Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nevalgau chalvos ir saldainiu su chalva bei kartaus sokolado. 

Atsakyti

neatsimenu, kada apskritai desra pirkau :)

Atsakyti

Aš tik kraujiniu patiekalu nevalgau 

Atsakyti

Aš tai mėgstu subproduktus, tik plaučių neragavus, nes niekas negamino tokių. Bet būčiau ragavus. Inkstai man labai skanu... kraujinių patiekalų jokių nesu ragavus. Vėdarai paprasti - labai skanu 😋

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 11, 18:13)
<p>Nevalgau chalvos ir saldainiu su chalva bei kartaus sokolado. </p>
[right][snapback]72705206[/snapback][/right]

Kodėl ? Per saldu? Nevalgau subroduktų, britku man ir liežuvio ne ne, tiesiog negaliu. Perlai verdu širdeles, o smarvė, baisu... o jei dar myžalu smirdėtų-ne, nu nafik valgyti tuos subroduktus, juk ne karo metas.
Intemora, į tavo žinutę, o kodėl jie tave mylėt turi, vyro tėvai, kodėl? Besąlygiškai mylimi tik vaikai ir tai nevisi tėvai taip galvoja. Jei reiktų rinktis, geriau sūnus su vyresne, ne su gėjum. Ir nespjauk, oi nesakyk, man taip nebus, gyvenimas kaip tėškia, tai nežinai ką daryti...
Atsakyti

man tai visi lietuviški mėsos produktai, pvz dešrelės, dešros ir kt. yra žiauriai per sūrūs.  Negalėjau niekada valgyti. Ir visokie pusgaminiai, tų tai šimtą metų neragavus, bet manau, kad nepasikeitė. Atrodo, kažkas gamintojams moka pinigus, kad daugiau druskos pridėtų. Ir mb tą patį sako. Reiškia, neišsigalvoju.

Net ir baliuose, pastebėjau,  patiekalai visada persūdomi. 

Atsakyti

As surokai megstu. 

Nainai, nu patinka subproduktu skonis, visai kitoks, nei mesos.

Atsakyti

Pritariu viskam išskyrus aštrų. Mėgstu aštriai 

Dar prie tavo išvardintų pridėčiau kepta kietą mėsa, kaip žabas, pervirtus makaronus, Ir nešviežius riebalus

O taip. Nepaminejau nesvieziu riebalu! Jie yra kazkas baisaus belen kokiu pavidalu...

O astrus maistas tai man kaip koks, kaip kada :) astrus samarliakai gali but ok, bet buna, kad negaliu valgyt :)

Bet as jauciu tiesiog atpratau, nes mb nemegsta....

Mesa astriai praktiskai visada skanu. Ypac, jei tai koks korejietiskas patiekalas.

Atsakyti

Lenkijoj uzpernai specialiai fliaku sriuba pirkau. Man visai skani buvo. 

Atsakyti

man tai visi lietuviški mėsos produktai, pvz dešrelės, dešros ir kt. yra žiauriai per sūrūs.  Negalėjau niekada valgyti. Ir visokie pusgaminiai, tų tai šimtą metų neragavus, bet manau, kad nepasikeitė. Atrodo, kažkas gamintojams moka pinigus, kad daugiau druskos pridėtų. Ir mb tą patį sako. Reiškia, neišsigalvoju.

Net ir baliuose, pastebėjau,  patiekalai visada persūdomi. 

Speju tam, kad nesugestu.

Sia tema kalbant, tai labai maloniai nustebino zuvys tiesiai is rukyklu (isbandem 2, abiejose ok). Druskos tobulai kiek reik.

Atsakyti

Lenkijoj uzpernai specialiai fliaku sriuba pirkau. Man visai skani buvo. 

feee..vien paziuret slykstu i tuos mesgaliu draiskalus  :bijau2:​ 

Atsakyti

As surokai megstu. 

Nainai, nu patinka subproduktu skonis, visai kitoks, nei mesos.

Siaip gerai tie subproduktai. Juose yra daug reikalingu mikro elementu. 

Pagal ideja yra labai blogai valgyti isskirtinai tik mesa... 

Atsakyti