Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mano namuose nieks nevercia est nemegstamo maisto, nes aciu Die, ne karo metas, galime rinktis ka valgyti.

Ir tai nieko bendro su pagarba neturi. Zmones kartais nenori konfliktuoti, o mintyse gal tave fryku fryke laiko, o ne gerbia. 

Atsakyti

O tu tokio mazo vaiko nepasiilgsti? Na, man po 1,5 val jau noredavosi namo raut :)

Tai tu mama vista.Buciau ir savaitei atidavus, zinodama, kad jam viskas gerai. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 11, 11:38)
<p>O mano namuose nieks nevercia est nemegstamo maisto, nes aciu Die, ne karo metas, galime rinktis ka valgyti.
</p><p>Ir tai nieko bendro su pagarba neturi. Zmones kartais nenori konfliktuoti, o mintyse gal tave fryku fryke laiko, o ne gerbia. </p>

Bet kai mes zento namuose ,mes laikomes zento taisykliu. Nors ten taisykles tik apie elgesi su katinu ir peciaus kurenimo ypatumai.
Tesiog padarem paprastai - kieno troba to ir taisykles.
Gaunasi visai harmoningai.
Amadeja ,tu rimtai? Uzburia?
O vaikus palikdavau bet kam,kas pazadedavo juos grazint gyvus biggrin.gif
Gi isprotet galima ,reikia gi kazkokiu pertrauku .
Selija ,zinau kad iejom i amzinos konfrontacijos zona mes abi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 rugsėjo 2020 - 11:47

As dabar nei itikt mb mamai bandau, nei i akis sokt. Graziai, mandagiai ir tiek be ten kazkokiu sentimentu :)

Kazkaip labai man viskas "nusistovejo" tuo klausimu :)

O vat su exo tevais santykiai kazkokie siltesni, nors bendraujam dabar visai mazai. Tiesiog zmones kitokie turbut. 

O skirtumas tame, kad jie neisskiria anuko ir neanuko... Pvz.jei kazka simboliskai dovanoja, tai abiems. O mb tevai TIK savo anukui. 

Atsakyti

Ojei, jei turi viską suvalgyti, net jei nemėgsti, tai va čia tikra bėda būtų😄

Aš pvz iš karvės pamelžto pieno negaliu valgyti. Nes jis man smirda ir skonis, kaip zoosode prie kupranugarių stovint, neša. Esu kažkada suvalgiusi, bet panika buvo, nu jūs įsivaizduojat, kokia... Tai gražiai pasikalbėjom, bet tik po ilgo laiko, kad nu labai nepratus aš. Kaunas, asfaltas, visgi... nu, suprato mane. Neliepia valgyti sriubos su tuo pienu balintos. Galima atsisakyti ir pvz bulvių prie kotleto. Žodžiu, jei dar tai būtų, tada..... Bet negali visos blogybės vienam žmogui supulti 😄😄😄

Atsakyti

Var aš altai patikčiau bent vienu klausimu.viską valgau ir už viską dėkoju ir viskas man skanu.🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 09 11, 13:05)
<p>Var aš altai patikčiau bent vienu klausimu.viską valgau ir už viską dėkoju ir viskas man skanu.🤣🤣🤣</p>

Net kupranugari? Tiesa sakant ,nemanau kad juos isvis valgo ,nes jie ilgai gyvena.
Nepatiktum, as sugebu sumanipuliuot ,kad tokie sveciai ,kaip gimines ,patys gamintusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 rugsėjo 2020 - 13:26

Bet tai tu, Alta, irgi labai miela zentu atzvilgiu, zinai, kad cukiniju nemegsta, o vistiek gamini. Lyg daugiau ner ko gaminti. 

Jokios konfrontacijos, diskusija.

As tai viska edu. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 09 11, 12:19)
<p>Ojei, jei turi viską suvalgyti, bet panika buvo, nu jūs įsivaizduojat, kokia... Tai gražiai pasikalbėjom, bet tik po ilgo laiko, kad nu labai nepratus aš. Kaunas, asfaltas, visgi...

Pernai kaip tik su mona aptarinejom aleksoto vidury besiganancia karve.
Sakykim ,ziuriu i grozi su ironija, lukavaja.
Atsakyti

Pernai kaip tik su mona aptarinejom aleksoto vidury besiganancia karve.
Sakykim ,ziuriu i grozi su ironija, lukavaja.

Tai būdavo būdavo. Ir apie urmo bazės apylinkes ir arklys, ir karvė. Ir Šilainiuose ganėsi arklys kadaise. Pakrašty, gal visai ant ribos, o gal ir skaitėsi Šilainiai 😊

Atsakyti
oj..kokiu kepenu, plauciu, inkstu ar panasiu bjaurybiu ne tik kad uosviene, net pats prezidentas neikistu smile.gif
Atsakyti

oj..kokiu kepenu, plauciu, inkstu ar panasiu bjaurybiu ne tik kad uosviene, net pats prezidentas neikistu smile.gif

Kaip tavo ranka laikos?

Atsakyti