Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei aš turėčiau tiek drąsos parizikuot nors kiek. Bet neturiu. Būčiau nulėkus   į Toskaną. Bet bijau.

Ir mb stotų piestu. Ir invalidų namie yra, ir gyvūnų, žodžiu, nėra laisvės žmogui, dėl namų ir dėl koronos. Esu tokia "parišta", visom prasmėm.  :D 

Atsakyti

Tai va, aš irgi pamaniau - esu bailė 😊

Atsakyti
Na pastebejau ,kad politines diskusijos kazkodel kerta per hormonus zmonems. O ne turetu. Visai neturetu.
Suprantu del ligotu namiskiu ,rizika visgi,o kokie gyvunai? Karve isitaisei,melzt reikia?
Atsakyti

Gailės situacija, tai bent dieną praskaidrino :D 

Nes kažkaip per klaidą sugebėjau pažiūrėt filmą " Me before you". Žiauriai geras, ale ne mano slabniems nervams...

Atsakyti

Jei aš turėčiau tiek drąsos parizikuot nors kiek. Bet neturiu. Būčiau nulėkus   į Toskaną. Bet bijau.

Ir mb stotų piestu. Ir invalidų namie yra, ir gyvūnų, žodžiu, nėra laisvės žmogui, dėl namų ir dėl koronos. Esu tokia "parišta", visom prasmėm.  :D

Tai Kipre sergamumas gi 3 kartus mažesnis nei Lt. Čia jie mūsų bijot turi 🤣

Atsakyti

Gailės situacija, tai bent dieną praskaidrino :D

Nes kažkaip per klaidą sugebėjau pažiūrėt filmą " Me before you". Žiauriai geras, ale ne mano slabniems nervams...

Nu man Snd irgi juokas jau ima. Ale naktį galvojau nudėsiu MB, kaip taip įmanoma miegot kaip kurciam 

Atsakyti

Na pastebejau ,kad politines diskusijos kazkodel kerta per hormonus zmonems. O ne turetu. Visai neturetu.
Suprantu del ligotu namiskiu ,rizika visgi,o kokie gyvunai? Karve isitaisei,melzt reikia?

Nelabai įsivaizduoju, kas prižiūrėtų senolį, ir kaip senolis prižiūrėtų šunį. Kartą bandė išvesti į lauką, bet buvo galva žemyn nutemptas nuo kalniuko. Paskui kelias dienas gaivaliojosi. Kokia kalba gali būti.

Tiesiog yra tokių dalykų, dėl kurių nerimaučiau, nervinčiausi, ir nebūtų man laimės kelionėje.

O aš noriu susikoncentruot ir būti rami. Atsiroboti. O ne kas  valandą atsakinėti į skambučius. Tai tiek, kas liečia namiškius.

Atsakyti

Tai Kipre sergamumas gi 3 kartus mažesnis nei Lt. Čia jie mūsų bijot turi 🤣

Kipre tai gal, bet jis manęs nedomina.

Atsakyti

Kipre tai gal, bet jis manęs nedomina.

Mane tai kadangi šiltas  oras, jūra ir geras maistas labiausiai domina, tai tinka beveik bet kur, jei tai yra. Na dar gera kaina svarbu 

Atsakyti

Mane tai kadangi šiltas  oras, jūra ir geras maistas labiausiai domina, tai tinka beveik bet kur, jei tai yra. Na dar gera kaina svarbu 

Ai, mane ne tas domina. Tiksliau tai nedomina. Niekada nevažiuoju pasyviai kažkur relaksuotis. Turiu apžiūrinėt ir tyrinėt.  Čia kaip kam. Nesideginu ir nesimaudau. Ir t.t.

Atsakyti

Mes jau pernai čia viską apžiūrejom. Mėgstantiems gamtos trekingus yra ką veikt tikrai. Šiemet nebent dar kartą į avakas gorge tarpekli eisim. Nes kitur tai man biski per karšta vaikščiot 

Atsakyti

Ai, mane ne tas domina. Tiksliau tai nedomina. Niekada nevažiuoju pasyviai kažkur relaksuotis. Turiu apžiūrinėt ir tyrinėt.  Čia kaip kam. Nesideginu ir nesimaudau. Ir t.t.

Na gamtos žygiai nėra pasyvus poilsis tikrai 

Atsakyti