Jei aš turėčiau tiek drąsos parizikuot nors kiek. Bet neturiu. Būčiau nulėkus į Toskaną. Bet bijau.
Ir mb stotų piestu. Ir invalidų namie yra, ir gyvūnų, žodžiu, nėra laisvės žmogui, dėl namų ir dėl koronos. Esu tokia "parišta", visom prasmėm.
Jei aš turėčiau tiek drąsos parizikuot nors kiek. Bet neturiu. Būčiau nulėkus į Toskaną. Bet bijau.
Ir mb stotų piestu. Ir invalidų namie yra, ir gyvūnų, žodžiu, nėra laisvės žmogui, dėl namų ir dėl koronos. Esu tokia "parišta", visom prasmėm.
Tai Kipre sergamumas gi 3 kartus mažesnis nei Lt. Čia jie mūsų bijot turi 🤣
Na pastebejau ,kad politines diskusijos kazkodel kerta per hormonus zmonems. O ne turetu. Visai neturetu.
Suprantu del ligotu namiskiu ,rizika visgi,o kokie gyvunai? Karve isitaisei,melzt reikia?
Nelabai įsivaizduoju, kas prižiūrėtų senolį, ir kaip senolis prižiūrėtų šunį. Kartą bandė išvesti į lauką, bet buvo galva žemyn nutemptas nuo kalniuko. Paskui kelias dienas gaivaliojosi. Kokia kalba gali būti.
Tiesiog yra tokių dalykų, dėl kurių nerimaučiau, nervinčiausi, ir nebūtų man laimės kelionėje.
O aš noriu susikoncentruot ir būti rami. Atsiroboti. O ne kas valandą atsakinėti į skambučius. Tai tiek, kas liečia namiškius.
Mane tai kadangi šiltas oras, jūra ir geras maistas labiausiai domina, tai tinka beveik bet kur, jei tai yra. Na dar gera kaina svarbu
Ai, mane ne tas domina. Tiksliau tai nedomina. Niekada nevažiuoju pasyviai kažkur relaksuotis. Turiu apžiūrinėt ir tyrinėt. Čia kaip kam. Nesideginu ir nesimaudau. Ir t.t.