Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Siaip tai kiek supratau tendencija visgi mokyklu neuzdaryt ir ji bendra visai europai.
Gal kaip nors ir issisuksit nuo mentorystes biggrin.gif
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:43, parašė: Va mano drauge 35 db nėščia, kitas vaikas dar mažas. Man kosmonautika jau biski jos rūpesčiai, ypač kai paskaičiuoji kiek ilgai dar tai truks jai
O kei būtum ištekėjus už jauno vyro ,ir tas norėtų vaikų?
Atsakyti

O ką tie pradinukai.nuvedu į prailgintą ir pasiimu. Su anom daugiau problemų.tai nori auskaro į nosį,tai į bambą,tai nekelia ragelio,tai vėl kažkas. Tai visokie."aš negraži" ,tai noriu conversų ir be pabaigos.😁 O gal su bernais.kitaip.🙈

Na man atvirkščiai. Sunkiausia buvo kol pradinukai. Sužiūrėti sutikrint nd, susirinkimai, pirkiniai, būreliai, pezalai su mokytoja ir tt tt. Ir dar sukt galvą kad kur nenubludytu, kad apsirengtu normaliai, viską pasiimtų, nieko nepamirštu. Ir šiaip kažkokie jie man buvo dirglus, jautrus tuo periodu, visokios psichologines bėdos, zyzimai kai nori nežinia ko. Nu žodžiu. Db lafa. Ka reikia viską pats susiziuri, tik dėl pažymių akį užmetu, kad nenusivaziuotu. Noru neadekvačiu neturi, kompleksu irgi neturi, rengtis Auris leidžiu ką nori.

Ragelio taip, nekelia. Bet ir pradinėse nekeldavo, tai čia jau ne amžiaus klausimas 

Atsakyti

O kei būtum ištekėjus už jauno vyro ,ir tas norėtų vaikų?
Niekada netekėciau už jauno vyro. Nenoriu jaustis sena 🤣 Žinok bet kokiu atveju negimdyciau dėl vyro noro. Nei jauno nei seno nei bet kokio. Tik dėl savo noro 

Beje MB norėjo vaiko su manim kai gyvent pradėjom. Nepasirašiau, nes tiesiog nenoriu daugiau vaikų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 08 rugsėjo 2020 - 16:29

Siaip tai kiek supratau tendencija visgi mokyklu neuzdaryt ir ji bendra visai europai.
Gal kaip nors ir issisuksit nuo mentorystes biggrin.gif

Kol mokykloj neužsiveis covid, tai tos konkrečiai ir neuždarys. 

Atsakyti

Pirkt man patinka,su mokytoja nepezu.susirinkimai reti,dabar gal iš vis nebus.į būrelį nuveža vyras,apsirengt moka.nd padaro.prailgintoj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 16:32

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 17:27, parašė: Niekada netekėciau už jauno vyro. Nenoriu jaustis sena 🤣 Žinok bet kokiu atveju negimdyciau dėl vyro noro. Nei jauno nei seno nei bet kokio. Tik dėl savo noro Beje MB norėjo vaiko su manim kai gyvent pradėjom. Nepasirašiau, nes tiesiog nenoriu daugiau vaikų
Nu ta prasme gi kai tekėjai buvo tik vos per 30,vyras galėjo dar iš vis neturėt vaikų.l ir jų norėt.būtum netekėjusi už gero,faino ,tik turinčio vieną trūkumą-vaikų norą?
Atsakyti

Nu ta prasme gi kai tekėjai buvo tik vos per 30,vyras galėjo dar iš vis neturėt vaikų.l ir jų norėt.būtum netekėjusi už gero,faino ,tik turinčio vieną trūkumą-vaikų norą?

Tai aš ištekėjau už tokio. Ir atsisakiau gimdyt jam vaikus. Negi sunku suprasti kad nenori daug kas 3 vaikų. Nebūtų manęs įkalbėję nieks tuo metu. Lb sunki man buvo mažojo sūnaus vaikystė. Atšoko fantazija visam laikui 

Atsakyti

O tu db jei būtum viena ir susurastum naują vyrą, gimdytum?

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 16:43, parašė: Va mano drauge 35 db nėščia, kitas vaikas dar mažas. Man kosmonautika jau biski jos rūpesčiai, ypač kai paskaičiuoji kiek ilgai dar tai truks jai
Ką aš žinau,aš dėl savęęs ir gyvenu .ir vaikis gimdžiau dėl savęs,nes norėjau.smagiau su vaikais. Kažkaip įdomu stebėt kaip auga,kaip įsimyli,ko nori dabartiniai vaikai,prisimint savo paauglystę.man įdomu,nu nebūtų tų vaikų ,kas būtų mano gyvenime geriau ar įdomiau..
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 17:33, parašė: Tai aš ištekėjau už tokio. Ir atsisakiau gimdyt jam vaikus. Negi sunku suprasti kad nenori daug kas 3 vaikų. Nebūtų manęs įkalbėję nieks tuo metu. Lb sunki man buvo mažojo sūnaus vaikystė. Atšoko fantazija visam laikui
ų tu už seno ištekėjai ir tas jau turėjo savo vaikų.
Atsakyti

ų tu už seno ištekėjai ir tas jau turėjo savo vaikų.

O koks skirtumas. Žmogus nori arba ne. Jam 49 m buvo. Koks tau čia senas

Atsakyti