Man zali saldyti tai visiskai, kaip sviezi. Dedu neatsildytus i karsta sviesta, kvepia visi namai.
O kaip saldai? Man pasiteisines budas saldyti virtus su nuoviru, na, nesausus. Arba dar yra budas saldyti grybus: isvirt, sumalt su mesmale ir pakept su smulkiai pjaustytais svogunais (+morkom galima smulkiai tarkuotom) ir i mazus indelius. Tinka po to idarams, padazams prie kokiu bulviniu patiekalu ar pan.
Su nuoviru bandžiusi, man nieko gero. Dar bandžiusi virtus sausus, nevirtus neplautus, tik nuvalytos, virtus apkeptus svieste. Tai va pastarieji visai nieko, jei nelaikai ilgai saldiklyje. Maltų nebandžiau, nes kažkaip nenaudoju aš maltų
10/12. Biologijos nestudijavau.
Pinotija, 08 Rgs 2020 - 00:56, parašė: 10/12. Biologijos nestudijavau.9/2. Aišku kur koks sudėtingesnis terminas,ten ir nežinojau. Ir šiaip man neįdomu.kažkas iš istorijos,filmų,literatūros,geografijos ir pan ,gal būtų geriau,bent jau įdomiau.
9/12
GAILE*, 07 Rgs 2020 - 23:24, parašė: Pas mane 4 stalčiai. Mažai, trūksta vietosNu ir pas mane.4,tai kiek ten prisišaldysi.Galvojau,kad tokius atskirus_dėžes.Sumetu biški mėsos ,ledų,koldūnų,bulvyčių fri(juodai tingėjimo dienai) ir užsikemša.
Grybai, zuvu maistas, petrazoles, nu viskas, koks ledas dar, nu, praktiskai tiek Pagrinde grybai.
Bet tai kokia nesąmonė valgyt susalusias. Su kuo tokias valgyt 🤣
Nu nesusalusias, bet neatsilusias iki galo.
Su varske, jogurtu, na, su kuo ir siaip