Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man zali saldyti tai visiskai, kaip sviezi. Dedu neatsildytus i karsta sviesta, kvepia visi namai. 

Atsakyti

O kaip saldai? Man pasiteisines budas saldyti virtus su nuoviru, na, nesausus.  Arba dar yra budas saldyti grybus: isvirt, sumalt su mesmale ir pakept su smulkiai pjaustytais svogunais (+morkom galima smulkiai tarkuotom) ir i mazus indelius. Tinka po to idarams, padazams prie kokiu bulviniu patiekalu ar pan.

Su nuoviru bandžiusi, man nieko gero. Dar bandžiusi virtus sausus, nevirtus neplautus, tik nuvalytos, virtus apkeptus svieste. Tai va pastarieji visai nieko, jei nelaikai ilgai saldiklyje. Maltų nebandžiau, nes kažkaip nenaudoju aš maltų 

Atsakyti

Jūs gal kokius šaldiklius turit,kad tiek visko prišaldot?

Pas mane 4 stalčiai. Mažai, trūksta vietos 

Atsakyti

Saldytas zemuoges reik valgyt iki galo neatsilusias ir atlaidint saldytuve. Tada ok.

Jei tik visai atsyla, tai kartokos buna

Bet tai kokia nesąmonė valgyt susalusias. Su kuo tokias valgyt 🤣

Atsakyti

https://www.15min.lt...source=Facebook

Na pasitikrinam 😄

Mano 12/12

Atsakyti

https://www.15min.lt...source=Facebook

Na pasitikrinam 😄

Mano 12/12

10/12. Biologijos nestudijavau.

Atsakyti

Pinotija, 08 Rgs 2020 - 00:56, parašė: 10/12. Biologijos nestudijavau.
9/2. Aišku kur koks sudėtingesnis terminas,ten ir nežinojau. Ir šiaip man neįdomu.kažkas iš istorijos,filmų,literatūros,geografijos ir pan ,gal būtų geriau,bent jau įdomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 06:02

9/12

Atsakyti

GAILE*, 07 Rgs 2020 - 23:24, parašė: Pas mane 4 stalčiai. Mažai, trūksta vietos
Nu ir pas mane.4,tai kiek ten prisišaldysi.Galvojau,kad tokius atskirus_dėžes.Sumetu biški mėsos ,ledų,koldūnų,bulvyčių fri(juodai tingėjimo dienai) ir užsikemša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 07:23

Nu ir pas mane.4,tai kiek ten prisišaldysi.Galvojau,kad tokius atskirus_dėžes.Sumetu biški mėsos ,ledų,koldūnų,bulvyčių fri(juodai tingėjimo dienai) ir užsikemša.

Tai ir pas mane greit užsikemša, realiai medžioklės laimikis ir vištos viską užima. Bet aš ir nesaldau daugiau nieko 

Atsakyti

Grybai, zuvu maistas, petrazoles, nu viskas, koks ledas dar, nu, praktiskai tiek Pagrinde grybai. 

Atsakyti

Bet tai kokia nesąmonė valgyt susalusias. Su kuo tokias valgyt 🤣

Nu nesusalusias, bet neatsilusias iki galo. 

Su varske, jogurtu, na, su kuo ir siaip

Atsakyti