o kas ten bus dirbama ant darbastalio? Mes tai iš Senukų pirkom drūtus tokius stelažus ir susimontavom.
Pvz grybų džiovykla pastatysiu jai reiks. Medžioklės laimikis MB galės tvarkyt ten.
Na ir aš taip. Bet man neatrodo ką tik grybauta. Jie apkarsta ir vandeningi tampa.
Esu ir sausus nevirtus bandžiusi šaldyt. Irgi nebeskanu.
Tai padariau išvada, kad neapsimoka vargti šioj vietoj
Matyt tu jautresnė, man tai viskas būna 👍
Žinau pvz, kad būna žmonių, kur šaldyti krapai šlykštūs. Jaučia kažkokį blogą kvapą-skonį. O man šaldyti super. Man nieko nesijaučia.
Džiovintus baravykus pamirkau, paskui minkštus sumalu mėsmale. Pakepu svogūną, tada į juos pilu maltus baravykus, juos apkepu. Išverdu kietai kiaušinių, juos sumalu irgi. Dedu į pakeptų grybų ir atvėsusių grybų masę. Galima sviesto palydyti supilti šiek tiek. Bet va taip maždaug iš akies viską dedu, kepu ir kabinu šaukštais 😄
Prieskoniai pagal skonį, aš tai tik druskos ir pipirų dedu.
Reiks išbandyti šį tais pernykščiais grybais. Ačiū
Na ir aš taip. Bet man neatrodo ką tik grybauta. Jie apkarsta ir vandeningi tampa.
Esu ir sausus nevirtus bandžiusi šaldyt. Irgi nebeskanu.
Tai padariau išvada, kad neapsimoka vargti šioj vietoj
Virti niekaip neapkarsta. Ypac baravykai ir visi baravykiniai. Sakyciau beveik nesikeicia skonis. Tu visokiu kalpoku, voverusku keiciasi, nes tampa tokie sausib tie grybai.
Matyt tu jautresnė, man tai viskas būna 👍
Žinau pvz, kad būna žmonių, kur šaldyti krapai šlykštūs. Jaučia kažkokį blogą kvapą-skonį. O man šaldyti super. Man nieko nesijaučia.
Jo, aš ant skonio turiu priciudu 😀. Krapai tai nieko ir Šaldyti. Nors ner poreikio, perku šviežius arba ant palangės auginu
Virti niekaip neapkarsta. Ypac baravykai ir visi baravykiniai. Sakyciau beveik nesikeicia skonis. Tu visokiu kalpoku, voverusku keiciasi, nes tampa tokie sausib tie grybai.
Keičiasi tikrai, jau 100 m bandau kažkaip save įtikinti kad ne, bet liežuvis jaučia. Tikrai žinau, nes grybauju kasmet daug.
Keičiasi tikrai, jau 100 m bandau kažkaip save įtikinti kad ne, bet liežuvis jaučia. Tikrai žinau, nes grybauju kasmet daug.O kaip saldai? Man pasiteisines budas saldyti virtus su nuoviru, na, nesausus. Arba dar yra budas saldyti grybus: isvirt, sumalt su mesmale ir pakept su smulkiai pjaustytais svogunais (+morkom galima smulkiai tarkuotom) ir i mazus indelius. Tinka po to idarams, padazams prie kokiu bulviniu patiekalu ar pan.