Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na gerai. O tos delikatesu vadinamos austrės jums labai skanios? Man tai ne.

Visada sakiau, kad sūryme plaukiojantis skreplys, neapkenčiu. Bet kam skanu, nesmerkiu. :D​ 

Atsakyti

Oj, paskaičiau dabar...Atsisuks į Intemorą damoklo kardas visais negražiausiais pavidalais. Aš tiek kažkada esu prineigus ir išsižadėjus, kas paskui tiesiog įvyko. Todėl dabar jau balon nespjaunu,o Intemora kai užsukta kartoja ne ne, jau jos dukros stebuklingos, taip nenutiks...Beje, taip gal ir nenutiks, pencinyko neįsimylės, ale atsilieps kitoj srity ir dar baisesne forma. Nelinkiu, neduok, dieve, ale šitaip atsitinka.

Atsakyti

Nei skanios ne neskanios man. Valgyt galiu, bet ne stebuklas 

Atsakyti

Visada sakiau, kad sūryme plaukiojantis skreplys, neapkenčiu. Bet kam skanu, nesmerkiu. :D​ 

Žinai, tai kad tas skreplys man ir Moet&chandon plaukiojantis nebūt skanus :B​ 

Atsakyti

Žinai, tai kad tas skreplys man ir Moet&chandon plaukiojantis nebūt skanus :B​ 

nu tai ismeti skrepli ir isgeri Moet..ot beda :D

Atsakyti

Būna labai normalių fliakų kai kuriose jų kavinėse. O tos, kur Biedronkoj, tai nelabai. Šiaip visai neblogas dalykas, ypač žiemą.

--

O jau taip bjaurėtis? Vėdarus tai kapojat. O į ką prikimšta ta bulbių masė?

Vėdarų nekapojam. Smirdž. Tik mano anyta moka taip pagamint, kad kąsnį dą nuryju.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 11 Rgs 2020 - 20:19, parašė: Oj, paskaičiau dabar...Atsisuks į Intemorą damoklo kardas visais negražiausiais pavidalais. Aš tiek kažkada esu prineigus ir išsižadėjus, kas paskui tiesiog įvyko. Todėl dabar jau balon nespjaunu,o Intemora kai užsukta kartoja ne ne, jau jos dukros stebuklingos, taip nenutiks...Beje, taip gal ir nenutiks, pencinyko neįsimylės, ale atsilieps kitoj srity ir dar baisesne forma. Nelinkiu, neduok, dieve, ale šitaip atsitinka.
Tai aš nesakau nieko,gali prasigert ir dar ką nors,bet pensinko jaunystėj neįsimylės.
Atsakyti

Vėdarų nekapojam. Smirdž. Tik mano anyta moka taip pagamint, kad kąsnį dą nuryju.

Tai ta specifine smarve ir skani. Reikia gerai sukepint.

Nieko tu nezinai, Intemora. Nei kiek kartu jos tekes, nei uz kokio amziaus vyru. 

Atsakyti

Keltis anksti ryte man darosi iššūkis, bo jau tamsu, eit į vonią šalta. Prasideda visi rudens "malonumai".

Atsakyti

Tik kartą teko ragauti...nu kažkaip susikaupiau ir nugurkiau 😆🙈  šį kartą geriau nelyginsiu su niekuo 🤣🤣🤣

Atsakyti

Man austres turi savotiska skoni. Valgiusi pora kartu. 

Atsakyti

Aš nevalgius austrių. Ragaučiau 😊

Atsakyti