Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cukinijos beje, labai gera darzove. Vakar plova dariau ,aiskiai skonis gavosi per rugstus ir pomidoringas. Siandien cukinijos su cesnakiuku pakepiau ,plova is naujo uzkaitinau ir voila, nebetaip ir rugstu biggrin.gif
Atsakyti

Fėja*, 14 Rgs 2020 - 14:38, parašė: Bet gerai, kai savų turi. Pirkti plastmasinių nereikia. Gi savų visai kitas skonis 👍
Man jau tas pats,tikslau skonio nebejaučiu, kasdien tai su grietine,tai su aliejum,tai vienus,tai su mozarela.
Atsakyti

Iš vis manau,kad aš savo tėvams atrodau per skysta,pernelyg gailestinga,sentimentali, per daug viską imanti į širdį ir pernelyg didelė verksnė irt.t .Jie visai kitokie.

mano mama iš vis tokia principinga ir su savo nepalenkiama nuomone.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 13:45

Cukinijos beje, labai gera darzove. Vakar plova dariau ,aiskiai skonis gavosi per rugstus ir pomidoringas. Siandien cukinijos su cesnakiuku pakepiau ,plova is naujo uzkaitinau ir voila, nebetaip ir rugstu biggrin.gif

Taip, man irgi patinka. Ir dar tie jauni aguročiukai, ir patisonai,  ir moliūgai. Mėgstu daržoves.

Cukinijas gaminu bent du kartus per savaitę. Lengviausiu būdu, be jokių farširavimų.

Atsakyti

Iš vis manau,kad aš savo tėvams atrodau per skysta,pernelyg gailestinga,sentimentali, per daug viską imanti į širdį ir pernelyg didelė verksnė irt.t . 

Žinai, bent čia, tai tu tu tokia neatrodai. Atrodai įžūli, px-stė, tinginė ir materialistė. Nepyk, va toks skirtumas tarp to, ką mes rašom ir kokius mus mato tėvai realybėje. Tavo mama nustebtų. :D​ 

Atsakyti
Pernelyg skysta ir gailestinga yra selija ,savo mamos atzvilgiu. O ne tu ,intemora.O pinot ir visai gerai papilde tavo charakteristika. Dar prideciau ,kad neisnaudoji zmogisku galimybiu ir labai gerai apie save galvoji. Na mes cia mandagiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 rugsėjo 2020 - 13:57

Pinotija, 14 Rgs 2020 - 14:54, parašė: Žinai, bent čia, tai tu tu tokia neatrodai. Atrodai įžūli, px-stė, tinginė ir materialistė. Nepyk, va toks skirtumas tarp to, ką mes rašom ir kokius mus mato tėvai realybėje. Tavo mama nustebtų. :D
Ne jai aš ayltrodau labai darbšti,gyvenanti tik mokyklos ir visų vaikų ,savų ir nesavų labui. O ten koks tai kopūstas,tai tokia smulkmena. Vis sako,kad pagailėčiau savęs.tikrai labai nustebtų.

Ji dar ir feministė užkietėjus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 rugsėjo 2020 - 14:00

O kaip aš getlrai apie save galvoju?

Sakau esu pati idealiausia?

Atvirkščiai išryškinu visas savo  neigiamas savybes nes man nėr reikalo jų slėpt,nieks manęs čia nemato.

Atsakyti
Gal surast posta ,kur ten teigi kad esi pati graziausia .liekniausia, dar ten kazkas buvo.Ir visi tave be galo myli ir zavisi. Nemirsi is kuklumo ,intemora.
Atsakyti

Ne jai aš ayltrodau labai darbšti,gyvenanti tik mokyklos ir visų vaikų ,savų ir nesavų labui. O ten koks tai kopūstas,tai tokia smulkmena. Vis sako,kad pagailėčiau savęs.tikrai labai nustebtų.

Ji dar ir feministė užkietėjus.

Na, forume tai tu pati pasirinkai tokį stilių. O gal tave tiesiog traukia paišsidirbinėti.

Bet esu tave kažkuriuo momentu pagavus normaliai, žmogiškai, neišsidirbinėjant rašančią. Neprisimenu, kada, bet tuo metu pagalvojau, kad tau gal depresija. :D 

Atsakyti

Gal surast posta ,kur ten teigi kad esi pati graziausia .liekniausia, dar ten kazkas buvo.Ir visi tave be galo myli ir zavisi. Nemirsi is kuklumo ,intemora.

Tikrai buvo, prisimenu.

Atsakyti
o ka is cukiniju daryt? as darau idarytas arba koki troskini, daugiau nzn patiekalu is ju smile.gif Blynu jokiu nekepu.
Atsakyti