Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jėzau,dar internetų tuos kopūstus pardavinėt? Nu ne vežimais visgi veža,truputį gal persigyriau.🤣

Atsakyti

Tikrai jiems neatrodo,kad mane čia remia.tiesiog atrodo,kad užaugins truputį tam kartui,bet kažkaip vidasa gaunasi daug daugiau.sakiau išmesiu,sako pofig kiek.nesuėsit,tai meskit.   Jūs.net neįsivaizduojat kokie mano  tėvai,jie daro dėl savęs,nes nori tai daryt.jie su principais ir daro kieo nori kada nori.

Jie ne tie diedukai,kurie savęa nemato triūia,kad vaikai iš bado nemirtų.ne.jie gyvena kaip.nori ir kaip patinka.

O jei tas partkimas dar kopūstą duoda ,nu taų imkit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 11:50

Tai dar priklauso, kokie mitybos įpročiai šeimoje. Jei vaikai nežino, kas yra sriubos ar daržovių patiekalai, o tik picos ir greitmaisčiai, tai jo, nereikia. Kam, tegu supelyja. Vis tiek visi sveiki ir be daržovių.

Įvertink pinigine išraiška ir suskaičiuok, kiek galima kosmetikos ar batų nupirkt.Gal dašils tada.

Aišku, kad provokuoji. Tiesiog duočiau į dantis šią akimirką.

Atsakyti
Aiktu ,pinot ,cia tik fryku frykes su savo cukinijom. Klasiskos damos tokiu nevalgo biggrin.gif
Atsakyti

Aiktu ,pinot ,cia tik fryku frykes su savo cukinijom. Klasiskos damos tokiu nevalgo biggrin.gif

Nu jo.

Nepasiduosiu provokacijoms. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 14 Rgs 2020 - 13:13, parašė: Tai dar priklauso, kokie mitybos įpročiai šeimoje. Jei vaikai nežino, kas yra sriubos ar daržovių patiekalai, o tik picos ir greitmaisčiai, tai jo, nereikia. Kam, tegu supelyja. Vis tiek visi sveiki ir be daržovių. Įvertink pinigine išraiška ir suskaičiuok, kiek galima kosmetikos ar batų nupirkt.Gal dašils tada. Aišku, kad provokuoji. Tiesiog duočiau į dantis šią akimirką.
Eik eik .dzin man tos cukinijos,nežinau kas čia per daiktai.😁😁🙊 Tiesa vegetarė žada puragą iškept.guli tokia nomba rusy. Kažkada man taip gražu buvo kamputy aš tą laikiau,kol varvėt nepradėjo. Kaa kaip nori ,taa taip gyvena.niekam į dantis netrankau.🤮 Ir net negrasinu jokiom.aplinkybėm net altai.
Atsakyti

Tikrai jiems neatrodo,kad mane čia remia.tiesiog atrodo,kad užaugins truputį tam kartui,bet kažkaip vidasa gaunasi daug daugiau.sakiau išmesiu,sako pofig kiek.nesuėsit,tai meskit.   Jūs.net neįsivaizduojat kokie mano  tėvai,jie daro dėl savęs,nes nori tai daryt.jie su principais ir daro kieo nori kada nori.

Jie ne tie diedukai,kurie savęa nemato triūia,kad vaikai iš bado nemirtų.ne.jie gyvena kaip.nori ir kaip patinka.

O jei tas partkimas dar kopūstą duoda ,nu taų imkit.

Tikrai manai kad tavo tėvams nereik poilsio ir yra sveika art kaip arkliams, dėl produktų, kurie atsiduria konteineryje?

Atsakyti

Pinotija, 14 Rgs 2020 - 13:13, parašė: Tai dar priklauso, kokie mitybos įpročiai šeimoje. Jei vaikai nežino, kas yra sriubos ar daržovių patiekalai, o tik picos ir greitmaisčiai, tai jo, nereikia. Kam, tegu supelyja. Vis tiek visi sveiki ir be daržovių. Įvertink pinigine išraiška ir suskaičiuok, kiek galima kosmetikos ar batų nupirkt.Gal dašils tada. Aišku, kad provokuoji. Tiesiog duočiau į dantis šią akimirką.
Pastoviai rašau ,kad daug sriubų verdu. T
Atsakyti

GAILE*, 14 Rgs 2020 - 13:27, parašė: Tikrai manai kad tavo tėvams nereik poilsio ir yra sveika art kaip arkliams, dėl produktų, kurie atsiduria konteineryje?

Tikrai žinau.esu sakius,kad išmesim,sako nu ir meskit.via geriau ,kad pro tave nei tiesiai .

Ir esu pasakiu išmečiau.nu nieko sako,kitais.metais vėl bus.pyksta tik tada kai imt nenoriu.sako,nepatiks neauvalgyait tai išmesit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 12:31

Eik eik .dzin man tos cukinijos,nežinau kas čia per daiktai.😁😁🙊 Tiesa vegetarė žada puragą iškept.guli tokia nomba rusy. Kažkada man taip gražu buvo kamputy aš tą laikiau,kol varvėt nepradėjo. Kaa kaip nori ,taa taip gyvena.niekam į dantis netrankau.🤮 Ir net negrasinu jokiom.aplinkybėm net altai.

Supranti,yra daugybė žmonių kurie pusbadziu gyvena. Vieniši senukai, benamiai ir pan. Kam nest jei galima pasidalint su neturinčiais?

Atsakyti

Tikrai žinau.j

Na o paskui stebiesi kai žmonės abejoja tavo morale. Nu žinai, šioj vietoj elgiesi kaip tikra kiaulė, sory 

Atsakyti

GAILE*, 14 Rgs 2020 - 13:30, parašė: Supranti,yra daugybė žmonių kurie pusbadziu gyvena. Vieniši senukai, benamiai ir pan. Kam nest jei galima pasidalint su neturinčiais?
Tai tu nori,kad aš dabar susirasčiau tuos kopūstus 8.ir ieškočiau senukų? Aš geriau pinigais.esu sutartis pasirašius pvz raudonos nosies ir dar vieną.

Ir niekada nesu praėjusi pro.ištietą ranką,kai.kiti bėga ir "nemato"

Bet kopūstų dalybos neužsiimsiu.nei.laiko turiu,nei ieškosiu kažkokių senukų.kuriems vat mano kopūsto prireiks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 12:41