As irgi nusiteikus persirgti. Bet vakar skaiciau, kad sergama keliskart, tai nesuprasi, ar susidaro tas imunitetas, ar ne
Lyg gali but atkritimas kai jau kaip ir persergi. Bet tai lb.blogai kai taip nutinka.
N taip.bet aš jai sakau,kad jai pavojingiau..bet ji su tuo nesutinka.pasidomėjo ,miršta ir jauni žmonės.o ji atseit sveika ir nieko jai neatsitiks.gyrėsi savo plaučiais.Prie minuso balkone.miega. O be t,.jei aš užsilenksiu,jai reiks mano vaikus augint.turbūt neviliojanti perspektyva.tai labai liepia savęs žiūrėt.🤣.
Yra tiesos tavo zodziuose, bet tu nesusirgsi. Dirbi is namu. Saugojies. Negalvok spie tai.
As vaziuoju i darba. Ex Nuves. Pasiims Kyra, tuo paciu.
Dar kolege padkambino. Pasiklause ar as galiu uz ja padirbti. Valgykloje. Ta firma neuzdare valgyklos. Zmones neturi galimybes, pietauti, O dirba dvi pamainas. Manau, kad elgiasi negerai. Nes Valstybe uzdare visad valgyklos, gamyklose. Firmose. Gal jie gavo koki leifima? Gal gamina ka svarbaus dabar? Nes sake darbas pilnu tempu vyksta. Vienintele tokia, visoje NO. 😳
marcopolo, o kauke ji turi ejimui i krautuve,? Maniske pasisiuvo jau buvo su ja karta aba savaite. Dabar eis tik ryt ir uzsipirks savaitei. Duona saldikly uzsidaldyt jau ismokiau, sake, saldyta dar skanesne
neina ji į pardę, sesuo visko nuperka, už durų palieka. Bet tėtis kas antrą vakarą eina į darbą...jis gali visko parnešti. kaukių (normalių, su filtrais) išsiunčiau, turėtų trečiadienį gauti.
virga, prasau graziai neberasyk apie mona, nes bloga skaityt! As del tavo rasliavu is fb vos vos neisejau, o dabar norisi is sitos temos begt. Negalima taip, neetiska, negrazu, bjauru! Palyginimui: i tavo drauga vaikas issauna putplastini rutuliuka is zaislinio sautuvo, o tu atsinesi tikra patranka ir istaskai. Taigi gyyyyynei drauga. Tu nekalta.
Plius del taves nukentejo du niekuo deti zmones. Negalima taip ![]()
Iki šiol maniau, kad ji sėdi saugiai. Taip, ji namie, kiek tik gali, bet į kaimą grįžo krūva emigrantų, kuriems pofik visokios saviizoliacijos, karantinai ir pan. Valkiojasi po visur, o pardėj pastoviai sėdi pardavėjos vyras, kuris ką tik grįžo iš DE. Ir dzin jam, policija tik pirštuku pagrūmoja
![]()
![]()
![]()
Tai ar ne Lietuvoje, policija gali drausti ir izolieti, tuos kurie karantine?
As vaziuosiu i Siaure penktadieni. Reisai neatsaukti. Dabartines ziniom, turiu 2 sav sedeti karantine, nes Siaureje nera susirgimas. Ji atsiribojo, nuo kitu. Keliaujant auksciau Tronchsimo, (jis per viduri) reikia laikytis karantino. MB nereikia, nes jei as neinfektuota. Grizus, man nereiks, nes grisiu ne is pavojingis zonos.
Tikiu, kad NO suvsldys sita virusa dabar. Kaip bus ateitu, niekas nezino.
Vakar pasiėmiau tą ploščių iš omnivosv,prie akro.
Tuščia,niekad tokio vaizdo nemačiau.paėmiau,galvojau nu tuščia,o maksė tai dirba.nu tai gal reik nueit.vyrui daviau gumines pirštines,tipo einam.Taip artėjam artėjam ir drąsa dingsta.einam einam ir kalbam.Ee.. ten kol viską atrasim,gal ten viduj daug žmonių.priėjom prie įėjimo ,patrepsėjom ir atgal į savo Iki.
*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 10:45, parašė: Nu ir saunuoliai. Nueisit, kai est nebus ko, o ne tiesiog siaip. Pradek gaminti dviems dienims, Intemora, tikrai bus lengviau.Nu retinu kiek galiu.neėda mano antrą dieną.neėda.tiesiog.tai arba daryt kasdien arba duonos pagrauš ar kažko kaa bua.nu tai kam .tik maistą išmest.tegul graužia duoną🤣