Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 17:34, parašė: O tu db jei būtum viena ir susurastum naują vyrą, gimdytum?
Aš?.jo.nu dabar jau gal per vėlu,bet prieš kokį bent 5 metų tai drąsiai.
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 17:41, parašė: O koks skirtumas. Žmogus nori arba ne. Jam 49 m buvo. Koks tau čia senas
Nu 49 jai ne gal nelabai naujagimiams metas,o bet to jis jau turėjo vaikų.ir tada tau buvo daug mažiau metų. Va būtų 30_35 m vyrui ir nebūtų turėjęs nei vieno vaiko.bet visa kitas būtų be priekaištų.tiesiog svajonė.
Atsakyti

Aš suprantu,kad gali nenorėt trijų vaikų ir nei vieno gali nenorėt.tik klausiu,jei kita pusė šauni,nuostabi,jauna,neturinti vaikų,bet jų norinti.ir reiktų rinktis ar gimdyt ar skirtis.

Atsakyti

Nu 49 jai ne gal nelabai naujagimiams metas,o bet to jis jau turėjo vaikų.ir tada tau buvo daug mažiau metų. Va būtų 30_35 m vyrui ir nebūtų turėjęs nei vieno vaiko.bet visa kitas būtų be priekaištų.tiesiog svajonė.

Matai turi pamatinės vertybės santuokoje sutapti. Vaikų skaičius yra viena jų. 

Tuo metu aš vaikų baidziausi kaip karo. Tai toks vyras tiesiog nebūtų su manim net užmezges santykių, nes kam gi jam čia vargti ir įkalbėti tokia moterį, kai laisvai gali susirast pvz tokią kaip amadeja, kuri nori vaikų, yra mamiska ir šeimyniska

Atsakyti

Aš suprantu,kad gali nenorėt trijų vaikų ir nei vieno gali nenorėt.tik klausiu,jei kita pusė šauni,nuostabi,jauna,neturinti vaikų,bet jų norinti.ir reiktų rinktis ar gimdyt ar skirtis.

Na tokie dalykai paprastai aptariami prieš santuoką, ypač vyresniam amžiuje 

Atsakyti

Aš?.jo.nu dabar jau gal per vėlu,bet prieš kokį bent 5 metų tai drąsiai.

Na bet jei jis būtų tiesiog tobulas, svajonė, ir reiktų tau rinktis - gimdyt ar skirtis? 🤣

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 17:59, parašė: Matai turi pamatinės vertybės santuokoje sutapti. Vaikų skaičius yra viena jų. Tuo metu aš vaikų baidziausi kaip karo. Tai toks vyras tiesiog nebūtų su manim net užmezges santykių, nes kam gi jam čia vargti ir įkalbėti tokia moterį, kai laisvai gali susirast pvz tokią kaip amadeja, kuri nori vaikų, yra mamiska ir šeimyniska
Bet jis norėtų tavęs ,o tu jo.kas blogiau ar pagimdyt ar išsiskirt ir neberast tokio kito?
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 18:01, parašė: Na bet jei jis būtų tiesiog tobulas, svajonė, ir reiktų tau rinktis - gimdyt ar skirtis? 🤣
Nu gimdyčiau,jei jau svajonė.bet dabar bent galėčiau pamotyvuot,kad biški per vėlu.
Atsakyti

Bet jis norėtų tavęs ,o tu jo.kas blogiau ar pagimdyt ar išsiskirt ir neberast tokio kito?

Gyvenime tokios poezijos nebūna. Tai būtų spaudimas tokiu atveju. O spaudimas yra psichologinis smurtas. Iškart įsijungtų aliarmo mygtukai man visi. Paskui prasidės spaudimas ir kitose srityse. Ne, aš tiesiog nenorėčiau tokio vyro, kuris mane prievartautu gimdyt 

Atsakyti

Nu gimdyčiau,jei jau svajonė.bet dabar bent galėčiau pamotyvuot,kad biški per vėlu.

Jei jis neturi vaikų, ir jų nori labiau už viską, nepamotyvuotum. Vat tu linkus nusileisti turbūt. Aš kadangi žinau kad gali likt viena su vaikais, ir ką tai iš tikro reiškia, gimdu tik sau realiai. Nes vyras šiandien yra, rytoj gal dingo. 3 vaikų viena būčiau niekaip neuzauginus. Apie tai ir galvoju iškart. 

Atsakyti

Ir pyst lieki 1 su 4 vaikais. Nes tavo svajonė pabėgo pvz. 

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 18:05, parašė: Gyvenime tokios poezijos nebūna. Tai būtų spaudimas tokiu atveju. O spaudimas yra psichologinis smurtas. Iškart įsijungtų aliarmo mygtukai man visi. Paskui prasidės spaudimas ir kitose srityse. Ne, aš tiesiog nenorėčiau tokio vyro, kuris mane prievartautu gimdyt
Tai nieks neprievartautų.tiesiog jis norėtų vaikų.aš pvz nežinau.turbūt pasirašyčiau,nes prarast kokį ten gerą ir fainą,tai ,o gal kito  neatsirastų tokio.

Nu nebet ten jau patologiškai negalėčiau pakęst vaikų  ar nežinau kas dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 17:27