Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tiesiog supratimas pas žmogų metams bėgant keičiasi, todėl kategoriškumai nereikalingi niekur. Va praves dukra ženta, 20 m vyresni, ir susitaikysi, suprasi kad čia tikrai ne pasaulio pabaiga 😂

Atsakyti

Bandžiau skambint į baldų rojų,bet nieks negali man pasakyt,nes ten gi tų firmelių pilna. Ber ner galvąbskaudėt pradėjo.ir svarbiausua aš tiksliai pamenu kur padėjau.į kokį stalčių,kad nebūtų taip kaip yra dabar🤦‍♀️
Nu tai reik i ta roju vaziuot ir rasi kur pitrkai. Tikrai prisiminsi... bet normalu velavimas... Daznai taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 rugsėjo 2020 - 15:59

Amadėja*, 10 Rgs 2020 - 16:58, parašė: Nu tai reik i ta roju vaziuot ir rasi kur pitrkai. Tikrai prisiminsi... bet normalu velavimas... Daznai taip
Vat tuo ikėja man patinka.prisipirkom visko čia ir dabar ,o kažkokios spintutės mėnesiais reik laukt😁
Atsakyti

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 16:56, parašė: Apie užmiestį tikrai sakei kad nenori
Nu nežinau,bet čia joks ne užmiestis,miestas.ten kur autikas važiuoja su talonėliais ,ten miestas.
Atsakyti

Bet ar geriau būtų gėjus?

Man tai ne, geriau vistiek moteris. Nors toleruociau bet kokiu atveju 

Na,, posto tikslas buvo parasyt, kad as puikiai suprantu Intemora ir jos poziuri. 

O del homoseksualumo, tai yra kaip yra, nelabai ten pasirinksi.  Siais laikais problemos del to nera, su +30 m.moterim siaip ar taip vaiku nebebutu...

Atsakyti

Ai ,prisiminoau vyro dėdė vedė 20metų vyresnę.tai jo tėvai taip ir numirė  ,nesusitaikę su tuom.leisdavo atvažiuot vienam ir važinėjo vienas.

Vaikų neturėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 16:09

Amadėja*, 10 Rgs 2020 - 17:04, parašė: Na,, posto tikslas buvo parasyt, kad as puikiai suprantu Intemora ir jos poziuri. O del homoseksualumo, tai yra kaip yra, nelabai ten pasirinksi. Siais laikais problemos del to nera, su +30 m.moterim siaip ar taip vaiku nebebutu...
Nu man geriau,aš anūkų sulauksiu, jei ką🤣🤣🤣
Atsakyti

Na,, posto tikslas buvo parasyt, kad as puikiai suprantu Intemora ir jos poziuri. 

O del homoseksualumo, tai yra kaip yra, nelabai ten pasirinksi.  Siais laikais problemos del to nera, su +30 m.moterim siaip ar taip vaiku nebebutu...

Na vaikų būtų, kai nusibostu pvz su ta moterim gyvent ir susirastų jaunesnę 😀. Tuo tarpu gėjus jau turi daugiau problemų, nes surrogatine motinystė Lt neįteisinta 

Atsakyti

Nu man geriau,aš anūkų sulauksiu, jei ką🤣🤣🤣

Taip, lesbietems paprasčiau 🤣

Atsakyti

Nu kodėl su 30+ vaikų nebūtų. Būtų. Jei tik ji norėtų, būtų ir ne vienas. Su 40 - mete jau mažėja galimybės, bet ir tai didelė tikimybė, kad būtų. (Aš tai saugaus nuo nėštumo pvz) Mano močiutė 42 pagimdė paskutinį vaiką, bendradarbės dukra antrą vaiką pasigimdė 45. Su 15 metų jaunesniu vyru...

Atsakyti

Ai ,prisiminoau vyro dėdė vedė 20metų vyresnę.tai jo tėvai taip ir numirė  ,nesusitaikę su tuom.leisdavo atvažiuot vienam ir važinėjo vienas.

Vaikų neturėjo.

O vat būtų susitaikę, būtų kartu daugiau laiko leidę ir daugiau sūnaus dėmesio matę. O db numirė pikti ir vieniši 

Atsakyti

Oj, Gaile, juokiuos balsu 😄

Atsakyti