Amadėja*, 10 Rgs 2020 - 15:17, parašė: Na, tai dar ir tevas yra gi. Ir Intemora jo nuomone zino. Buc as irlb.nelaiminga, jei sunus pristatytu 40-mete kaip drauge savo. Net nupurteNe ne ką tu ,čia dar švelnu.50_metę.
Bandžiau skambint į baldų rojų,bet nieks negali man pasakyt,nes ten gi tų firmelių pilna.
Ber ner galvąbskaudėt pradėjo.ir svarbiausua aš tiksliai pamenu kur padėjau.į kokį stalčių,kad nebūtų taip kaip yra dabar🤦♀️
Amadeja, o tave tavo vaikai privalo laiminga padaryt? As manau, kad save.
Vaikai, buna, prasigeria, nusinarkasina, suserga mirtinom ligim, mirsta,palieka seneliams vaikus uzaugint... ko tik nebuna, kokiu tragediju.. o cia...
GAILE*, 10 Rgs 2020 - 16:07, parašė: Tu turi 1 maža dukrą, kuri nei pati dar nežino kas jai nepatinka. Taip kad nespjaut į šulinį. Jau su tuo kaip faina butas mieste ir kaip lievai namas užmiestyje kažkada prisisnekejai 🤣Niekada nesakiau,kad lievai namas.visada sakiau ,kad noriu,tik neįpirksim.dar anoj temoj. Dėl drakoniuko jo.berniukai yra fui😁 Vat ėjau šiandien per savo rajoną,net širdis dainavo.ir aš čia gyvenu.ir aš😁😁😁
Niekada nesakiau,kad lievai namas.visada sakiau ,kad noriu,tik neįpirksim.dar anoj temoj. Dėl drakoniuko jo.berniukai yra fui😁 Vat ėjau šiandien per savo rajoną,net širdis dainavo.ir aš čia gyvenu.ir aš😁😁😁
Tu ne kart esi sakiusi kad gyvent užmiestyje yra nesąmonė. Kas tau reikia Akropolio batų kalno ir kavinių už kampo
GAILE*, 10 Rgs 2020 - 16:34, parašė: Tu ne kart esi sakiusi kad gyvent užmiestyje yra nesąmonė. Kas tau reikia Akropolio batų kalno ir kavinių už kampoNesakiau nesakiau.sakiau,kad gerai,kad galiu arti pašiaužiot,bet kad nenoriu namo.neee. Dar pamenu pokalbį,kai buvo ,kas geriau.ir pamenu,kad sakiau,sutinku ,kad namas geriau,bet mano vyras nesutinka,čia didelis reikalas ir turbūt nepasirašys. Bet fai man visiškai netrukdo .vakar nuvariau į akrą,į zarą,papirkau ko norėjau į douglą,drogą,ir vyras paėmė iš jo.ir taip gera gera.važiuoju upės pakrante namo.
O dar tokioj vietoj,kad gausim.nepilnas pusvalandis ir miestas ir kelios min iki stotelės.čia iš vis.kai mes niekad name nei vienas negyvenę, tiesiog pasidairydavom ir pasvajodavom.pasirodo svajonės pildosi.