais, nes konservuoti jų nemoku, džiovinti neturiu sąlygų, o šaldymas gadina
Nu bet nebeskanu atšildyti. Pastoviai saldydavau ir paskui iš mesdavo daug. Nes palieka kažkokie vandeningi, ir skonio nebėra. Tai db nebent sviestu pakepintus saldau ir trumpam. O šiaip neberenkam tokiais bezboznais kiekiais, nes konservuoti jų nemoku, džiovinti neturiu sąlygų, o šaldymas gadina
Tai dziovykles reik. Tobulai isdziovina.
Saldyti skanu pakepti su sviestu arba tesloje.