GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:47, parašė: Tai reiškia tu nesi jau tokia virtuvės nekentėja, kaip dediesi. Tiesiog nenori to daryt dykai 😃Aišku ,kad nenoriu.tai ir skatina nekest tos virtuvės.suėda ir taškas ir taip kasdien.ir už dyką,nu siaubas kažkoks🤣
Aš prieš 10 m buvau tvirtai apsisprendus, kad vaikų nebenoriu. Jai buvau nusprendus tvirtai ko niekad neaukociau dėl vyro - ty ne tik gimdymas, bet ir pvz nesutikčiau būt visą gyvenimą finansiškai priklausoma, neturėt savo pajamų, neatsisakyciau savo esamų vaikų dėl vyro, negyvenčiau su bedarbiu Alfonsu, alkoholiku, smutrautoju. Tiesiog kai žmogus išsiskiria, paprastai apmąsto ko tikrai nenori ir dėl ko gali derėtis ir derintis.
Taip. Atsiranda tos kazkokios nuostatos po skyrybu. Pas mane atsirado, kad reik man savo nuosavo nt. Butinai! Dar, kad ne uz ka aplink vyra nesokinesiu kaip seniau ir niekada nebebus, kad gyvenimo be jo neisivaizduoju.
As buciau pasirasius dar vienam vaikui, bet mb nenorejo. Tai lb.ok kaip yra
O dabar pasirašyrum dar 1 vaikui, amadeja?Man beveik 40... Sakyciau reikejo bent pries 1,5 m. Bet, jei kazkoks mirtinas reikalas. Taip. Bet su salygom. O siaip, jei taip gatantuotai sklandus nestumas ir sveikas vaikas, tai be problemu

Va aš greičiau 10vaikų pagimdyčiau,bet joks vyras manęs nešokdintų,niekada.
O jei ne milijonierius, bet šiaip lb gerai uždirba, pvz kokius 5000+ per mėn? 😀
Cia, tipo, taviskis?
GAILE*, 08 Rgs 2020 - 21:01, parašė: Tai vaikai dar ne taip pasokdintu. Visi 10🤣Nea,tingiu gi.
GAILE*, 08 Rgs 2020 - 21:08, parašė: Kad vaikams dzin ką tu tingi 😂Tai ne dzin.žino,kad tingiu.🤣