Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labas rytas 🌹

Ūjėzau, sapnavau, kad mano mama atvedė kažkokį  seną diedą, supažindino mane ir aš jam patikau. Kalbėjo ten kažką, įtikt bandė, už rankos ėmė  :blink:  :blink: Galvoju, kaip išsisukti, aš nenoriu su juo laikytis už rankos🤢 Paskui žiūriu, jau nesilaikom, valio, kaip gerai  :D Ir prikėlė žadintuvas iš to sapno. Valio valio, kap gerai, kad užstatytas buvo  :D Rytojui jau išjungiau. Tikiuosi tokių nesąmonių nesapnuosiu ir saldžiai miegosiu  :D 

Atsakyti

Nu būna ir man, ką pašnekam ir prisapnuoju.

Mes tai sodyboj,faina ,tik žmonių nepažįstu.iš vyro darbo,tai gerai,kad vegetarė važiavo.🤣

Atsakyti

Ale ankstyvos kokios. Aš sapnavau direktorių, tik nežinau kokiu klausimu jis buvo pas mane atėjęs :hmm:​ 

Atsakyti

Nu būna ir man, ką pašnekam ir prisapnuoju.

Mes tai sodyboj,faina ,tik žmonių nepažįstu.iš vyro darbo,tai gerai,kad vegetarė važiavo.🤣

Oj, su vyro darbu, kiek esam prisibaliavoję visokiose sodybose 👍

Pradžioj tikrai nelabai jauku būdavo, kai nepažįsti nieko, jei vyras kažkur bendrauja, ar dalyvauja kokiuose žaidimuose, tai žiūri, "sergi", bet nuobodoka, šiaip jau. O vakare tai jau būdavo smagiau 😄 O link nakties, tai išvis, lyg studentavimo laike 😄🍾🍷🍸🥂🍹🍻 Su šokiais 😁

Bet jau keli metai, kai MB darbas į sąskrydžius be antrų pusių kviečia. Per brangu jau pasidarė 😔

Atsakyti

Ale ankstyvos kokios. Aš sapnavau direktorių, tik nežinau kokiu klausimu jis buvo pas mane atėjęs :hmm:​ 

Neprisimeni? Gal už rankos palaikyt norėjo? 😄😄😄

Atsakyti

Fėja*, 12 Rgs 2020 - 08:19, parašė: Oj, su vyro darbu, kiek esam prisibaliavoję visokiose sodybose 👍 Pradžioj tikrai nelabai jauku būdavo, kai nepažįsti nieko, jei vyras kažkur bendrauja, ar dalyvauja kokiuose žaidimuose, tai žiūri, "sergi", bet nuobodoka, šiaip jau. O vakare tai jau būdavo smagiau 😄 O link nakties, tai išvis, lyg studentavimo laike 😄🍾🍷🍸🥂🍹🍻 Su šokiais 😁 Bet jau keli metai, kai MB darbas į sąskrydžius be antrų pusių kviečia. Per brangu jau pasidarė 😔
Ai,čia dar užsieniečių pilna ,visom kalbom kalba🤣 Kad nepasidarė man smagiau.pasiėmiau vyno ir sedėjau ant liepto prie ežero su vegetare. Aš jų nepažįstu,nežinau apie ją kalbėt,nu šnektekėjau dėl mandagumo,aišku.dabar pusryčiai,man net nejauku nusileist. Ten kažkokie mandagumo šūksniai,kikenimai,pasilabinimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 rugsėjo 2020 - 07:26
QUOTE(Intemora @ 2020 09 11, 19:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72705302" data-time="1599844793">Madam pareis veliau, 11 Rgs 2020 - 20:19, parašė: Oj, paskaičiau dabar...Atsisuks į Intemorą damoklo kardas visais negražiausiais pavidalais. Aš tiek kažkada esu prineigus ir išsižadėjus, kas paskui tiesiog įvyko. Todėl dabar jau balon nespjaunu,o Intemora kai užsukta kartoja ne ne, jau jos dukros stebuklingos, taip nenutiks...Beje, taip gal ir nenutiks, pencinyko neįsimylės, ale atsilieps kitoj srity ir dar baisesne forma. Nelinkiu, neduok, dieve, ale šitaip atsitinka.</blockquote> Tai aš nesakau nieko,gali prasigert ir dar ką nors,bet pensinko jaunystėj neįsimylės.

O tu dieve, moterie. Tu bent suvoki ka tu cia postini?
Geriau tegu isimyli visus seneliu namus, o ne kokia priklausomybe suserga. Meiles ir aistros be tokiu baisiu pasekmiu palyginus praeina.
Atsakyti

Pamenu, vienam iš paskutiniųjų jo darbo sąskrydžių, buvo užduotis dainuoti karaoke. Ir tipo komisija buvo, kaip talentuose, ar x faktoriuj. Nu MB "išstatė" mane 😄 Aš nžn, nesuprantu, kaip aš sutikau  :oh: Nu, jis tikrai muzikinės klausos neturi, aš, tipo turėjau jį gelbėt.... O - M - G 😄 Aišku, praėjo viskas ten čiki. Po to labai daug žmonių mane kalbino 😄 Geras jausmas buvo po to :D​ 

Atsakyti

Žiūrėjom su MB "Pasaulio puodai" (😄😄)  Tai sužinojau dar vieną gurmanišką dalykėlį. Žodžiu, Ukrainoj restoraną rodė, ten kepė Juodojoj jūroj pagautą plekšnę, kuri neturi žvynų, bet turi spyglius ant odos. Tai kepa tą plekšnę su oda ir spygliais ir tipo prakandi spygliuką ir iščiulpi syvus  :hmm: 

Atsakyti

nea..nei zinau misku ir bijau paklyst :D

zinau verte, sakai... Kazi kazi..neprasideciau su vedusiais losejais :D

Nu... Buna

Atsakyti

Žiūrėjom su MB "Pasaulio puodai" (😄😄)  Tai sužinojau dar vieną gurmanišką dalykėlį. Žodžiu, Ukrainoj restoraną rodė, ten kepė Juodojoj jūroj pagautą plekšnę, kuri neturi žvynų, bet turi spyglius ant odos. Tai kepa tą plekšnę su oda ir spygliais ir tipo prakandi spygliuką ir iščiulpi syvus  :hmm:

as labai megstu riebia plesne, man tiktu..

Atsakyti

as labai megstu riebia plesne, man tiktu..

Plekšnė tai jo, bet tuos spyglius?  :hmm: Aš tai juos palikčiau 😊

Atsakyti