Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:13, parašė: Aš prieš 10 m buvau tvirtai apsisprendus, kad vaikų nebenoriu. Jai buvau nusprendus tvirtai ko niekad neaukociau dėl vyro - ty ne tik gimdymas, bet ir pvz nesutikčiau būt visą gyvenimą finansiškai priklausoma, neturėt savo pajamų, neatsisakyciau savo esamų vaikų dėl vyro, negyvenčiau su bedarbiu Alfonsu, alkoholiku, smutrautoju. Tiesiog kai žmogus išsiskiria, paprastai apmąsto ko tikrai nenori ir dėl ko gali derėtis ir derintis.
Na nieks nenori gyvent su alfonsais ir smurtautojais.aš galėčiau būt finansiškai priklausoma,jei tai būtų garantuota iki gyvos galvos ir neblogai.🤣 Bet to niekada nebus.😁
Atsakyti

*** Sėlija, 08 Rgs 2020 - 19:54, parašė: 50meciui tai tikrai negimdyciau. Vaikas dar uzaugt nespes, o jam pensija jau.
O jei ne šiaip eilinis su gresiančia pensija?
Atsakyti

O jei ne šiaip eilinis su gresiančia pensija?

Tai jei milijonierius, tai dzin. 

Atsakyti

Nežinau .deimantų brilijantų🤣🤣🤣

Tai kas kiek laiko tie briliantai turėtų būt kad stovėtų virtuvėj 3 k dienoj be pusfabrikačių?😂

Atsakyti

Na nieks nenori gyvent su alfonsais ir smurtautojais.aš galėčiau būt finansiškai priklausoma,jei tai būtų garantuota iki gyvos galvos ir neblogai.🤣 Bet to niekada nebus.😁

Tai vat čia ir esmė, kad tokių garantiju negali būt, neįmanoma 

Atsakyti

Tai jei milijonierius, tai dzin. 

O jei ne milijonierius, bet šiaip lb gerai uždirba, pvz kokius 5000+ per mėn? 😀

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:27, parašė: Tai kas kiek laiko tie briliantai turėtų būt kad stovėtų virtuvėj 3 k dienoj be pusfabrikačių?😂
Ne nu kai jau pilnas stalčius prisikrautų,tada jau imčiau kelionėmis.😁😁
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:33, parašė: O jei ne milijonierius, bet šiaip lb gerai uždirba, pvz kokius 5000+ per mėn? 😀
Ir kokiu nors geru rezervu ateičiai.🤣
Atsakyti

Ir kokiu nors geru rezervu ateičiai.🤣

Na is tiek jau įmanoma investuot į ateities rezervus manau

Atsakyti

Ne nu kai jau pilnas stalčius prisikrautų,tada jau imčiau kelionėmis.😁😁

Kelionėse pvz irgi reiktų gaminti 🤣. Vistiek aukotumeis?

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:41, parašė: Kelionėse pvz irgi reiktų gaminti 🤣. Vistiek aukotumeis?
Nu tai taip arba keliauju į Ameriką ir gaminu arba nekeliauju ir sėdžiu su koldūnais. Keliauju.😁 Nu gal pasigailėtų ,į restoraną nuvestų kokį kartelį.🤣🤣🤣
Atsakyti

Nu tai taip arba keliauju į Ameriką ir gaminu arba nekeliauju ir sėdžiu su koldūnais. Keliauju.😁 Nu gal pasigailėtų ,į restoraną nuvestų kokį kartelį.🤣🤣🤣

Tai reiškia tu nesi jau tokia virtuvės nekentėja, kaip dediesi. Tiesiog nenori to daryt dykai 😃

Atsakyti