Tai tada kas? Nes aš paskutinę monos metų gimdžiau.o kitos jaunesnės turbūt.tai kas čia tos seno apsivaikavusios.man labai įdomu.ar čia minčių viražo net nebandyt suprast.😁
Gal kokiai Bluetai taike?
*** Sėlija, 08 Rgs 2020 - 16:25, parašė: Gal kokiai Bluetai taike?Nu kažkaip abejoju😁
GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:31, parašė: Amadeja čia vyriausia apsivaikavo man rodosNu daleiskim ,bet kas čia buvo norėta pasakyt ?
Tai tu dar tebeturi tuos mokyklos rupescius.
GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:39, parašė: Na kad senatvėj ne laikas mažus vaikus augint. Nors mano nuomone iki 35 gimdyt dar ne senatvė. O iki 30 iš vis jaunystėAha,bet kam čia taikyta.nes buvo pasakyta jums.kažkodėl mam šovė į galvą Mona,nes Amadėją buvau primiršus,bet buvo daugiskaita😁😁😁
GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:46, parašė: Bet jau nelabai realiai. Jam gi 14 metų. Nepalyginsi su kokiu pradinukuO ką tie pradinukai.nuvedu į prailgintą ir pasiimu. Su anom daugiau problemų.tai nori auskaro į nosį,tai į bambą,tai nekelia ragelio,tai vėl kažkas. Tai visokie."aš negraži" ,tai noriu conversų ir be pabaigos.😁 O gal su bernais.kitaip.🙈