Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Plekšnė tai jo, bet tuos spyglius?  :hmm: Aš tai juos palikčiau 😊

Juose zuvu taukai turbut, isciulpciau. 

Atsakyti

Juose zuvu taukai turbut, isciulpciau. 

Sakė ten labai skanu, panašiai, kaip čiulpiant krevetės galvą  :huh2:​ 

Atsakyti

Acqua Alta, 12 Rgs 2020 - 08:44, parašė: O tu dieve, moterie. Tu bent suvoki ka tu cia postini? Geriau tegu isimyli visus seneliu namus, o ne kokia priklausomybe suserga. Meiles ir aistros be tokiu baisiu pasekmiu palyginus praeina.
Ką čia amžiais nusišneki.nesakau,kas geriau,sakiau ,kad labiau tikėtina.
Atsakyti

Va,nu sakau,kad labiau tikėtina.mamos pėdomis seks.

Visai patikt pradeda.🙊

Atsakyti

Laukiu diedo is turgaus, varysim i Girulius grybu snipinet. 

Atsakyti
Negaliu ,dabar baltarusiai taip kalba- pradeda kelis sakinius baltarusiskai, paskui pavargsta ir varo rusiskai. Jusu wilno baltarusijos tautos vade - taip pat.
Cia as turbut su pinot turiu naivia vilti apie politika pasikalbet biggrin.gif
https://ru.wikipedia...
kazi sita filma jau ziurejom? Cia apie baltarusija siaip ,turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 rugsėjo 2020 - 11:41

Kalbėk tu apie ką nori.kodėl reik prievartaut tą pokalbį,kažką pasakai,tai arba užkabina,arba ne,prisijungi arba ne.

Atsakyti

Mano naktis Snd tai su juodojo humoro elementais.

Atskridom vakar į Kiprą, apsigyvenom tokiam mažam apartamentų viešbutyje. Karšta, ~36c. Naktį pabundu eit į tulika ir sumaišiau wc duris su lauko durimis (jos šalia). Išeinu į viešbučio koridoriu ir durys uzsitrenkia. Aš nuoga stoviu koridoriuje 1 val nakties 🤣. MB miega, beldžiu, negirdi, nepabunda 😱. Beldžiu garsiau ir ilgai. Išlenda iš gretimo apartamentų porelė, moteris man paskolino rankšluostį 😂. Ačiū jai bent už tai. Po to dar is gretimo išlindo vaikinas. Nu žodžiu kokį pusvalandį tankiau duris kol MB prizadinau. Snd visus krumplius nuo beldimo skauda, sutine net 😅

Atsakyti
Geras cia biggrin.gif Tai kam eit i ta koridoriu, jie pradarius duris matai, kad ten ne tulikas? biggrin.gif
Atsakyti

Geras cia biggrin.gifTai kam eit i ta koridoriu, jie pradarius duris matai, kad ten ne tulikas? biggrin.gif

Nu nesuvokiu žinok kaip aš taip sugebėjau. Matyt miegodama ėjau. Nes skiriasi ir rankena, ir tos durys tokios sunkios. Ale sugebėjau vistiek išeit 🤣

Atsakyti

Arba tos 3 taurės vyno man išjungė mąstymą visai 😂

Atsakyti

Nu nesuvokiu žinok kaip aš taip sugebėjau. Matyt miegodama ėjau. Nes skiriasi ir rankena, ir tos durys tokios sunkios. Ale sugebėjau vistiek išeit 🤣

Nu cia sakes...  :lol:​ pas 

Atsakyti