Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pas mane maziukas atskiras saldiklis yra, na, ir bendras su saldytuvu. Saldiklyje uogos, vistos, jei buna (dabar vistu kaulai kur pirkau), tam saldytuve krapai, petrazoles, kazkas is mesos, koldunai, kokie virtiniai, ledai, viena kita zuvis, likuciai vistoms vezt :)))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 rugsėjo 2020 - 09:56

Labas 😊

O aš mėtų pluoštelį buvau užsišaldžius. Labai mėgstu mėtų arbatą, tai bendradarbė pasakė, kad taip pabandyčiau, nu ir ką - jau baigiu sunaudoti. Labai patiko. Sakiau reiks kokiam turguj nusipirkti pas kokią bobutę daugiau ir užsišaldyti 😋

O taip tai braškės trintos, vyšnios cielos, net slyvų turiu šaldiklyje. Kompotą verdu kartais.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 09 08, 00:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72703113" data-time="1599514060"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/m/id/ar-zinai/pasitikrink-zinias/testas-prisiminkite-biologijos-pamokas-mokykloje-ir-atsakykite-12-klausimu-apie-biologija-1168-1370218?utm_campaign=15min_Rugs%C4%97jis&utm_medium=post&utm_source=Facebook'>https://www.15min.lt/m/id/ar-zinai/pasitikrink-zinias/testas-prisiminkite-biologijos-pamokas-mokykloje-ir-atsakykite-12-klausimu-apie-biologija-1168-1370218?utm_campaign=15min_Rugs%C4%97jis&utm_medium=post&utm_source=Facebook</a></p><p>Na pasitikrinam 😄</p><p>Mano 12/12</p></div></blockquote><p>10/12. Biologijos nestudijavau.</p>

mano irgi toks smile.gif Man apskritai po 9kl biologijos nebebuvo biggrin.gif
Atsakyti

Suklydau apie kraujo grupes ir paskutini :)

Atsakyti
Tai gaile prie idejos pratina ,kad teks toms kas turi mokytinu personu ,teks kursus kartot?
Kaip ten su rusu kalba? Mona? biggrin.gif
Atsakyti

Na, paskutiniam, tai as termina pamirsau,o kraujo grupes amziais man maisesi :)

Atsakyti

Kraujo grupės yra 4 - 0, A, B, AB. Reiškia 0 yra universalus donoras, o AB universalus recipientas

Atsakyti
Pardon , o kada mokysimes sociologijos ir fizikos?
Atsakyti

Kraujo grupės yra 4 - 0, A, B, AB. Reiškia 0 yra universalus donoras, o AB universalus recipientas

Aš tai 0, todėl žinojau, kad man netinka niekas kitas.O aš tinku visiems. :D​ 

Atsakyti

Nu tai mokyk mokyk 😀

Atsakyti

Aš tai 0, todėl žinojau, kad man netinka niekas kitas.O aš tinku visiems. :D 

Aš irgi 0, tinku visiems, o MB yra AB, tai netinka niekam 🤣

Atsakyti

Tai gaile prie idejos pratina ,kad teks toms kas turi mokytinu personu ,teks kursus kartot?
Kaip ten su rusu kalba? Mona? biggrin.gif

Rusų kalbą išmokti yra sunku. Ypač su visom rašliavom, kirilicom. Kas neišmoko, tam jau ir neteks.

Mano vaikas iki šiol rusiškai kalba su čekišku akcentu. :D 

Atsakyti