Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kuo čia blogiau.nieko.prieš lesbietes neturiu,bet prieš 50mečius ir paauglius turiu.

As irgi ne. Bet savo dukrai tos  laimes nelinkeciau. 

Atsakyti
Vienintelis normalesnis destytojas buvo kazkoks ukrainietis kapitonas ,deste visuomenes moksla ,politika ir partijos idejas. Visada su uniforma. Visi kiti - megstantys isgert ir senoki ,svelniai tariant biggrin.gif Bet budavo tobulinimosi kursai gamybininkams, ten jau ir grazesniu vyru atvaziuodavo biggrin.gif
Atsakyti

*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 13:50, parašė: As irgi ne. Bet savo dukrai tos laimes nelinkeciau.
Nafig, jau geriau nei senas diedas.jei jau rinktis.
Atsakyti

Intemora, tylek. Ir labai labai tylek. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 10, 12:52)
<p>Intemora, tylek. Ir labai labai tylek. </p>

Na intemora tai jau moka pasisakyt . biggrin.gif
Atsakyti

As 11 klasej buvau isimylejus karinio mokytoja, karininka. Tikrai virs 30 jam buvo. Charizmatiskas buvo, nors visai nedailus. 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 13:52, parašė: Intemora, tylek. Ir labai labai tylek.
Ne ,kaip tik rėksiu .jei kas dar lagalvos ir išsižios,kad mano dukros su seniu susidėtų. Sakau,geriau lesbietė.bet irgi ne,oi patinka berniukai. Viskas ,nebenervuokit manęs. https://www.lrytas.l...e-jus-16274154/ Va čia taip tip top apie mane.3 figūra.
Atsakyti

Acqua Alta, 10 Rgs 2020 - 13:54, parašė: Na intemora tai jau moka pasisakyt .
Ne,čia tik tu tokią nuostabą keli.

Šviesmečiai man iki tavo pasisakymų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 13:08

Tiesa sakant, nebuciau pagalvojus, kad tu  gali buti tokia isteriskai kategoriska.

Man tai dzin, jeigu jai, dukrai, gerai, kodel man turetu buti blogai???

Kad ir su 40 metu vyresniu, kas man darbo? 

Atsakyti

*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 13:58, parašė: Tiesa sakant, nebuciau pagalvojus, kad tu gali buti tokia isteriskai kategoriska. Man tai dzin, jeigu jai, dukrai, gerai, kodel man turetu buti blogai??? Kad ir su 40 metu vyresniu, kas man darbo?
Pabaiga.nebenoriu tęst.
Atsakyti

Tiesa sakant, nebuciau pagalvojus, kad tu  gali buti tokia isteriskai kategoriska.

Man tai dzin, jeigu jai, dukrai, gerai, kodel man turetu buti blogai???

Kad ir su 40 metu vyresniu, kas man darbo? 

Na, tai dar ir tevas yra gi. Ir Intemora jo nuomone zino. 

Buc as irlb.nelaiminga, jei sunus pristatytu 40-mete kaip drauge savo. Net nupurte  :bijau2:​ 

Atsakyti

Aš tai turiu rimtą problemą.pirkau spintą liepos 24vegetarei.terminas 4_6savaitės.nu galvoju paskambinsiu.ir neberandu tos sąskaitos.*** susinervavau.laukt dar ar jau važiuot ieškot.nes sakė,kad  paskambins.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 14:26