Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Fėja* @ 2020 09 11, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72705079" data-time="1599826228"><div><p>oj..kokiu kepenu, plauciu, inkstu ar panasiu bjaurybiu ne tik kad uosviene, net pats prezidentas neikistu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip tavo ranka laikos?</p>

O tu dar atsimeni..as jau pamirsau biggrin.gif Praejo per pora-trejeta dienu.. smile.gif
Atsakyti

Plauciai man irgi fe, bet kiti subproduktai tai tik duok... 

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Rgs 2020 - 15:31, parašė: Plauciai man irgi fe, bet kiti subproduktai tai tik duok...
Kad plaučių gal ir nevalgius.neprisimenu.
Atsakyti
Gal suvalgyciau kazka is tu bjaurasciu, jei nezinociau, kas tai. Jei butu skanu, nezinociau, ka valgau, tai suvalgyciau smile.gif Bet paprastai kas nors vis tiek isduoda, kad tai ne normali mesa..kvapas pvz. Kazkada Rygoj su drauge susalom ir uzejom i kavine kokios karstos sriubos suvalgyt. Meniu parasyta chicken...soup. To zodzio...angliskai ne viena nezinom. Nu ok..imam, vis tiek vistiena. Vat ir valgau ir jauciu, kad man smirda ta mesa, kad toli grazu ten ne chicken smile.gif Tai tik skystima issiurbiau biggrin.gif Veliau paguglinom..vistienos skrandziu sriuba...fek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 11 rugsėjo 2020 - 14:47

Plautine desra darydavo iskart po skerstuviu pas mus. Plaucius sumaldavo kartu su mesa, padarydavo desras, jas sviezias virdavo. Daugiau patiekalu su jais nezinau. 

Sunio mano skanestai dziovinti plauciai. 

Atsakyti

O vistu skrandukai tai labai skanu. Ir parukyti, ir net is vandens istraukti. Grynas raumuo. 

Atsakyti

https://www.delfi.lt...a.d?id=85215405

Nu va, dabar pažiūrėsiu, kaip jie išduos. Visus pabėgėlius visada išduodavo šita šalis. Išskyrus dabartinius islamo valstybės gyventojus ir panašius

Atsiprašau, žinau, kad tamstoms labiau norisi kalbėti apie moteriškus dalykus, tai aš čia taip įsiterpiau. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 11, 15:53)
<p>O vistu skrandukai tai labai skanu. Ir parukyti, ir net is vandens istraukti. Grynas raumuo. </p>

koks raumuo..bjaurybe kazkokia..man net sirdis ne raumuo biggrin.gif
Atsakyti

O tu tokio mazo vaiko nepasiilgsti? Na, man po 1,5 val jau noredavosi namo raut :)

Kažkaip ne. Galvojau gal stresuosiu ir pan., bet ne, viskas labai gerai, reikės bandyti dažniau taip daryti :D 

Atsakyti

Nenoriu jokių dubproduktų, kažkaip fui veu. Tik liežuvis delikatesas :D

Atsakyti

As net inkstus mokedavau skaniai padaryt. Kai verdi, tai myzalais smirda, bet nuverdi keliais vandenim, ir nelieka. Tada pjaustai mazais plonais griezineliais, volioji miltuose, biski apkepini ir patroskini su daug svogunu ir ptieskoniu. 

Oi, kiek visko darydavau kazkada... 

Atsakyti

neskamba viliojanciai :D Net skaniai neskamba :D

Atsakyti