Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 13 Rgs 2020 - 18:33, parašė: Galiu isvirt tam kartui pavalgyt. Bet jau konservuot, su stiklainiais knistis tai ne..
Tam kartui galėčiau,jei neturėčiau kas grūda per prievartą.
Atsakyti

*** Sėlija, 13 Rgs 2020 - 14:27, parašė: Mes sia vasara buvom numate Rumunijoj Drakulos pili aplankyt, paskui i Konstantinopoli. Nepaejo..
Tau gal pavyks kitamet.
Atsakyti

Jezus, turiu tris kibirus kriausiu :unsure: Ka su jom daryt, tiek nesuesim... 

Parduok fb

Atsakyti

Eik tu, neuzsiimsiu. 

Atsakyti

Tada padovanok kolegoms

Atsakyti

Issikepk, sublenderink ir i saldikli.

Nereiks stiklainiu :D

Atsakyti

Tada padovanok kolegoms

Tai jo ryt nunesiu darban. 

Amadeja, nieks nevalgys tos koses. 

Atsakyti

Man irgi prasidėjo perteklinių gėrybių metas.tai rūsin rūsin ,nei aš ten prisiminsiu turbūt tiek.bulves tai prisiminsiu.atvežė gal 30 stiklainių visokių uogienių,obuolienių(čia tiik pradžia).atidariau kažkada,nu ten su blynais įsiūliau,dar su sūriu.nu ir buvo šaldytuve,dabar paėmiau,sakau su grūdėta varške.bu ir supelijus jau.

Atsakyti

Tai neimk tiek. Sakyk, kad nieks nevalgo.

Tureciau dziovykle, tai dziovinciau tas kriauses. 

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Rgs 2020 - 09:44, parašė: Tai neimk tiek. Sakyk, kad nieks nevalgo. Tureciau dziovykle, tai dziovinciau tas kriauses.
Neįmanoma.aš pyktis nenoriu,jau teko .

Tai čia dar jau po pikalbių,kad mums tiek nereikia.

Atsakyti

Nunesk į kokį maisto banką tas uogienes iškart kai gauni. Aš sunkiai suvokiu, kaip taip bendraut su tėvais, jog neįmanoma susitart. Dėl ko čia pyktis iš vis? "Ačiū mama, bet negamink, neimsiu, nes nesuvalgom, o išmest gaila, gi sunkiai dirbi gamindama, o ir kainuoja. Būk gera nebesiulyk"

Atsakyti

GAILE*, 14 Rgs 2020 - 10:18, parašė: Nunesk į kokį maisto banką tas uogienes iškart kai gauni. Aš sunkiai suvokiu, kaip taip bendraut su tėvais, jog neįmanoma susitart. Dėl ko čia pyktis iš vis? "Ačiū mama, bet negamink, neimsiu, nes nesuvalgom, o išmest gaila, gi sunkiai dirbi gamindama, o ir kainuoja. Būk gera
Į kokį dar maisto banką,neužsiimu tokiais dalykais,tegul guli.ir tingiu aiškintis,nori tegul verda. Gal taip.save ralizuoja. Nu man dar kartais atrodo,o gal suvalgysim,mažum badas,bet jis neateina. Gal.kam.atiduosiu prie progos,draugei gal kokiai.nu man neskauda nuoto,kad verda ,tegul ,šiaip parašiau,kad būtų kas nors parašyta,va ,pilna kopūstų žalių,pilnas maišas.neraugiu,nieko.nedarau.nu ariubą galiu išvirt ar ba kibiras pupelių.tos tai gal ilgai stovės. Nežinau kur jos visa tai deda.jei man kibiras pupų,tai dar 5 turi.niekad nemačiau kokių ten paruoštų žiemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 10:02