Na gerai. O tos delikatesu vadinamos austrės jums labai skanios? Man tai ne.
Visada sakiau, kad sūryme plaukiojantis skreplys, neapkenčiu. Bet kam skanu, nesmerkiu.
Oj, paskaičiau dabar...Atsisuks į Intemorą damoklo kardas visais negražiausiais pavidalais. Aš tiek kažkada esu prineigus ir išsižadėjus, kas paskui tiesiog įvyko. Todėl dabar jau balon nespjaunu,o Intemora kai užsukta kartoja ne ne, jau jos dukros stebuklingos, taip nenutiks...Beje, taip gal ir nenutiks, pencinyko neįsimylės, ale atsilieps kitoj srity ir dar baisesne forma. Nelinkiu, neduok, dieve, ale šitaip atsitinka.
Būna labai normalių fliakų kai kuriose jų kavinėse. O tos, kur Biedronkoj, tai nelabai. Šiaip visai neblogas dalykas, ypač žiemą.
--
O jau taip bjaurėtis? Vėdarus tai kapojat. O į ką prikimšta ta bulbių masė?
Vėdarų nekapojam. Smirdž. Tik mano anyta moka taip pagamint, kad kąsnį dą nuryju.
Madam pareis veliau, 11 Rgs 2020 - 20:19, parašė: Oj, paskaičiau dabar...Atsisuks į Intemorą damoklo kardas visais negražiausiais pavidalais. Aš tiek kažkada esu prineigus ir išsižadėjus, kas paskui tiesiog įvyko. Todėl dabar jau balon nespjaunu,o Intemora kai užsukta kartoja ne ne, jau jos dukros stebuklingos, taip nenutiks...Beje, taip gal ir nenutiks, pencinyko neįsimylės, ale atsilieps kitoj srity ir dar baisesne forma. Nelinkiu, neduok, dieve, ale šitaip atsitinka.Tai aš nesakau nieko,gali prasigert ir dar ką nors,bet pensinko jaunystėj neįsimylės.