Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai tada kas? Nes aš paskutinę monos metų gimdžiau.o kitos jaunesnės turbūt.tai kas čia tos seno apsivaikavusios.man labai įdomu.ar čia minčių viražo net nebandyt suprast.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 15:23

Gal kokiai Bluetai taike? 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Rgs 2020 - 16:25, parašė: Gal kokiai Bluetai taike?
Nu kažkaip abejoju😁
Atsakyti

Amadeja čia vyriausia apsivaikavo man rodos

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:31, parašė: Amadeja čia vyriausia apsivaikavo man rodos
Nu daleiskim ,bet kas čia buvo norėta pasakyt ?
Atsakyti

Nu daleiskim ,bet kas čia buvo norėta pasakyt ?

Na kad senatvėj ne laikas mažus vaikus augint.

Nors mano nuomone iki 35 gimdyt dar ne senatvė. O iki 30 iš vis jaunystė 

Atsakyti

Pvz dabar aš jau nė už ką nenorėčiau. Nors galėčiau laisvai. Būtent dėl tų visų rūpesčių - mokyklų, snargliu ir tt. O va kitoms visai normaliai ir tokio amžiaus gimdyvės. Aš tuo tarpu noriu jau dėl savęs gyvent. Kitos net nesupranta ką reiškia dėl savęs. 

Atsakyti

Va mano drauge 35 db nėščia, kitas vaikas dar mažas. Man kosmonautika jau biski jos rūpesčiai, ypač kai paskaičiuoji kiek ilgai dar tai truks jai

Atsakyti

Tai tu dar tebeturi tuos mokyklos rupescius. 

Atsakyti

Tai tu dar tebeturi tuos mokyklos rupescius. 

Bet jau nelabai realiai. Jam gi 14 metų. Nepalyginsi su kokiu pradinuku 

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:39, parašė: Na kad senatvėj ne laikas mažus vaikus augint. Nors mano nuomone iki 35 gimdyt dar ne senatvė. O iki 30 iš vis jaunystė
Aha,bet kam čia taikyta.nes buvo pasakyta jums.kažkodėl mam šovė į galvą Mona,nes Amadėją buvau primiršus,bet buvo daugiskaita😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 16:10

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:46, parašė: Bet jau nelabai realiai. Jam gi 14 metų. Nepalyginsi su kokiu pradinuku
O ką tie pradinukai.nuvedu į prailgintą ir pasiimu. Su anom daugiau problemų.tai nori auskaro į nosį,tai į bambą,tai nekelia ragelio,tai vėl kažkas. Tai visokie."aš negraži" ,tai noriu conversų ir be pabaigos.😁 O gal su bernais.kitaip.🙈
Atsakyti