Acqua Alta, 14 Rgs 2020 - 15:04, parašė: Gal surast posta ,kur ten teigi kad esi pati graziausia .liekniausia, dar ten kazkas buvo.Ir visi tave be galo myli ir zavisi. Nemirsi is kuklumo ,intemora.Ieškok kaip visada nerasi,nesu liekniausia,(rašiau,tik ,kad nesu stora)o kad graži, nu būna pasako kiti žmonės( o kam.čia nėra sakę nors kartą gyvenime?).o ką aš esu sakius,ei aš gražiausia? Nerasi tokio posto,nes jo nėra.
o ka is cukiniju daryt? as darau idarytas arba koki troskini, daugiau nzn patiekalu is ju
Blynu jokiu nekepu.
Pjaustau išilgai plonom juostom, pasigaminu druskos, citrinų, aliejaus ir česnako padažo, išvolioju, išmirkau tas juostas ir dedu į kepimo indą su kraštais. Orkaitėje kepu kokias 20-25 min. Įkaitusioje.
Galima kepti tas juostas susukus į ritinėlį ir smeigtuku permeigus. Tik tada jos plonesnės turi būti.
Dar nebūna taip, kad gaminčiau kažką iš faršo be cukinijų. Tarkuoju, maišau per pusę su faršu, jokių priedų nededu, nei kiaušo, nei jokių ten mirkytų batonų. Mikštutėliai, purūs kotletukai arba netikras zuikis.
Pinotija, 14 Rgs 2020 - 15:06, parašė: Tikrai buvo, prisimenu.Nebuvo.aį tikrai žinau,kad nerašiau aš esu gražiausia ir ploniausia,nes taip nieks nerašilo,net misis pasaulis. Nu nebent kokiais juokais,bet neprisimenu. Kaip norėčiau,kad kas atkapstytų tokį postą.Kur būtų parašyta. Aš čia esu gražiuasia ir ploniausia. Esu daug kartų dėl svorio padūsavus . Sveriu virš 70.
Nebuvo.aį tikrai žinau,kad nerašiau aš esu gražiausia ir ploniausia,nes taip nieks nerašilo,net misis pasaulis. Nu nebent kokiais juokais,bet neprisimenu. Kaip norėčiau,kad kas atkapstytų tokį postą.Kur būtų parašyta. Aš čia esu gražiuasia ir ploniausia. Esu daug kartų dėl svorio padūsavus . Sveriu virš 70.
Alta moka surasti, aš nemoku.
Save gyrei iki ausų, gal juokais, bet įsijautus.
Pinotija, 14 Rgs 2020 - 15:23, parašė: Alta moka surasti, aš nemoku. Save gyrei iki ausų, gal juokais, bet įsijautus.Neras,nes niekad neranda,nes.jau kiekkartų sakė,kad kažką.suras.ir vis išsisuka.nu kai .aš save gyriau.ei aš labai graži? Nesąmonė Nebent pajuokaut galėjau.
Neras,nes niekad neranda,nes.jau kiekkartų sakė,kad kažką.suras.ir vis išsisuka.nu kai .aš save gyriau.ei aš labai graži? Nesąmonė Nebent pajuokaut galėjau.
Kad graži, tai tikrai. Bet kažkaip netiesiogiai vis tai pabrėži, tai komplimentais pasigiri, tai gerbėjais, tai veri bjutiful vumen kažkieno pagyrimais. Visai man negaila, žinai, kad esi, tai ir giriesi. Na ir nieko čia tokio.
Kalbama apie pasakymą " nuo kuklumo nenumirsi", tai čia tikrai apie tave.
Rodo +20, o jausmas, kad tik virš 10. Nei šis, nei tas.
Bjauriausias metas, kai nežinai kaip rengtis.
Pinotija, 14 Rgs 2020 - 15:33, parašė: Kad graži, tai tikrai. Bet kažkaip netiesiogiai vis tai pabrėži, tai komplimentais pasigiri, tai gerbėjais, tai veri bjutiful vumen kažkieno pagyrimais. Visai man negaila, žinai, kad esi, tai ir giriesi. Na ir nieko čia tokio. Kalbama apie pasakymą " nuo kuklumo nenumirsi", tai čia tikrai apie tave.Bet tai tikrai taip pasako.nu parašau,jei jau taip pasako. Gi ne kasdien.
Alta irgi va savo komisaru girdavosi.🤣
Ir Selija yra pasakus.ir kristij.ir tu.
Nu pasako gi kartais moterims.l tuos komplimentus.
Kad graži, tai tikrai. Bet kažkaip netiesiogiai vis tai pabrėži, tai komplimentais pasigiri, tai gerbėjais, tai veri bjutiful vumen kažkieno pagyrimais. Visai man negaila, žinai, kad esi, tai ir giriesi. Na ir nieko čia tokio.
Kalbama apie pasakymą " nuo kuklumo nenumirsi", tai čia tikrai apie tave.
![]()
Esu skaičius teoriją, kad būtent atvirkščiai yra, jei žmogus giriasi jam sakomais komplimentais, reiškia viduje kaip tik taip negalvoja ir turi kompleksu. Nes jei tu tikrai žinai kad esi tokia, kaip tau sako, tie komplimentai visai dzin, neatrodo jokia vertybė 😀