Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 19:25, parašė: Tai jei neturėčiau, veiktų tas instinktas, aišku norėčiau. Ir po pirmo norėjau antro labai. Kelis metus vyrą net įkalbinėjau 😀. Tai va patenkinau savo instinktus pilnai. Ir nenoriu daugiau . Ar pas tave begaliniai tie instinktai? Tu iš pradžių klausei, tipo dėl vyro ar aukociausi ir gimdyciau 3 vaiką. Ne 1 ir ne 2. Nu va o tu ar aukotumeis ir gamintum 3 k dienoj visą gyvenimą?
Tai ir vyras turi tuos instinkus. O jei pvz jis sutiktų neturėt vaikų dėl.tavęs,ar.jo auką priimtu,ar pasiūlytum kitą susirast.Nepamiršk,jis tobulas.🤣 Pas mane turbūt nėra tų instinktų (arba jie silpnai išreikšti),visų vaikų norėjo vyras.ale netyčia,bet turbūt ,kad tyčia.🤣🤣🤣 Gaminimas tai ne instinktaas.🤣
Atsakyti

Nesajau,kad tavo požiūris kažkoks blogas.šiaip įdomu.

Na va o man įdomu kiek tu aukotumeis. Gamintum? Nes kad gimdytum, sakei taip. Tau tai net ne auka, tau faina tai. O gaminti nepatinka.

Aš pvz nesiaukociau ir ne gimdyciau dėl vyro. Bet turbūt gaminciau, nes tai man neatrodo tokia auka, tik šiaip užknistu. 

Atsakyti

Tai ir vyras turi tuos instinkus. O jei pvz jis sutiktų neturėt vaikų dėl.tavęs,ar.jo auką priimtu,ar pasiūlytum kitą susirast.Nepamiršk,jis tobulas.🤣 Pas mane turbūt nėra tų instinktų (arba jie silpnai išreikšti),visų vaikų norėjo vyras.ale netyčia,bet turbūt ,kad tyčia.🤣🤣🤣 Gaminimas tai ne instinktaas.🤣

Tai sakau, čia pamatinė vertybė juk. Ji turi sutapti. Jei nesutampa, tai reiškia nėra jis tobulas. Aš net nesusudeciau su tokiu kur mirtinai vaikų nori. Jokiu būdu nedrįsčiau atimt to instinkto iš ko 🤣

Atsakyti

Gi vyrus renkamės pagal savo poreikius, intermora. Bent vyresniam amžiuje, kai jau smegenis ne vien hormonai valdo. Gali būt koks tik nori nuostabus ir tobulas, bet neatitinka ir vsio. Kitai jis tobulas. O vat tau reik savaip tobulo ir savaip netobulo.

Aš už tai kad žmonės gyventų pirmiausia savo poreikių žiūrėdami. Aukojimasis gerai, bet neturi suardyti asmenines harmonijos 

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 19:39, parašė: Na va o man įdomu kiek tu aukotumeis. Gamintum? Nes kad gimdytum, sakei taip. Tau tai net ne auka, tau faina tai. O gaminti nepatinka. Aš pvz nesiaukociau ir ne gimdyciau dėl vyro. Bet turbūt gaminciau, nes tai man neatrodo tokia auka, tik šiaip užknistu.
Gaminčiau.jei kažkokį mane tenkinantį atlygį gaučiau.tai ir taip.gi gaminu,kur man dėtis,jei kažkaip dar paskatintų,tai ir dažniau gaminčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 18:46

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 19:45, parašė: Gi vyrus renkamės pagal savo poreikius, intermora. Bent vyresniam amžiuje, kai jau smegenis ne vien hormonai valdo. Gali būt koks tik nori nuostabus ir tobulas, bet neatitinka ir vsio. Kitai jis tobulas. O vat tau reik savaip tobulo ir savaip netobulo. Aš už tai kad žmonės gyventų pirmiausia savo poreikių žiūrėdami. Aukojimasis gerai, bet neturi suardyti asmenines harmonijos
Tai nekalbu apie dabar ,prieš kokį 10_15metų..
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 19:41, parašė: Tai sakau, čia pamatinė vertybė juk. Ji turi sutapti. Jei nesutampa, tai reiškia nėra jis tobulas. Aš net nesusudeciau su tokiu kur mirtinai vaikų nori. Jokiu būdu nedrįsčiau atimt to instinkto iš ko 🤣
Nu bet tai išryškėtų ne iš karto.gal.jam atrodytų,kad tave įkalbės,o tau atrodytų,kad ne taip labai jis ir nori tų vaikų.
Atsakyti

50meciui tai tikrai negimdyciau. Vaikas dar  uzaugt nespes, o jam pensija jau.

Atsakyti

Gaminčiau.jei kažkokį mane tenkinantį atlygį gaučiau.tai ir taip.gi gaminu,kur man dėtis,jei kažkaip dar paskatintų,tai ir dažniau gaminčiau.

Pvz kokį atlygį?

Atsakyti

Tai nekalbu apie dabar ,prieš kokį 10_15metų..

Aš prieš 10 m buvau tvirtai apsisprendus, kad vaikų nebenoriu. Jai buvau nusprendus tvirtai ko niekad neaukociau dėl vyro - ty ne tik gimdymas, bet ir pvz nesutikčiau būt visą gyvenimą finansiškai priklausoma, neturėt savo pajamų, neatsisakyciau savo esamų vaikų dėl vyro, negyvenčiau su bedarbiu Alfonsu, alkoholiku, smutrautoju. Tiesiog kai žmogus išsiskiria, paprastai apmąsto ko tikrai nenori ir dėl ko gali derėtis ir derintis.

Atsakyti

Nu bet tai išryškėtų ne iš karto.gal.jam atrodytų,kad tave įkalbės,o tau atrodytų,kad ne taip labai jis ir nori tų vaikų.

Kai ne pirmas vyras, tai žinok verta išsiaiškinti gan greit kokios jo ateities vizijos. Nesunku yra tuos norus ištraukt.

O jei pvz užsinorėtu mirtinai po 10 m, tai irgi juk čia nuo moters priklauso kaip ji issivynios. Gali sakyt, ups, kažkodėl nepavyksta pastoti. Nelemta aaa 🤣

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 20:07, parašė: Pvz kokį atlygį?
Nežinau .deimantų brilijantų🤣🤣🤣
Atsakyti