Acqua Alta, 14 Rgs 2020 - 11:22, parašė: Provokuoji? Intemora?Aha...man taip patinka kai pradedi savo moliūgūs ir kopūstus aukštint ,tuo pabrėždama mano amoralumą.kaifuoju,būna taip smagu,diena įdomesnė. Tai galima sakyt,kad taip provokuoju.
Matai intermora, ne kopūstai čia aukstinami. Tu tiesiog negerbi žmonių darbo. Jie gi vargsta, kad tavo šeimą pamaitintu. Užuot ilsėjesi, stovi prie puodų, ravi, laisto, tresia. Na kad vaikams ir anūkams būtų maisto, būtų parama. Jei tikrai žinotų kad pusę išmeti, nebesistengtu tiek, pailsėtų, sveikata patausotu.
Tau nereikia stengtis visko suvartoti. Reikia neimti kiek nesuvartoji, kalbėtis atvirai. Bet kaip suprantu tavo šeimoj tokio įpročio nėra
Į kokį dar maisto banką,neužsiimu tokiais dalykais,tegul guli.ir tingiu aiškintis,nori tegul verda. Gal taip.save ralizuoja. Nu man dar kartais atrodo,o gal suvalgysim,mažum badas,bet jis neateina. Gal.kam.atiduosiu prie progos,draugei gal kokiai.nu man neskauda nuoto,kad verda ,tegul ,šiaip parašiau,kad būtų kas nors parašyta,va ,pilna kopūstų žalių,pilnas maišas.neraugiu,nieko.nedarau.nu ariubą galiu išvirt ar ba kibiras pupelių.tos tai gal ilgai stovės. Nežinau kur jos visa tai deda.jei man kibiras pupų,tai dar 5 turi.niekad nemačiau kokių ten paruoštų žiemai.
Arciau butum, atvaryciau kopusto, nes tu tai neaugina niekad tevai.
Gaile, butent! Juk kiekviena dalyka, kad uzaugint kiek reik kaiko ir sveikatos.
Apie koncervavima ne nekalbu....
O mane selija del vienintelio epizodo su zentu ir cukinija isvadino fryku fryke. Atsidenge taip sakant langas smugiui.
Bet intemora ir selija yra sios temos vierches, as ju jau nuosirdziai bijau.

Man atrodo, kad jau buvo sakyta, kalbeta, tiesiog tevai tokie yra, jiems atrodo, kad vaikai visad nepavalge ir kisa tu nori ar nenori. Manau Intemora tiesiog pasirinko nebegadint nervu nei sau, nei mamai.

nu neisi gi su tais 5 kopustais i turgu stovet
Siais laikais bebutina turguj stovet, kad parduot
Man atrodo, kad jau buvo sakyta, kalbeta, tiesiog tevai tokie yra, jiems atrodo, kad vaikai visad nepavalge ir kisa tu nori ar nenori. Manau Intemora tiesiog pasirinko nebegadint nervu nei sau, nei mamai.
Žinok mano irgi tokia buvo. Na pokalbiai tikrai padėjo. Ne iš karto,bet suveike. Tik nesipykti reik, o normaliai
kristij, 14 Rgs 2020 - 11:51, parašė: nu neisi gi su tais 5 kopustais i turgu stovetAha,po pamokų.stuklainiuką.uogienės,5 kopūstai ir stoviu.🙈 Kas iš to uždirba ?iš tokių kiekių?aš savo poilsį vertinu labiau.